Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyerekek, gyerekek (szeretik a perecet), itt nem márkát kell nézni. Asus, Alienware, Acer, HP, DELL, Clevo stb... mindegyiknek vannak hibái. Évente "kell" kijönnie egy modellnek, mert fogyasztói társadalom van.
    Például: Miért hagyták abba az asztali Alienware AREA 51 gyártását? (nem area 51m notebook!)
    Megmondom miért: Mert túl jóra sikerült, és gondolom látszódott a tendencia, hogy aki egyszer megvette, az pár évig tuti elvolt vele.

    Miért ontják a millió féle ASUS meg Acer, meg stb. változatokat? Ugyanúgy van ez is, mint a tejtermékek esetében. Van a 200Ft-os, a 300Ft-os, meg az 500Ft-os tej. Marketingből tanultuk, hogy egy cégnek sokkal jobban megéri mindenféle szegmensben értékesíteni különféle más nevek alatt az árucikkeket mint csak 1db-bal indulni. Nem nagyon fogsz érezni különbséget a Tesco-s tej és a Mizo tej között. Ha betakart szemmel itatnák veled a tejet, nem fogod tudni megmondani, hogy melyik-melyik. De ha már látod, hogy melyik a Mizo, van egy tuti lövésem, hogy arra fogsz rámutatni, hogy az finomabb.

    Notebookokról nem tudok sajnos objektíven nyilatkozni, már rég nem volt gamer notim, talán az egyik kedvencem pont ASUS volt 3 éve, a kinézete miatt:
    ASUS ROG G751JY i7-4720HQ GTX 980M 8GB 256GB SSD 1TB HDD

    De amit mostanában a cégek művelnek az nem mindig tetszik...

    Ha játszottam is notebookokról, inkább üzleti workstationöket választottam, Quadro M1000M / M1200 / M3000M kártyákkal.
    Játszott itt még valaki rajtam kívül üzleti notebookokon, dedikált Quadro / ATI Fire kártyákkal? :D

    Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.

Új hozzászólás Aktív témák