Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    válasz Exodius #70489 üzenetére

    Nem hallottam még a DA300-at, de mostanság erősen megkérdőjeleződött bennem pár dolog. Például van egy Oppo HA-2-őm, ami oké, hogy kompakt, de mindennel nagyon jól szól, nagyon szeretem a hangját (fejes és IEM-mel egyaránt).
    Mondjuk egy jobb erősítőnek is lehet jó fejes kimenete, ha van rá hangsúly fektetve, például a NAD D7050-em sem rossz, csak ezt nehezebb hurcolni. :DDD

    Mindenesetre amit talán mondani szeretnék, hogy az erősítés rész talán többet számít, tehát ha például fogsz egy olcsó DAC-ot (akár ilyen LG B&O, AQ Dragonfly) és hozzá egy jó erősítőt, az lehet jobb deal. Például az LG V30-amban elég jó DAC van (különböző üzemmódokban működik, lehetne roottal hákolni high gainre roottal), de jobbnak érzem, hogyha analógban erősítőként használva rákötöm az Oppot.
    Bonyolult ez a kérdés, mert maguk a DAC chipek már mind nagyon jók. A körítést meg nehéz specifikációval leírni.

    Már keveset fejhallgatózom, de kipróbálásra lesz majd egy TEAC HA-501-em, azon nincs is digitális bemenet, full analóg, dual-mono. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mennyire lesz wow-faktor, mert még nem hallgattam ilyen komoly cuccot. Ott majd kipróbálgatom mindenféle DAC-al, lehet veszek még egy original Dragonfly-t is.

    Még a DA300-at nem hallottam, de ha már asztali megoldás, akkor vagy néznék hozzá lineáris tápot, vagy olyat néznék, ami alapból nem kapcsolóüzemű. Mondjuk USB-ről is jó sok zajt össze tudnak ezek szedni.

    Ebben a kategóriában például Asus Xonar Essence One mennyire ajánlatos? Elég ritka és kevés szó esik róla, használtan is ilyen 85k+.

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák