- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz RM007 #100800 üzenetére
simán, meg asszonyt is mellé, most úgy is ketten melegítik, így duplán gyors most hozták épp, meg a szomszéd is kapott vagy 50 kiló kutyatápot, amit vehettem át, mert nincs itthon, azt hittem meggebedek, mire behoztam magunkhoz
Ahhoz képest a gép a maga 4-5 kilójával... -
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell G15 5511 laptopom, amibe a meglévő 16GB RAM-ot megszeretném duplázni. Én teljesen vakon vagyok műszaki szempontból, szóval lenne itt pár kérdésem.
- A vRAM-om csak 4GB, ami úgy gondolom a gépem Achilles sarka. De ha jól tudom, ezzel nem tudok mit kezdeni igaz? Nem lehet videókártyát cserélni laptopokba? Ha ma vennék laptopot, emiatt a pontja miatt keresgélnék tovább.
- A RAM-om 16GB, ezt szeretném megduplázni. Van értelme? Ha igen, kitudom magamnak is cserélni garancia vesztés nélkül? Ha igen, milyen RAM-ot tudtok ajánlani?
- Van bármilyen tipp & trükk, amivel tudom javítani a számítógép grafikus teljesítményét? Egyébként igazi panaszom nincs rá, (eddig csak a Warzone volt ami alatt recsegett, még jó hogy nem szeretem a COD-ot, csak teszteltem vele anno újkorában a gépet) de azért jó tudni ha van bármi teljesítménynövelési lehetőség.
Tudom, hogy nagyon amatőrnek tűnők. Az is vagyok. Tűrjetek el. Bármilyen hasznos tanácsot elfogadok, köszi szépen!
-
Raymond
félisten
válasz TrueGooner #100803 üzenetére
A VRAM fix, azon nem tudsz valtoztatni.
A RAM duplazast 16GB-rol meg tudod csinalni, a kerdes csak az hogy most 1x16GB van benne vagy 2x8GB mert attol fuggoen kell venned 1 vagy 2 darab 16GB modult.
Az igazi kerdes viszont hogy miert akarod duplazni? Nem eleg arra amire hasznalod? Kifutsz a RAM-bol? Mert ha csak azert hogy "lehet jobb lesz" akkor sok ertelme nincs. Igaz ha most 1x 16GB van benne es veszel meg egy modult akkor nem nagy kiadas az egesz.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Gubu0101
veterán
válasz RM007 #100800 üzenetére
En radiator kozelebe raktam mikor megjott.Kibontotam felnyitottam es par masodperc alatt mar parasodott is a kijelzo.Igy is kell neki minimum a 3 ora,en mondjuk estig nem is babralnam.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Csupati
őstag
válasz TrueGooner #100803 üzenetére
Szia, Nekem 5515 van Ryzen Edition, én most bővítettem 32gb RAM ra, a vram fix nem tudsz semmit csinálni vele (gondolom 3050/ti van neked) viszont én a fhd 120hz es kijelzőt QHD 165hz re cseréltettem, a 3060 még megbirkózik vele.
Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
-
PedroPascal
senior tag
válasz Gubu0101 #100808 üzenetére
Segíts kérlek.
Fent az M1-M5 gombok nem reagálnak semmire. Valamit enyomkodtam az Asus progiban mikor a színeket állítottam talán. Hogyan lehet újra aktiválni a gombokat?ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Gubu0101
veterán
válasz PedroPascal #100809 üzenetére
Nezd mar meg armoury crate-ben.Nekem meg nem sikerult kikapcsolnom egyszer sem.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
PedroPascal
senior tag
válasz Gubu0101 #100810 üzenetére
Nézem de nem találok ilyet.
Nem tudom hogyan sikerült ezt letíltani. Első gamer laptopom de ez a 4. Asus notim.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
PedroPascal
senior tag
válasz PedroPascal #100811 üzenetére
3. restart megoldotta, 1 újraindítás nem újraindítás. Valami bug lehetett remélem.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
[-HERO-]
senior tag
Radiumrol mi a velemenyetek?
a lenovo legion 7 prot 4080 al most becsaptak 1.099.000 es akcioba, nagyon remeg a kezem
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
-
Gubu0101
veterán
válasz PedroPascal #100811 üzenetére
Azert nem tudtam konkretumot,mert billentyun nincs ra lehetoseg kikapcsolni az AC-ben meg en is neztem,csak programozni lehet masra.Lehet bug volt,mert nekem meg nem sikerult ilyet.
-
Juhaszatti
addikt
válasz Mikulásbá #100814 üzenetére
Akkor bontanak és cserélgetnek, ha a vásárló kéri, vagy egy bővített konfigurációt választ. Ezeken a helyeken legalább lehet Windowsal telepítve, vagy bővítve kérni a laptopokat, amihez nyilván fel kell bontani, az utóbbihoz pedig cserélni is az alkatrészeket.
Az Emag, Media, Alza, és társai azok amik kerülendőek egy hozzá nem értő számára, aki maga nem tud bővíteni. Mert ott csak alapgépeket tartanak, nem bővítenek, és később sem viheted be hozzájuk hogy "szeretnék még nagyobb SSD-t kérni bele" például. A fentiekkel ellentétben.
Laptopot olyan helyről érdemes venni, aminek a laptop a fő profilja, nem csak tartanak párat a mosógépek meg a TV-k között.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Juhaszatti #100817 üzenetére
Az enyémet felbontották a digiprime-ban, annak ellenére, hogy email-ben is azt írták, bontatlant kapok, mert olyat kértem. Szóval bármit felbontanak, amit csak akarnak. Szerintem pont az ilyen helyeket kell kerülni, amiket felsoroltál, meg előnyben részesíteni, mert ők azok, akik tényleg bontatlan cuccokat árulnak.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz echterion #100818 üzenetére
Nagyon sok eset van mind a Radiumnál, mind a DigiPrimenál, hogy lerendeli a vásárló mondjuk a 2TB/32GB-os Windows 11-es TUF A15-öst, megkapja, és fel van háborodva hogy bontott a csomagolás.
Persze, hiszen a gyártó által konfigurált gép csak 512GB/8GB és OS nélküli. Ahhoz hogy a rendelt terméket kapja, muszáj felbontani.A Medianál pl azért kapsz bontatlant, mert ott nem tudsz magadnak konfigurálni. Nincs több RAM, nincs nagyobb SSD, nincs Windows/Linux az OS nélküli gépre. Azt eszed ami van.
Az viszont ciki, ha te alapgépet vettél, külön leírta a Digi hogy bontatlan lesz, és bontottat kaptál. Nem kérdeztél rá a miértjére?
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Juhaszatti #100819 üzenetére
De. Azt mondta a kiscsaj, hogy bontatlan, mert rajta van a digiprime fehér matricája. Az eredeti asus zárómatricára ragasztva. Kiröhögtem és felbontattam vele, hogy megnézzem, sértetlen cucc van-e benne. Viszont kellett a gép és nem volt kedvem megint nekifutni a kereséseknek meg nem akartam üres kézzel sem eljönni, így elhoztam. A vásárlási élményt elcseszték teljesen, de maga a gép hibátlan volt, a belső csomagolást szarul rakták vissza, össze-vissza volt gyűrve a nylon és a bill. takarója is.
Ja, meg beregizték az asus honlapján is, azt meg az asus üfsz törölte nekem, miutánhogy tudjam magamhoz regisztrálni. Szóval én kétszer vettem ettől a bandától valamit: először és utoljára.******
-
Csupati
őstag
válasz Juhaszatti #100819 üzenetére
Biztos hogy lehet több rammal ,vagy ssd-vel rendelni a gyártótól . Ugye a viszonteladó nem akar extrásabb gépet kérni mert az sokkal drágább inkább belerakja az olcsó ramot ssd-t magának és akkor sokat kaszál rajta.
PL Asus strix 18 2023, felmész a webshopba és ottvan: 16gb ram 1tb ssd, 32gb / 1tb, 32GB /2TB .Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
szmf89
újonc
Sziasztok! Szerintetek általános felhasználásra, kis virtualizáció, kis programozás, fotószerekesztés photoshopban esetleg később adobe illustrator talán 3d... Ezekre LOQ 15" Intel i7 16 DDR5 Nvidia 4050 ès 100%srgb vagy lenovo ideapad 5 Pro 16" dedikált GPU nélkül 32 GB DDR5 Ryan 7 és 100%srgb a megfelelőbb választás? .. Kb 70 guriga van a kettő között a LOQ javára, viszont a ideapad aluház és jobb megjelenés. Tudom nem ez a csoport szól erről, de hátha tud valaki érdemlegesen hozzászólni.Graifiai szerkesztés szempontjából melyik lenne jobb valasztás? Kell a dedikált GPU? Sokat jelenthet h a LOQ 64 GB RAMig is bevethető. Sokkal hangosabb lehet utóbbi a GPU nélküli ideapadhoz képest?
Köszöntem előre is -
22balu
aktív tag
válasz Juhaszatti #100817 üzenetére
Én a Radiumnál vettem a Legion 5-15ACH6H laptopom 2 és fél éve és semmi gond nem volt. Ami érdekes volt viszont hogy a legelső pasztázásnál mikor leszedtük a hátulját a gyári garancia matrica át volt szakítva , úgy hogy új volt gép fura nem mondom ,de azóta is jó gép és az van benne aminek lennie kell
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Van egy legion 5 pro 15ACH6H laptopom. Kulso monitorral szeretném használni, egy msi G274QPF-QD - vel, milyen type c displayport atalakito ajanlott, amin atmegy a 10 bit, 165 hz es a gsync?
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz Csupati #100821 üzenetére
Lehet rendelni, viszont a különböző ram és háttértár kiosztású gépek különböző cikkszámon futnak a gyártóknál, és más egyéb különbségek is lehetnek köztük.
Ott a példának hozott Asus Strix 18 2023.
Rendelheted 1TB/16GB kiosztásban, akkor G814JI-N6083W lesz a neve.
Lerendelheted 512GB/16GB-al is, akkor G814JI-N5081W lesz a neve, és hiába ugyanaz a proci meg a videokártya, a kijelző már szarabb lesz benne.
Az N6083W-t meg nem rendelheted ilyen háttértár kiosztással.
Ha meg 32GB-al akarod, akkor az N6060W-t kell lerendelned, mert annyival egyik korábbit sem kérheted.
Szóval vagy betáraznak a viszonteladók valamelyik normális cikkből, mondjuk az 1TB/16GB jobbik fajta kijelzős, N6083W-ből és abból bővítenek igény szerint, vagy betáraznak az összes különféle variánsból, vállalva a kockázatot hogy lesz amelyik a nyakukon marad.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz fcbarca #100824 üzenetére
Pl.: AlzaPower FlexCore USB-C 3.2 Gen 2 to DisplayPort, most 4990 ft.
-
-
Ubul86
őstag
válasz baro32 #100802 üzenetére
perpill bevan üzemelve, van rajta windows 11, részben belaktam, alan wake ii fent van
hát az a játék tényleg hihetetlenül szarul optimalizált, persze jobban megy, de vannak még így is mikrolaggok...msi afterburnert nem tettem még fel fps-t megnézni, majd maszépen melegszik sajnos, szóval lesz egy kör killhates felé, bár már nem ebben az évben sajnos. Megtartós, sajnálom a Lenovot, de ez volt most jobb konstrukcióban számomra (pedig az emagos ha 0%-os thm-es lett volna, simán jött volna az...)
kinézetre megnyerő, tetszik az rgbw cucli rajta (sose volt, a mostani lenovom is fehér megvilágítású), de ez ugye szubjektív. A lenovo kevésbé nézett ki gamernek, bár igazából ez tökmindegy, konferenciára amúgy se vittem sose , meg hát HO-ból dolgoztam az időm 90%-ban.
ma míg a gyerek oviban van, addig próbálgatom az AW II-vel, csinálok majd hwinfo-val képeket. Levettem a turbo-t (regeditben engedélyeztem a lehetőséget hogy az energiagazdálkodás között látszódjon és kikapcsolható legyen)
Nekem az armory crate kicsit túlzás most így elsőre, sose volt asus gamer gépem, a lenovo ebből a szempontból letisztultabb volt a vantage-val. De ez is szubjektív, meg hát kb 2 órát foglalkoztam a géppel összesen.
az viszont érdekes, hogy a gpu hőfok bevan limitálva, ha eléri a 87-et pl, hwinfo-ban megjelent egy ilyen sor is (azt hiszem silentre van most állítva a profile, most még a lenovoról vagyok )
viszont csendesebb turboval is mint a lenovo mikor még nem silent-en volt. Ez tetszik, pedig már az se volt az a túlzottan "hangos" terheléskor se, de azért nyitott ajtóknál lehet zavaró volt 3400 rpm-mel játszani esténként másoknak, ha aludni akartak (nem volt belőle sose gond csak nah...)
na de majd este írok még már nézegetve a teljesítményt is
-
Ubul86
őstag
válasz TrueGooner #100829 üzenetére
sajnos igen, hamarabb kifogyhatsz a vramból, mostani néhány játék a 8GB-ot simán túllövi, bár ez optimalizálatlanságnak is köszönhető...az meg már más kérdés, hogy utána a fejlesztők foglalkoznak e még patch formájában ezekkel a dolgokkal, vagy marad úgy, ahogy van, és játszon az ember olyna gépen, amivel belefér a vrammal
-
Raymond
félisten
válasz TrueGooner #100829 üzenetére
A 4GB VRAM-bol mar most is kifutsz modern jatekoknal magasabb beallitasok mellett, de a gyange GPU miatt ezeket ugyse igazan hasznalhatod. Annyi a hatulutoje hogy a textura felbontast nem tudod a maximumra tolni, az menne gyenge GPU mellett is ha van eleg VRAM.
-
Gubu0101
veterán
válasz Ubul86 #100828 üzenetére
Nem kell annak turbo,foleg ezeknel a jatekoknal,csak potyara porgeti magat a proci meg a venti.AC-ban a cpu-t perfomance modba allitod a gpu-t ultimate.Ez ilyen,ha teljesitmeny kell,akkor meleg is lesz.
-
Raymond
félisten
válasz TrueGooner #100834 üzenetére
A The Day Before egy scam, amiatt nem kell hogy fajjon a fejed
-
szmf89
újonc
válasz Smithy87 #100827 üzenetére
450-500e lenne a keret, ebbe a LOQ még befér 470ért láttam, Ugyanezen tulajdonságú cuccok sajnos más pl.: Legion stb. gépekben már 500 e felett vannak. valami csinosabb laptop jobb lenne, értem ezalatt hogy vékonyabb, de azokban meg forrasztott memória van, a LOQ meg egyéb gamer gépek ugyebár ennek nincsenek kitéve.
-
baro32
aktív tag
válasz Ubul86 #100828 üzenetére
Köszönöm az információkat ez az eléggé melegszik ez nem nagyon tetszik nekem most akkor ezeknek nem vapor-chamber hűtésük van ? vagy az csak az rtx 4090-hez jár?
Szerintem a GPU -nál ezek vannak minden gépnél 86'c -tól folytja a teljesítményt de nyugodj meg én még nem láttam ilyet.
Volt ASUS g750jz-m abban gtx880m -volt az is maximum ~73'c ment fel a mostani HP OMEN gtx1070-nél is 73-74'c volt de az is csak nyáron kánikulában ja és ez a gépem most 5éves és még nem volt pasztázva sem a gyári állapotában van.HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
peet05
aktív tag
válasz szmf89 #100838 üzenetére
Nem feltétlenül kell a linkelt boltokból, csak egy-két példa:
Ha van dVGA, hátrébb nem leszel vele, de, mint lehetőség legalább ott lesz.
TUF széria: [link] - 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 4060 [link] ua., mint az előbb, de 512GB SSD - mindegyik 100%sRGB
Zenbook: ha nem kell dVGA, akkor ez [link] , RAM nem bővíthető
Yoga Pro 7: [link] , itt sem bővíthető a RAMTöbbiek majd szólnak, ha ördögtől való ötlet, de ide még beszúrnám ezt [link] - hozzá csapsz egy 1-2TB külső SSD-t, pl. [link] , amiről mehetnek a file-ok
-
MaxxDamage
félisten
válasz baro32 #100839 üzenetére
Én a helyedbe azért pasztáznám már, az nagyon ajánlott lenne neki/neked
Azt vettem észre, hogy ha pl. sokat van neki küldve az ív, (120% terhelve folyamatosan) akkor előbb meg is köt a paszta, tehát "szilárd" lesz.Ha meg nem, tehát átlag user vagy, akkor is évente 1x ajánlott a paszta csere (CPU, GPU) legalább.
Eszembe nem jutna, hogy 5 évig nem cserélem le a pasztát a gépen, pedig most full vizes rendszerem van, és még megkötött pasztával is kiváló hőfokokat produkálna kb...de mondom, eszembe nem jutna..az nem én lennék!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
PedroPascal
senior tag
válasz MaxxDamage #100842 üzenetére
Az új csúcs gépek folyékony fém pasztát is évente kell kenni? Anno kb 11 éves asztali gépemben az i7 3770k-ról levágtam a proci kupakot mivel a gyári belső hővezető szándékosan szar volt, nem volt akkoriban ellenfele az Intelnek. Nem emlékszem már a paszta nevére de nem volt olcsó. Proci belsejében és a kupak és hűtőborda közé is is azt tette. Akkoriban kicsit túltoltam kapott egy Dark rock pro 2-t is a proci ezen felül korona gyanánt. Gyári megoldáshoz képest -25°C volt terhelés alatt. Évekig ment a gamelés ezzel a géppel gond nélkül, agyon volt húzva amit csak bírt. Ez a gép már évekóta csak átlag használatban van. Azóta soha nem nyúltam hozzá. Tehát a folyékony fém paszta igényli vajon a cserét?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
MaxxDamage
félisten
válasz PedroPascal #100843 üzenetére
Az teljesen más... nekem folyékony fém (TGC - THERMAL GRIZZLY Conductonaut folyékony fém hűtőpaszta) a proci kupak alatt van (Delid) és nem kell újra kenni vagy csak akkor, ha érezhetően melegebb mint szokott.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Csupati
őstag
válasz MaxxDamage #100844 üzenetére
Illetve ha nem folyékony fémes a régi paszta és az új az lesz akkor előszőr felszívja a réz, ezért láthatóan melegedni fog ,igy meg kell ismételni a vasalást.
Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
Ubul86
őstag
hm, a telekom a gépre 3 év garit ír, meg hát 1 millió fölött nem is árt gondolom
a myAsus 2025.11.21.-éig írjaRegisztráció dátuma: 2023.11.24
ilyenkor írni kell az asusnak hogy sorry, de 3 évnyi gari van rá min. ? vagy mit tudok tenni?
-
Gubu0101
veterán
válasz Ubul86 #100846 üzenetére
Vagy semmit.Van ervenyes garanciapapirod,amit meg a myasus ir engedd el.Ha szervizbe is kellene kuldeni,ugy is az a mervado ami a garipapiron van,azt meg ugy is mellekelni kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Macbook Air 2015 13.3!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest