Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz #20947 üzenetére

    Ilyesmi lesz a kulcs. Eddig azt rontottam el, hogy túlöltöztem. Ma rövidnaci + betűrt műszálas edzőpóló, azon hosszúujjas futópóló (*) volt az outfit, volt vagy 10 fok, sütött ugyan a nap, de hűvös szél fújt. Kb 2-3 km-nél volt az, hogy semmi gondom nem volt, utána jött egy hosszabb napos szakasz, ott aztán végképp jól éreztem magam, viszont visszafelé a szél már zavart, és a térdem kimondottan fázott, illetve merevedett el, szóval valami hosszú futónadrágot mindenképpen kell néznem. Ma szabadnapos vagyok, szóval zuhany helyett volt időm egy forró fürdőre, az mindent szépen helyretett, de a szokásos gyors zuhany valószínűleg kevés lett volna a felmelegedéshez.

    16 km lett egyébként, kipróbáltam egy új kerülőt a szokásos útvonalhoz, számomra tisztes 6:29-es pace-szel (1:45 h @ 16,18 km), és egy kicsit elszaladó, 156-os átlagpulzussal. Viszont jólesett. Ha nem olyan merevek a végére a térdeim, azt a félmaratonhoz hiányzó 5 km-t még simán hozzáfutom ugyanezzel a tempóval (kevéssel 2:20 alatt lett volna a vége).

    * Ebbe a Nike Miler-be konkrétan lassan szerelmes vagyok, egy leárazáson sikerült helyben kifogni valami 25 EUR-ért (mínusz pár % törzsvásárlói kedvezmény még), de nemcsak borzasztóan jó minőségű és tapintású anyaga van, de a legkényelmesebb is, amit eddig hordtam, pedig mostanra azért végigpróbálgattam már sokfélét. Kicsit vékony ugyan, de aláöltözettel még ma is jó volt. Ahogy nézem, hasonló áron akciózzák a rövidujjas tesóját is, most kicsit besokalltam a futásra költéssel, de lehet megkérem a húsvéti nyuszit majd, hogy a következő szezonra tojjon nekem egy (vagy inkább kettő) ilyet.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák