Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz nbencee #91385 üzenetére

    Erőben valószínűleg elég lenne a Loxjie D10 is. A vintage planáromat se kell 30-40-es hangerő fölé vinnem (a 100-ból), utána már nekem hangos lenne. De a 250ohm-os Monitor 80-ashoz is elég a 20-25-ös hangerő. Összehasonlításképpen az MDR-1am2 úgy van 4-es (négyes) hangerőn, hogy pl. youtubon is le kell vegyem a hangerőt kb. 75%-ra.
    Az, hogy előre lépés lenne-e az E10K után, ahhoz össze kellene hasonlítani. De úgy vélem, hogy a társaság egyik felének vagy a Fiio volt, a másiknak a D10, a feljebb lépés meg legalább 1 árkategóriával feljebb történt.
    Nekem elvileg a napokban jön az ifi Zen DAC v2 németből, beszámolok róla úgy is. Nálam még a napokban több hangsúlyt kapott A30 Pro és a Loxjie D30 (az új) jött szóba.
    Kérdés még az, hogy az E10K-ban mi hiányzott? A Loxjie nálam a mélyeket szelídítette inkább meg, ami alaplapiról dörmögős lett, azt elsimította. Illetve a magasabb hangokat tette rendben. Ezek közül látványosabb az volt, hogy az X2HR-en néhány cintányér "előkerült", az MDR-1A-t a hallgathatatlan dörmögésből egyik kedvencemmé tette, illetve az OneOdio A30-asomban csillogó magasakat hozott ki.
    Az E10K ha jól tudom, meg inkább melegebb karakter. (Javítsatok ki, ha rosszul tudom.)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo + Hifiman HE400SE https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák