Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    válasz ígyvanferi #75427 üzenetére

    Engem meg mondjuk nem érdekel, inkább most veszek egy régebbi szériát, majd 2-3 év múlva egy most újat, ami akkor régi lesz, nem látom értelmét azért fizetni, hogy egy olyan dologban, ami 10 év alatt fejlődik érdemlegeset, 1-2 éven belül up-to-date legyek, ha 3 évvel ezelőtt jó volt futóknak, akkor nekem is jó lesz. Mondom úgy, hogy fogalmam sincs mi a különbség a 37 és a 39 között.

    Mondjuk még nem tudom mi lesz a következő, most egy Kinvara 11-et és egy Pega 38-at használok, utóbbi helyett vagy egy új Pega lesz, vagy egy új Saucony Ride, esetleg valamilyen Kiprun, de elgondolkodtam azon is, hogy más márkát is kipróbáljak, pl. Adidas, abból régebben volt egy rossz tapasztalatom egy ajándékba kapott cipővel, de ott nyilván nem próbálhattam előre. Supernova-t láttam nemrég Decathlonban 20 ezerért, 40-ről leárazva állítólag, de nem tudom mennyire jó ár. Leggyakrabban használt utcai cipőm Adidas, és azzal elégedett volt.

    Szerk.:
    Amúgy eszembe jutott még, hogy mikor a Pega-t vettem, keresgéltem neten, és láttam egy olyat, hogy Pegasus 83. Az egy retro kinézetű utcai cipő az első Pega design-jával, nyilván nem futásra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák