-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz seadrone #36842 üzenetére
Nekem van egy Odyssey React-em, számomra is jobban bejött, mint a Pegasus. Eddig vagy 200 km-t tettem bele, nem tudok róla rosszat mondani. Sokan azt hiszik, hogy ez az Epic React Flyknit stabil változata, de ez nem teljesen igaz, közelebb áll a neutrálishoz (korábban volt a Nike-nak egy Air Zoom Odyssey nevű modellje, ami valóban stabil volt). Legalábbis a neten eléggé eltérnek az adatok ezzel kapcsolatban a különböző oldalak között. Én egyszer FB-n megemlítettem, hogy ez egy enyhén stabil cipő(mert ezt olvastam valahol), aztán egy Spuris eladó hölgy kiigazított, hogy ez neutrális, jó párat eladott már, ő csak tudja. Szóval ha neked egyébként is neutrális cipő kell, nyugodtan megveheted, nem fogsz benne csalódni. A csillapítása kissé puhábbra van hangolva, mint a Pegasusnak, természetesen maratonra is használhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs