Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fagylalt

    senior tag

    válasz Polllen #99800 üzenetére

    A Topping DX3 Pro+ ajánlott beszerzési forrása az Amazon.de lenne? Onnan kb. 80eFt-ért talán meg is érkezne hozzám, itthon persze csak drágábban kapható (100k).

    Egyelőre még képlékeny, hogy pontosan mit is szeretnék, néztem több típust is magamnak és be is kérdeztem a fejhallgatós topicba. A HD600/HD650/HD660/HD660S2-vel szemezgettem már korábban is, de újonnan sajnos kiesnek a tűréshatáromból, főleg hogy mindhez kelleni fog egy normális DAC.
    Viszont, ahogy emiki6 is említette nála lenne egy használt HD650, ami érdekelne és ehhez keresnék egy korrekt DAC+AMP-ot.

    A HD58X is esélyes lehet alternatívaként újonnan, vagy az HD560S még olcsóbban, de gondolom mindkettőnél kategóriákkal többet lehetne kihozni a HD650-ből.

    Később szinte biztos, hogy fogok rá többet rászánni, de ha most beruházok egy HD650 + Topping DX3 Pro+ kombóba (vagy akármibe), akkor 2, de inkább 3 évig nem piszkálnám. Utána szinte biztos, hogy hozzányúlok. :K

    Ba cy lus:
    Véleményed szerint a Topping már elfogadható eredményt hoz HD650-nel? Ezzel kb. 170k-ból megállna a történet, ami a kapott eredményhez mérten megérheti a befektetést. Ezen filózom most.

    Igazából nem tudom mit keresek, de bízok abban, hogy ezek a relatív magasabb árfekvésű termékek hoznak egy alapvetően jó minőséget (más hangzásvilággal persze). Viszont, hogy pontosan milyen hangzásvilágot keresek azt sajnos nem tudom megmondani, mert nem vagyok vájtfülű. Jellemzően elektronikus zenét hallgatok.
    Ez lenne az első komolyabb fejhallgatós konfigom, korábban csak egy hokedli gamer fejhallgatóm volt, ami szerencsére(?) bekrepált már régebben, azóta nincs fejhallgatóm. Az igény egyrészt innen érkezett, másrészt a régi Logitech 5.1 bögreszettemet fórumos javaslatra lecseréltem egy Edifier S360DB-re. Ég és föld a kettő között a különbség, imádom hallgatni és elégedett vagyok vele, amit az áráért hoz. Na ezt a világot szeretném átültetni egy fejhallgatóba.

    A HD650 mindenben persze nem lehet jó, mert arra már rájöttem, hogy egy választás sosem kompromisszum-mentes. Én hajlandó vagyok a kompromisszumra, csak kérdés, hogy az mennyire "fáj".

Új hozzászólás Aktív témák