Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz bkercso #61179 üzenetére

    bkercso:

    Így este ennyit tudok kihozni (OneDrive-hivatkozás a képekre).

    Szerintem a Téged érdeklő oszcillátorokat pont takarja a BT modul, de próbálkoztam egy olyan fotót is lőni, ahol - valamennyire - olvashatóak a rajtuk lévő feliratok.

    Ha ez nem jó, akkor sajnos csak hétvégén lesz alkalmam normális természetes fényben (= nappal) újrafotózni, egyszerűen nem leszek előbb nappal itthon, mesterséges fénnyel meg kb. ez az eredmény.

    csocsoszán:

    Közben az jutott eszembe, hogy a Téged érdeklő DAC/amp valószínűleg a "CMD-18" néven futó modell, az enyém pedig a BT-vel bővített "CMD-19". Mindkettőt láttam már eBay-en, AliExpress-en mind Douk Audio, mind Leaf Audio szitázással is.

    A CMD-18-ból biztosan van kínai raktárról számottevően olcsóbban, csak épp, mint mindegyiknél, nem igazán kihámozható, hogy XMOS vagy Amanero van bennük (termékmegnevezésben egyik, leírásban másik van...).

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák