Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    válasz milkabrams #70491 üzenetére

    Olyan "Sabre-s" (ES9028-Q2m). Én nem szeretek annyira részletekben jellemezni ilyen dolgokat, mert nem vagyok benne olyan jó, mint sok más kolléga a fórumon.
    Mindenesetre számomra részletező, nagyon jó dinamikával, alacsony zajszinttel. Low gain állásban használom inkább IEM-hez, egy nagyobb fejeshez meg általában high gain módban. Érzésre utóbbi kicsit V-sebb karaktert, jobb dinamikát produkál, ugyanakkor nagyon érzékeny holmikkal a low gain valőszínű jobb választás. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy azért elég sok eszköznél hallani alapzajt érzékeny IEM-el (nekem Shure 530 van), ennél ezzel nincs probléma.

    Telefonnal működik persze, elvileg tölteni is tudja. Arra figyelni kell, hogyha nem gyári kábelt használsz, akkor olyan kell ami mindkét felén OTG, hogy ne merítse a telefont.
    Egyébként nagyon szép maga a holmi, kompakt, praktikus. A hangerőállítás nagyon kellemes, valamint az extra basszus funkció sem rossz úgy magában, raphez át szoktam kapcsolni, ha mondjuk Audio Technica ADXXXX szérián hallgatok zenét (szóval világosabb fejesekhez ez is jó lehet).
    Azért mobilhoz a Dragonfly Red (ESS 9016) is elég jó cucc. Meglepően jó hangja van szerintem, árban körülbelül a fele és 2/3 között van. Viszont Windows-on a hangerőállítás elég rossz vele, nagyon alacsony szinten is elég hangos. Anno leveleztem a supporttal, de nem jött megoldás (igaz, hogy a Blacket jobban érinti).

    Azért megjegyezném, hogy az LG B&O DAC (ES9028C2M + Sabre9602) sem elvetendő, mert marha olcsón lehet venni, nekem is van egy, így a hordozható cuccokat sem kell hordoznom az irodába. :DDD Nem mindig van időm olvasni a fórumot, nem, tudom azóta lett-e vele tapasztalat itt is. Praktikusság szempontból a Dragonfly kényelmesebb, mert ehhez kell USB kábel (adnak gyárilag mellé), és maga az eszköz akkor kapcsol be, ha már beledugtad a fülest. Windows esetében mindig 100% hangerőre ugrik sajnos, ez nem túl jó. Valaki nem tudja, hogy ezzel mit lehetne kezdeni?

    Exodius:
    Például amit csak feldobtam, Xonar Essence One, az is toroidos. Egyébként a TEAC cuccokból is találni (UD-H01 pl.), google alapján a belépőbb DAC-AMPjaikból néha elég olcsón bukkant fel az aprón (nagyon olcsón), kb. fele annyiért, mint az említett Essence One.
    Viszont nekem nincs tapasztalatom azzal sem, nagyon várom már az erősítőt és a fejeserősítőt is tőlük, mert anno próbáltam egy D osztályos sztereó erősítőjüket, és tök meggyőző volt hangfalakkal (most meg kipróbálom a AI-501DA-t). Meg általában transzparensek, hogy milyen komponenseket használnak. Az elnevezéseik borzalmasak. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák