Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz ribizly #85836 üzenetére

    A saját erősítője nagyon stabilan kiszolgál elég nehéz fejeseket is. Viszont minőség terén már a Sundaránál is hallható volt, hogy egy külső erősítő lényeges javulást hozott. Valószínűleg éppen ezért leragadtam a DT880-nál a belső erősítőjével. Nálam valahol ezen a szinten van pariban az ADI belső erősítője és a fejhallgató. Gondoltam. hogy összehallgatom egy Magnival is, de valószínűleg jobb lesz az ADI.
    A jobb külső erősítő egy Echo volt. Erről azt kell tudni, hogy ha még csak egy hajszállal is, de jobb mint a Dave belső erősítője (természetesen a Dave-ről). Ennek fényében úgy gondolom, hogy ez is szép eredmény az ADI-tól. :K Az Emperyan-t ki sem vettem a kofferéből, mert nem éreztem ezek után azt, hogy nekem ezt hallanom kell.

    A DAC része szerintem feleslegesen túlbonyolított (lásd a tulaja jó szándéka ellenére is bent hagyott egy EQ beállítást, pedig szerinte minden alapon volt.) Átlag felhasználót szerintem csak összezavar. A driverekkel kapcsolatos kommunikáció is többször ellentmondásos az RME fórumán, valószínűleg az admin nem áll a helyzet magaslatán.
    Hogy nálam mi okozta a gondot? Nem tudom. De amikor feltettem az Audirvana-t (mert megfogadtam egy tanácsot) akkor jelent meg az ASIO driver a hangeszközök között. Addig valahol lapult. :U De a gépemen az SSD akkor adta meg magát folyamatos hibákat generálva. Lehet, hogy ezt volt a gond.
    Hang szempontjából fericske (nem tudtam, hogy nála is volt, de visszaolvasva) véleménye az utolsó betűig igaz. Mondhatnám azt Antot is de a sajátom, a Qutest nem picit jobb. Most a textúrák és a mély energiák lényegesen jobb megjelenítése mellett főleg arra gondolok, hogy az ADI-val nem kikapcsolódás NEKEM a zenehallgatás. Azt Ant sem áll azon a szinten mint a Chord, de azzal volt endorfin termelésem ezzel pedig sajnos nincsen. Pedig az kell...

    Ha bármi részlet érdekel még örömmel válaszok! :R

    [ Szerkesztve ]

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák