Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bkercso

    nagyúr

    válasz Tin #59374 üzenetére

    "ha ezt az időt megszorozzuk az igénybevétellel, akkor kapunk egy 0,0002A x 200h = 0,04"

    Ha egy feleségem van mondjuk 40 évig, akkor a szorzat 40 feleség*év, míg, ha 10 feleségem van 5-5 évig, akkor 50 a szorzat. Na és?

    A sok marhaság helyett mérné ki egyszer valaki, hogy eg random kábel szigetelése mint dielektrikum milyen feszültségamplitúdóig lineáris, mindezt különböző frekvenciákon. Vagy bármi mást, aminek értelme van. Vagy már kimérte? Akkor miért nem hivatkoznak rá?

    Én nem találok cikket... Csak nagyfesz. átütést vizsgálnak, meg nagyfrekis jelintegritást (csoportfutást).

    Szerintem nem az áram számít, hanem - ha számít - a feszültség. A fém kristályszerkezetét ugyanis nem módosítják ezek a kis áramok - az be van fagyva -, max. az amorf dielektrikumot.
    A mechanikai tulajdonságok szintén nem mászhatnak el annyira, hogy a mikrofóniázást befolyásolják szerintem. Önmikrofóniát (saját mágneses tér miatt) emlegetni jelkábeleknél pedig szerintem ostobaság, hiszen ennél a hangnyomás hatása nagyságrendekkel nagyobb kell legyen.

    Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Új hozzászólás Aktív témák