-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz Márton #27095 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy milyen szállítási módot választottál eredetileg?
Én azt gondoltam, hogy ha tracking nr-el adnak fel csomagot amit refundolnak, akkor ott a szállító cégnek is adnak jelzést, hogy már ne szállítsák ki, küldjék vissza a feladóhoz.
Miközben valaki írta múltkor, hogy EU exp szállításnál is ha késedelem miatt adnak refundot, utána még megérkezhet a termék... -
kóóó
aktív tag
Miert van az, hogy amikor blackfridaykor megrendeltem a tabletet nagyon jo akcioba 169$-ert ami most akcióba 207$ es irom a gearbestnek, hogy nincs csomag de van biztositas, azt mondjak visszakuldik a penzt, mondom nekem a tablet kell ugyanugy eu expressel, erre visszairjak,hogy visszaadjak a 169$ , mert nincs a tablet keszleten, bezzeg ha nezem az oldalon akkor megtudom venni... /teclast tmaster 10/
Ez mi a ......om?Üdv.: kóóó!
-
mate1396
tag
Sziasztok ha Gerbestről rendelek EU raktáras terméket akkor posta hozza vagy futárszolgálat? Igazából azért érdekel mert nem tudom, hogy lesz-e valaki itthon mikor megjön a csomag
Rendelésnél csak ennyit ír: Registered Air Mail (Xiaomi router 3G)
-
kulcsipeti
csendes tag
tudnátok segíteni értelmezni ezt? 82 dolcsi volt a cucc.
We apologize for this delay.
Please note that you did not purchase any insurance. Please understand that we can only partially compensate you.The shipping company is in fact responsible for this loss, which we can not control.
Please review our shipping and insurance policies in detail in accordance with our terms and conditions: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.htmlAs part of our goodwill concessions, we are willing to pay you 60USD, and you also pay 22USD to resell the product, which is the limit we can afford.
Once again we apologize for any inconvenience caused.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz kulcsipeti #27107 üzenetére
sajnálják a késést, felhívják a figyelmedet, hogy nem kötöttél rá biztosítást, a késésért a szállító felelős, nem ők, így csak 60 dolcsit hajlandóak fizetni, a 22-t neked kell állnod, hogy újra eladd (resell) a terméket (itt szerintem baromság van, talán resend kéne a resell helyett, ha újraküldést kértél), ennyire tudnak kompenzálni
mi a szitu?
-
kulcsipeti
csendes tag
válasz gingerbalm #27108 üzenetére
köszönöm. érdemes még harcolni a teljes összegért vagy nyeljem be 22 dodo-t paypall fizu volt
-
gingerbalm
aktív tag
válasz kulcsipeti #27109 üzenetére
de most mi van? nem kaptad meg? refundot kértél? vagy megkaptad és nem jó? nem értem a resellt
[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
futhatsz meg egy kort a GB-nel a paypalt emlegetve vagy egybol mehetsz a paypalhez reklamalni.
------
-
anadroid
senior tag
válasz gingerbalm #27110 üzenetére
Pedig nem butaság az adott helyen. A Gearbest szemszögéből újra értékesítés, azaz resell. Nem resend, az akkor lenne, ha ingyen küldenének másikat.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Beni2360
félisten
Ez mi a ......om? - pedig nagyon egyszerű.
Az akciókat a gyártó adja egy bizonyos db számra.
Elfogyott a 169 $ mennyiség, abból már nem tud küldeni. Ezt írja.
Most csak 207 $ akciós terméket kaptak.
Egyébként mennyi az ára?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gonger
senior tag
ez a biztosítás egy nagy kamu...nyugodtan menj a paypalhoz ha nem kaptad meg, kérj teljes visszatérítést
-
cris78
őstag
válasz Ateszpapa #27087 üzenetére
Mintha ez nem rég lett volna 299 is. Én várnék a nagyobbra, főleg, hogy kijött az új típus is. Szerintem ha visszajönnek majd a unneplésből akkor várhatóak nagyobb akciók. De ez csak az én feltételezesem. Azt is vedd számításba, hogy hosszú ideig utazik. Az enyém 60 napra jött meg.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Ateszpapa
addikt
Köszi srácok, várni fogok mindenképp.
M365 jobb lenne, meglátjuk mit hoz a jövő.
Igen a 2 hónapot is írták, mikorra jön a jó idő addigra megérkezik majd.Szerk:
Már most lement az ára az m365-nek 370$-ra.[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
Hogyne lenne érdemes!
Írj email-t a DPD UK-nak, hogy vizsgálják ki, hogy hol a csomag.
Erre ők azt írják, hogy neked sajnos nem tudnak segíteni, mert nem te vagy a feladó!
Na ezt az email-t másold be a Gearbest ticket-be.
Majd kérd meg őket, hogy indítsák el a kivizsgálást.
Mond meg nekik, hogy hivatalos dokumentumot kérsz a vizsgálat eredményéről.
Majd mondják, hogy ez kb.14 nap.
Te mondod ok, vársz.
Nem fog jönni semmi eredmény, 100nap eltelt nyithatod a Paypal vitát.
Beírod, hogy több, mint 100nap telt el, a feladó nem hajlandó kerestetni a csomagot.
Fizettél és semmit nem kaptál.Ezzel a biztosítás dumával ne foglalkozz, mert a feladó köt biztosítást a csomagra nem a vevő!
A feladó dolga felügyelni a csomag útját, hiszen az a feladó tulajdona.[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
Kártérítési igénnyel is egyedül a feladó élhet a szállító cégnél, hiszen ő fizette a szolgáltatást, vele áll szerződésben DPD UK, nem pedig veled.
-
szmyky
aktív tag
válasz gonger #27121 üzenetére
Én olvastam már PayPal topikban, hogy 60 naposat simán elkaszáltak arra hivatkozva, hogy még megjöhet.
Azt pedig tudjuk, hogy újranyitni ugye nem lehet.
Én ezért mondom, hogy inkább 90nap után forduljunk a PP-hez.De természetesen ez nem szentírás, függ az ügyintéző kedvétől is...
-
blountex
senior tag
Üdv:
Jan. 14.én rendeltem egy 3D nyomtatót eu expressz szálítással. Másnap azt írták shipped out, azóta eltelt 3 hét, a nyomkövetési szám Gearbesten nem él, DPD honlapján sincs semmi információ róla. Kb. ilyen 3-4 hét míg kínából megérkeznek a cuccok, lassan ennek is ideje lenne. Valami ötlet?
Köszi -
blountex
senior tag
válasz tomazin #27126 üzenetére
Türelem az van, csak mivel általában tudom hogy jönnek a cuccok (leginkább Aliról van tapasztalat Gearbestet 1-2x használtam még csak) és eddig nincs semmi információ a nyomtatóról ezért kezdtem itt érdeklődni elsősorban.
Akkor majd 2-3 hét múlva visszatérek ide, ha nem történik változás. Addig is legalább Aliról megjönnek az alkatrészek, várhatóan jövőhéten kezdenek már szállingózni szintén jan. 14-15 körül rendeltem őket.UberMutant
Ezt nem értem mire írtad.[ Szerkesztve ]
-
molnar28
csendes tag
válasz blountex #27129 üzenetére
Szerintem egy konténerbe van a mi rendelt termékünk . Hát én is remélem mert lassan 4 hete uton van szoval ideje lenne... remélem nem novemberi káosz szállitást utánozza le a szállitó hogy sok embernek a novemberi cucca most jött meg februárba..
Annyit tudok olvasva pár bejegyzést hogy ha a angliai dpd-hez kerül a cucc akkor kb 4-5 nap mire kézhez kapja az ember a rendelt árut angliábol. Bár már ott tartanánk hogy a dpd oldalán is lenne bejegyzés hogy náluk a rendelt termék
Jövöhéten remélem mozdul a csomag
[ Szerkesztve ]
-
Martin Eden
tag
Én január 14-én éjjel rendeltem (kicsit spiccesen) egy low-end projektort EU Express-szel, gondoltam jó lesz majd itthon/melóhelyen bohóckodni (meccset nézni, stb.). Már akkor megfordult a fejemben, hogy bár nulla az esélye, hogy addig megérkezzen, de mekkora poén lenne a super bowl-t is ezen nézni. A poén annyiban ül, hogy pénteken indult el UK-ból, tehát lehet egy-két napon belül meg is kapom, a super bowl-t meg holnap/hétfő hajnalban lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Corny
újonc
Sziasztok!
GearBest-en keresztül készülök rendelni egy Xiaomi M365-öst. Több helyen olvastam, hogy a "Priority Line" - "EU Express" kiszállítási móddal ki lehet kerülni az áfát és a vámot, viszont én GB-n a proceed to checkout után csak "Priority Line" - "Priority Mail for Electric Scooter Only" lehetőséget látok. Nem tudjátok esetleg hogy ez az opció is áfamentes-e?
-
bertokl
tag
-
üszök
őstag
Mikorra esik idén a holdújév? Mettől meddig nem érdemes vásárolni?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
tomazin
veterán
Hogy ne mindig csak a savazas legyen:
2novemberi rendelesem kuldik ujra (1 es 10$) amire se biztositas se tracking nem volt.
Mindezt barmifele kocsogoles nelkul. -
bl4ze
veterán
Urak, pár dolláros cumó LVS13763600027xxxxx trackingot kaptam.
Mi a tapasztalat, mennyi időt futnak ezek? És hol nyomkövethető ?
trackitonline.ru boldogul vele ?Thx
.:. bl4ze .:.
-
bl4ze
veterán
válasz UberMutant #27141 üzenetére
jó lenne ha kicsit vissza vennél, bal lábbal keltél fel , ennyire hétfő van nálad ?
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz UberMutant #27143 üzenetére
Te meg +%%// nem írom le , neveltetésem nem engedi.
Szép napot
-
bl4ze
veterán
-
őstag
Lenovo P8 + tok + védőfólia akció van gerbesten. Email only linkkel és LENOVO$100-$5 kóddal 145$-ért húzható (+5.10$ EU Express)
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
-
őstag
válasz dugesz77 #27149 üzenetére
Én azért félek tőle kicsit, a 6.0-án ragadt android miatt... De asszony nyúzott már egy ideje h neki tablet kell, és a 6.0-nál újabb dolgokat ő úgysem nagyon használná ki, ennyiért tokkal meg egész baráti
Tudom volt már olcsóbb is, amiről lecsúsztam novemberben, de akkor meg a $ volt erősebb.Biztonsági frissítéseket azért kap nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest