-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz RobinHD #27046 üzenetére
Szinte semmi, kijelző színhőmérsékletében van egy kis eltérés
De itt részletesen le van írva[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kulcsipeti
csendes tag
Én még mindig alkudozom a nov 22.-ei rendelés miatt. 50% akarja a GB refund-olni! van ötlet, hogy mivel lehet rábírni őket a teljes kifizetésre vagy az újraszállításra? bizti nem volt sajna
-
bazsimano
őstag
válasz kulcsipeti #27054 üzenetére
paypallal fizettel?
-
bazsimano
őstag
válasz kulcsipeti #27056 üzenetére
tiltod? semmi irjad meg nekik, hogy inditod a paypal dispute-ot. azzal szerintem osszekapjak magukat.
de ki tudja lehet h ez a rendeles is megmozdul lassacskan
szerk: jaja szerintem emlitsd meg nekik, hogy ne szorakozzatok! hogy 60 napon tul...legyen refund 100% vagy walletra vagy vissza kartyara...vagy inditod az ugyet a paypalnal.
[ Szerkesztve ]
-
Kisnyikhaj
csendes tag
Hali!
Ezzel ilyenkor mi a helyzet? Megrendeltem(2017.12.25.), kifizettem pay pal-el, utána írtam GB-nek, hogy még sem kell, azóta így áll a dolog!? De küldeni se küldik, hogy legalább az haladna. Pénzt ilyenkor visszaigényelni mikor célszerű? Valaki járt már így vagy valakinek valami ötlete van? Jelen állípotban mindegy hogy melyik küldik vagy pénzemet kapom vissza csak valami történjen!
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Kisnyikhaj #27059 üzenetére
írd meg nekik, amit ide is írtál:
Megrendelted, majd lemondtad. és megakadt az ügy. döntsék el hogy törlik vagy küldik, zárjuk le a témát kedves GB.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tibibi
őstag
Sziasztok ha a G-W-.. ból rendelek akkor nincs vám semmi, magyarul eu.-ból érkezik?
-
szmyky
aktív tag
válasz kulcsipeti #27058 üzenetére
Nekem akkor változott a Gearbest hozzáállása a full refund kérelmem felé, amikor bemásoltak nekik a DPD UK levelét, amiben az állt, hogy én nem kérvényezhetem a csomagom keresését, mivel a feladóval állnak szerződésbe, tehát a csomagommal kapcsokatban egyedül a Gearbestnek van lehetősége intézkedni.
Több, mint 90 nap eltelet a feladás óta.Addig a Gearbest azt hajtogatta, hogy ők feladták, innentől az én ügyem, meg különben sem kötöttem biztosítást, úgyhogy örüljek, hogy a felét hajlandóak visszaadni.
Na... én ebből igenis elvi kérdést csináltam és nem hagytam annyiban.Ma hajnalban jött a full refund - Paypal vita indítás nélkül.
-
kóóó
aktív tag
En ott tartok, hogy nov 23.i eu express rendeles meg mindig southall nov25 ota. Egy 170$ tabletrol van szo.
Nyitottam gearbesten ticketet, irtam, hogy adjak felujra, mar voltam postan, kerestem dpd-t stb es volt biztositasom, ha nem teszik paypalt inditom.
Huztak az idot a semmi valaszukkal, aztan szepen megnyitottam a paypal vitat, ugye kaptak ott is egy uzenetet egy hete, amire semmi valasz, kozbe a gerabest ticketen meg csak kiteroket nyomattak. Erre ma azt vettem eszre, hogy a gearbest oldalan eltunt a ticketem...
Ezzel be is telt nalam, paypalnal zartam a vitat es varom, hogy adjak vissza a penzem.Üdv.: kóóó!
-
Márton
nagyúr
no, ma nekem is megjött a nov. közepi, már megreklamált és 100%-ban visszatérített megrendelés..
akkor most utalom megint a manit.. ez vanEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
vandor01
őstag
na es mi van a Januar vegi EU expresszel
ezek meg fognak jonni vagy majd csak mikor vege az iskolanak?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
cidalain
veterán
válasz Márton #27065 üzenetére
először csak írd meg nekik, hogy megjött 3 hónap után. mi legyen, mert közben refundoltak.
lehet hogy azt írják, hogy éljél boldogan tovább.
szóval addig nem küldeném a manit, amíg ők nem kérik. viszont addig nem is tartanám meg, amíg ők nem mondják, hogy hagyjuk a francba tesó.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
palika!
csendes tag
válasz anonymus89 #27018 üzenetére
Igen, a későbbi bejegyzések szerint másoknak is érkeznek ezek a nov. végi, tracking nélküli csomagjai. Tényleg lehetett néhány "elfelejtett" konténer, nem nehéz elképzelni, hogy idehaza álltak sokáig bontatlanul (erről csak belsős tudna felvilágosítást adni).
Mint említettem a nov. eleji töltőről ticketet nyitottam, ott a GB különösebb kukacoskodás nélkül (követhető) újraküldést ajánlott. Nekem ezt pozitívan értékelem, remélem az már meg fog érkezni.
-
englishman
csendes tag
Sziasztok! A mai napon a budapesti elosztóközpontba befutott a DPD csomagom. Ennek jövő héten kb. melyik napon várhatom a kiszállítását Szolnok megyébe?
-
cidalain
veterán
válasz englishman #27070 üzenetére
hétfő
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok!
4 apróbb termékem nem jött meg GB-ről (több, mint 60 napja), minden más azóta rendelt termékem megjött tőlük is és máshonnan is. Próbálnék leadni rá after-sale ticket-et, de nem hagyja elküldeni folyamatosan visszadob az űrlapra.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
spileraaa
senior tag
válasz kulcsipeti #27054 üzenetére
nekem eddig 6 írták meg hogy újraküldik igaz mindegyik kb 5-10$ körüli érték
úgymond elég simán elsőre jön a sablon duma amit szerintem mindenkinek elküldenek elsőre másodjára ugyszinten a sablon szoveg hogy előbb elellenőrizem a címet és 3 -ara pedig ez
Thank you for your reply.We are preparing to reship your item.
You should expect delivery within 10-25 business days.
We would like to thank you for your patience and understanding.
Best Regardsvan egy dec 3 rendelés azzal meg varok 1 hetet utána kérem azt is hogy küldjék újra igaz az mar 30$ lesz
de ha kiderül ezzel csak az időt huzak akkor 60 nap múlva egyből paypalnal fogom kezdeni és nem náluk
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Tony21
tag
válasz spileraaa #27075 üzenetére
Nekem elsőre az újraküldést válaszolták az összes elindított esetben (van pár novemberi nihilben landolt csomag), annyi, hogy beleírtam a ticketnyitásba, hogy többször ellenőriztem a postát, szomszédot, stb. Felesleges köröket ne fussak már ...
Eddig le a kalappal előttük. -
qqzs
őstag
Legutobbi uv tollas 2 usd csomagom return cime Zurapato Drive Po BOX 9522 Shortland Western Solomon Islands...ez vajon melyik trukkuk resze? google map nem talalta zurapato drive-ot
Eladó: GTS450
-
spileraaa
senior tag
válasz Tony21 #27077 üzenetére
en is ugy irtam
de szerintem elsore el sem olvastak foleg hogy masodjara is ugyanazt a szoveget irtam nekik mind elsore
vagyis nalam csak masodjara olvastak beleki tudja lehet ezek is mar olyanok mint a robotok el sem olvasak elsore csak vegik futjak a szemukel gyorsan es nagyjabol a megfelelo random uznetet elkuldik egybol
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
grimm2015
senior tag
Hogy legyen pozitív is. A Nov. 10 rendelt EU Expresses terméket, aminek az eredeti ára 115dollár volt, kuponnal 70ért vettem. (Biztosítottam a csomagot, minden ami 15-20ezer felett van, veszek rá mindig biztosítást)
A GB a kellemetlenségért (késés) 30dollárt vissza utal, (nem ezt ajánlotta fel a csomag helyett).
Az előbb átvettem a csomagot, sértetlenül. Igaz vártam rá majdnem 3hónapot, de 115dollár helyett 40dollárba került a termék.16.11.2017 06:11 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbítva a DPD felé.
2.02.2018 15:55 KézbesítveTehát velem méltányosak voltak.
Battlenet: Grimm#22690
-
Honzi
senior tag
Nekem meg csak nem mozdul a nov. 15-én rendelt csomagom.
A pénzt már vissza adták nem túl lelkesen de hiába írtam nekik hogy nekem a termék kéne nem a pénz.
Van még egy másik rendelésem szintén novemberi ez 2-3$ ilyen kis értéknél küldenek másikat?Ryzen 3600 & GTX 1080
-
festina10
tag
Sziasztok!
Rendelnék egy tabletet a GB EU-s raktárából.
Jelenleg a G-W-16-osban van.
Innen rendelt már valaki? Van valakinek tapasztalata?DPD-vel hozzák?Most látom regisztrált posta. Gondolom így se kell ÁFÁ-t fizetni.Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Vettem és szerencsére ma meg is jött a Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb - SILVER lámpácskám.
Kellemes csalódás. 12 négyzetméteres helységbe 1 db bőven elég.
A Yeelight appot felraktam, regisztráltam és egyből működött szépen, jók a színek és a fényerősség is.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Szerintetek a Xiaomi Scooter
329319$ jó árban van, vagy érdemes várni vele, hogy olcsóbb lesz?
Tegnap még 299$ volt, de ma kaptam fizut és megvenném.Érdemes várni, vagy ritkán szokták akciózni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz tupacamaru #27088 üzenetére
Bocsi, elírtam 319.
Érdemes szerinted várni, vagy jobb megrendelni ennyiért mert több szokott lenni?[ Szerkesztve ]
-
elszabi
tag
válasz Ateszpapa #27087 üzenetére
nemrég még 280 volt a flash sale-ben (2018-01-20). továbbá ez a youth edition. kisebb akkuval, mint az m365.
nem tudom, mennyire éri meg. bármi szervizes probléma esetén azért szerintem nagy szívás elé nézel. én maradnék a bicajnál v a lábhajtásos rolinál. egészségesebb is, kell annyi mozgás. :p nem akarlak lebeszélni, csak azért sok benne a rizikó.
-
diwx
csendes tag
-
Márton
nagyúr
válasz cidalain #27067 üzenetére
Hát, azért annyira nem engedékeny Duni:
You can repay 90.66 USD to us.
Please confirm if we can go ahead.
Best Regards
DuniEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
cidalain
veterán
válasz Márton #27095 üzenetére
Nem tudom mennyi volt az eredeti osszeg, de talan kicsit jobban jartal. Nyilvan ugyintezotol is fugg. A lenyeg hogy rosszabbul ne jarj, mint eredetileg lettel volna, es maradjon tiszta a lelkiismeret.
-
Márton
nagyúr
válasz cidalain #27096 üzenetére
110 eredeti, 90 kuponnal
azért jól járok így is, csak azt hittem picit megsajnálnak a 70+ napos szállítás miattEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
HollyBoni
veterán
Itt az első sor az utca, a második a házszám?
-
anadroid
senior tag
válasz HollyBoni #27098 üzenetére
Utca, házszám.
Emelet, ajtó.Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Háztartási gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket