Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz elprimo #71048 üzenetére

    Egyet is értek, meg nem is :) Amíg nem ismerem az eszközök mérési eredményeit addig biztos azt választanám amit jónak hallok. Viszont: az emberi hallás nem egy túl megbízható eszköz/műszer, képes nagyon becsapni az embert bizonyos esetekben, így én inkább arra támaszkodnék amit a mérések mutatnak, nem azt amit hallani vélek.
    Ez lazán kapcsolódik, hallgasd végig, nem hallás, hanem látás, de pont ugyan ez a szitu: [link] (mellesleg marha jó :) )

    Én indítottam? :Y neem, ez már sokkal régebbi téma mint hogy én erről írtam volna itt (mellesleg nem csak én írtam), kérdezd meg a "topic öregjeit" :))

    (#71049) Ba cy lus: Mivel a mérések lényeges különbségeket mutatnak ki az egyes eszközök között, és van olyan is ami igen jól szerepel és olyan is ami rosszul (végletek), valamint gyakran említi, hogy a hibák közül mi van (vagy nincsen) a hallható tartományban, ezért engem meggyőzött. Viszont ha feltétlen ragaszkodsz hozzá, hogy a fül döntsön, akkor tényleg kell csinálni egy tesztet amin meg tudod hallgatni a két végletet :) persze ezt a tesztet is érdemes lenne a lehető legkontrolláltabb körülmények között megejteni, pl. méréssel azonosra állított hangerő.

    Ha lesz ősszel lesz fejes tali, majd elviszem a cuccokat, megnézhetjük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák