Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz vodkaboy22 #72353 üzenetére

    Én semmire! :)

    De, az első képen lévő megy vissza a boltba, a második képen lévőt én használom évek óta és az elsőnek bizony nem sikerült jobbnak mutatkoznia a másodiknál. Igaz hogy ez saját vélemény, egy saját rendszerben, de nekem a véleményedből most az jön le, hogy "külsőből" ítélve nem mindig fedi a kinézet a valódi hangminőséget.

    Az első egy Advance Paris dac, a második egy Pro Ject RS dac. A Paris szellősebb, levegősebb, de kissé magasba is húz, így némileg hiányzik a legalja, és nem a legtisztább legfelül sem. Az RS dac : vaskos mélyek, kissé sötétebb, zártabb hangzás, de térben nincs semmi baja és a magasai finomabbak cizelláltabbak, a hang folyékonyabb, hosszútávon jobb hallgatni.... nagyon röviden összehasonlítva a kettőt.

    Ez ugye saját vélemény és jól lehet, más mást hallana, de nálam ez a helyzet. Szerettem volna, ha a Paris dac letaszítja az RS dacot a "polcáról", de a saját rendszeremben és ízlésvilágommal ez nem sikerült neki.

    Ja... cső : lámpával a zártság (szinte) teljesen eltűnik, nyitottabbá válik az hangzás. Több részlet, több prezensz. Pont fordítva működik RS dacnál a dolog, mint ahogyan számítani lehetne rá más esetben.

    Ami még hiányzott, egy kép az RS dac tápjáról, mert a gyári csak egy vicc:

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák