Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz dudika10 #6261 üzenetére

    Ha feltekered a potit max-ra, az olyan, mintha elhagynád, ezért nem. Ay ALPS Blue 1%-on belül fut együtt, ennyit az erősítést beállító ellenállások is szórnak, meg a füles két hangszórója is szórhat ennyit. Képtelenség meghallani; hangszórós zenehallgatásnál se állítod be a fejed helyzetét cm pontossággal.
    A lépcsőssel lehet játszani. Én igyekszem sorrendben haladni: először ott javítok, ahol a legtöbbet lehet (kapcsolástechnika), aztán jön sorban a többi. A lépcsős hangerővel lehet szerintem a kábel után a legkevesebbet, bár nem biztos, hogy mindenki így tapasztalta.

    Ja, a gyártási szórás Gauss-eloszlást követ, és ha 1% a selejthatár, akkor az ellenállások dötó többsége jóval kevésbé tér el a névleges értéktől. (Ha pl. valaki azt állítja, hogy 0,5%-ra válogatja az 1%-os alkatrészeket, de tegyük fel nem teszi, és a vevők 0,1%-a méri le a terméket, amit vett, akkor mekkora az esély a vevói reklamációra? Jó kis statisztikai feladat. Szerintem ppm körüli.)

    [ Szerkesztve ]

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák