- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Batyulda #50247 üzenetére
Nekem ebből az jön le, hogy elvileg az MT6397 modul felelős az audio részért.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dave™
nagyúr
válasz tucsok. #50238 üzenetére
A K551 elég érzékeny, szóval igen, elég hozzá. Androidnál teljes lutri, hogy megy vagy sem, elvileg 5.0-tól felfele támogatott, de egy csomó gyártó telefonján nincs megfelelő driver hozzá. Az Onkyo vagy az USB player PRO alkalmazásaival megy gyakorlatilag bármelyik telefonon, mert saját drivert használnak, de csak ezeket az alkalmazásokat tudod használni, utóbbi fizetős.
-
Krissz80
senior tag
Tegnap este összeraktam kettő K-multit, hogy betegyem a Twin gyári tápja elé.
Most próbálgatom, és első benyomásra hasonlóan szól vele mint a lineáris tápommal amiben szintén be van építve a K-multi.
Ebből még nem vonnám le azt, hogy tuti ugyanolyan, de a gyárinál jobb.
(Az Essence ST-hez viszont tuti jó megoldás lesz szűrni a PC tápot.)Elsőnek 1-et tettem csak be a táp után, de később majd kipróbálom 2-vel, is mert elméletileg még jobb lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Batyulda
tag
Letöltöttem ezt a hibymusic playert kivancsisagbol. Elejen fogadott hogy dsd lejatszas minden,ezt megis hogy? Igy is már nagy tudás az lg g3 telefonom lejatsza a 192 flac et. Ez a music app gondolom nem szol jobban egy poweramp lejatszonal,a kkor mi ertelme? Ugyanis ha a telefon felismerte a kulso usb dacot poweramp is kezeli siman. Nem értem létjogosultságát, főleg ezt a dsd lejátszósdit.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Batyulda #50259 üzenetére
Ugyanis ha a telefon felismerte a kulso usb dacot poweramp is kezeli siman.
Ha esetleg figyelmesen olvastál korábban, akkor messze nem mindegyik droidos telefon ismeri fel a külső USB DAC-ot. Talán a Marshmallow ezen javított már, nekem mindenesetre kb. egy éve a 1st gen Nexus 7-em sem gyári KitKattal, sem gyári Lollipoppal, sem SlimKattal nem volt hajlandó OTG-n kezelni semmilyen USB audio kütyüt, HibyMusic-kal meg mindent. De a topikban a kereső használatával találsz más példát is erre. Remélhetőleg ezzel a létjogosultság kérdése is tisztázódott számodra.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Fricc
tag
Sziasztok!
DAC téma: Az új gépemben integrált realtek chipset van, és szeretnék egy olyan megoldást (mITX, csak usb jöhet szóba), amivel tudom csatlakoztatni a következőket egyszerre:
-AKG k240 mk II füles
-2 db Yorkville ysm1p (középkategóriás aktív sztereó stúdiómonitor)2 megoldásban gondolkodom (igények: STABILITÁS, játék és zenehallgatás elfogadható minőségben)
1. USB hangkártya (Xonar U7 vs X-FI HD)
2. S/pdif kimenetre DAC, ami tartalmaz fejhallgató erősítőt, sztereó vonalkimenetet.Ezen a 30 alatti árszinten mit javasoltok, mennyire lehet stabil a digit kimenetre kötött dac, és milyen megoldások vannak mert nem sokat sikerült találnom. Ár/minőség terén jobb e mint a fent nevezett két hangkártya?
Egyelőre a Xonar U7 tűnik nekem jónak, leszámítva azt, hogy pár helyen olvastam negatív tapasztalatokat az usb instabilitásról, elmegy a hang, újra kell mindíg csatlakoztatni, ez létező probléma vagy normális minőségű kábellel kiküszöbölhető? Van itt olyan aki régóta használja megbízható és ajánlja?
Köszönet!
-
bkercso
nagyúr
válasz Krissz80 #50261 üzenetére
Bezony!
Ez egy fullos CompositeAmp, bemenetválasztással, erősítésválasztással és crossfeeddel. DAC-kártyát lehet majd bele tenni, ha beválik, de azért nem Moment szintűt egyelőre.
Doboza fekete Hammond, gravírozott fekete plexi elő- és hátlappal - terv szerint. Még folyamatban...[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
binatone
tag
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami kulturált árban erősítőt egy hyperx cloud-hoz? nem tudom hogy felmerülhet e kompatibilitás de windows az oprendszer.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Bodz
nagyúr
válasz EQMontoya #50250 üzenetére
Nem tudom. Szívesen meghallgatnám.
(#50263) Fricc: Más bajokat is olvasni az U7-ről mostanában. A Win10 driverrel pl. mélyhiányos lesz.
Szimmetrikus kimenet nem kell a hangfalhoz esetleg? Kuponnal (HUFnews3) 30900 Ft az iOne.(#50267) marec1122: Csak erősítő? DAC, hangkártya van?
(#50268) Bukk900: Valószínűleg ez tényleg sApII.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
És ha már SMSL, van új termék (jó drága). Az erősítőhöz külső segítség is akadt.
-
marec1122
senior tag
-
.DLL
veterán
válasz marec1122 #50275 üzenetére
Lehet kapni cuccokat, de az ököl-szabály irányelve alapján legalább annyit érdemes költeni DAC-ra és Amp-ra, mint amennyi a hangsugárzó (fejhallgató) is volt. Mivel a fentiek egyben DAC+Amp-ok így a helyzet egyszerűsödik a 25k-s keret még jutányos is. Kérdés, sokat hallgatod, mindennap használod?
(P.H.)
-
.DLL
veterán
válasz bkercso #50280 üzenetére
Ez nagyon izgi! Szerintem a színek így jók ahogy vannak, a fém szürke doboz a legtöbb enteriőrbe passzol előlapból meg készülhetne fehér plexis is, emlékezz az ipsére aki fehér iPhone 4 előlapok gyártásából gazdagodott meg, még amikor az Apple csak feketében adta ki - volt rá kereslet, ez is lehetne egy opció.
nem tudom milyen USB-t terveztél rá, de szvsz. B nem lenne megoldhatatlan, és abból jóval nagyobb a választék. Vagy micro-usb, amiből szintén van választék, és van olyan stabil, mint a mini (ha hordozhatónak kell, akkor úgyis mindig a mini-usb kábel fog eltűnni)
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Fricc
tag
Köszi, de onnan ahol le tudom vásárolni ilyen kari nincsen. Hogy lehet az, hogy egy drivertől mélyhiányos lesz? Tudsz esetleg forrást, mert a legtöbb helyen azt olvastam hogy soundra jobb mint az x-fi hd . Sokan meg azt írják az az instabil és a xonar a kurvajó... Túl sok az ellentmondás... Mondjuk a xonarnak lehet csak egy jobb minőségű árnyékolt usb kábel kell, és akkor nem dobja el, sokan ezt hozták fel...
Valaki, Xonar vs X-fi hd ?
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Na, nem rossz ötlet a fehér plexi! Meg a fehér ház+fekete plexi sem, már csak azért sem, mert a fehér ház olcsóbb.
USM-B micro csati lesz a DAC-on, és megy majd telóval is (PCM2706). Tudom, elavult, de lesz egy szokatlan és jónak mondott újraórázása. Ha hangra beválik, akkor kijövünk vele, ha nem, akkor lesz egy MomentDAC-szerűség. Bár ezt emúgy is tervezem a jövőben kártyaként és önállóan is. Csak nem mindent egyből...
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Bodz
nagyúr
válasz marec1122 #50275 üzenetére
Itthon ennyiért nem sok mindent lehet venni. Ha elég egy füles kimenet, akkor Fiio K1, aztán itt vége is kb a listának.
(#50283) Fricc: Hát erről főleg a C-Mediát kell megkérdezni, hogy miként sikerült összehozni.
Szerintem nem jobb hangra az U7. Ráadásul az X-Fi HD USB megy a win saját driverével is, nem kell felrakni semmi egyebet.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Csak érdekességnek 2 lejátszó, mert nemrég frissültek (asio és wasapi támogatás - ideje volt már).
GOM Audio
Resonic Player (asio nincs - "Experimental WASAPI support. Currently limited to shared mode" szeptemberi frissítésben reszelnek rajta)[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Korg DS-DAC-100M+681 evo tapasztalat:
Basszus, részletesség és részletes mély megjelenése röviden.
Legnagyobb öröm, hogy nekem EVO-val egy problémám volt , az pedig az, hogy nem volt a zenéknek ereje , erőtlen volt . Ez pedig megszűnt , köszönöm mindenkinek aki segített. Minden jót, majd egyszer jövök újra. -
.DLL
veterán
Van még az alap Creative SB Play, az érdekes módon kétszer annyiba kerülő, külsőre hasonló SB Go, és az SB E1 is nem sokkal drágábban; de az a baj, hogy ezek egyikét sem hallottam így nem tudom megérik-e árukat...
(#50284) bkercso: az jó, hogy mostmár szélesebb a válaszható paletta a Hammond dobozok által. Én persze maradnék a fekete/fekete vagy antracit/grafit test + fekete előlap mellett, de a lényeg, hogy lehet választani.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Bodz
nagyúr
A Play simán megér 4-5000 forintot, a Go vagy 9-10-et (7.8ohm a kimeneti impedancia, ezt azért érdemes figyelembe venni), az E1 max. 15. Figyelembe véve természetesen a magyar gart és a könnyű beszerezhetőséget is. Cloud-hoz egyiket se tenném, ezért volt a K1 ajánlás.
Kérdés a Play 2 és a Sound BlasterX G1. Ezeket meg én nem hallottam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, futtában pár gondolat a Matrix Mini-i Pro DAC-ról:
- melegebb hangzás, mint a Yulong, de talán nincs annyira meleg, mint az UD-301
- összességében kellemes hang szerintem, kicsit át kell szokni rá, mert máshol emel, mint az eddigi cuccaim
- a közép tartomány visszafogottabb, nem érzem annyira a részleteket rajta, mint eddig
- a távirányító nagyon kényelmes dolog, ez alap kellene legyen minden DAC-hozEddig bejön, szerintem maradni fog. Viszont megjött a kedvem egy Quattro 2 vásárláshoz, csak errefelé kicsit drága... Nem jár valaki véletlen az Egyesült Államok felé...?
-
Megérkezett a Benchmark DAC1 USB. Első reakcióm:
Nincsenek szavaim. Pedig még be se melegedett, nincs hozzá normális kábelem. Jelzőket értelmetlen lenne használni, mert ez egy másik dimenzió, minden szempontból. Annyi biztos, hogy sürgősen szereznem kell kábeleket meg bűn volt a jelenlegi hangfalaimat normális DAC nélkül használni. Na még hallgatózom...
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Native Instruments Traktor Kontrol S4 MK1, amibe gyakorlatilag kb a Komplete Audio 6 van integrálva, csak az S4 bemenetein nem miki hanem lemezjátszó előerősítő van. Minőségre egy Creative X-Fi HD USB-nél sokkal jobb, máshoz sajnos nem tudom hasonlítani.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem az xmos-t a DAC-hoz.
Végül úgy döntöttem, hogy Juliskát teszem talomba, és az xmos-t rendelem meg.
Kíváncsi vagyok milyen lesz, mert a mostani rendszeremmel is elégedett vagyok. Volt az usb-nek egy hibája, de később kiderült (ahogy Bodz is írta) hogy a laptoppal volt a gond.
Vettem egy itx lapot korábban, beletettem egy egészen szép házba, most arról üzemel a dac. Daphile van rajta, amivel szintén elégedett vagyok.
Így már nem vagyok a laptophoz kötve, és kit tudom használni a hosszú kábel adta kényelmet.[ Szerkesztve ]
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
.DLL
veterán
Én is azért írtam ; ) a taps pedig a gratuláció jele volt. :D
(#50298) Honkydoo: nem volt egyszerű, visszakeresmi milyen DAC-od is van szinte minden HSZ-ben csak annyi szerepelt, hogy a "DAC-om", végül jópár HSZ átnézése után rátaláltam, hogy NFB 5. A hosszú kábelt hova értetted?
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
Honkydoo
őstag
Oh pedig azt hittem már sokszor leírtam, de akkor lehet túl rég volt és arra emlékeztem, elnézést.
Igen egy Audio GD NFB 5.32 van nekem.
A hosszú kábelt két dologra értettem:
- Moddoltam az AKG Q701-es fejesem kábelét (kicseréltem egy jó vastag vasaló kábelre) ami szintén 3M hosszú vagyis jóval hosszabb mint a DAC usb kábele.
- A fentiekből adódóan lehet fejessel a szobában táncolni mozogni, aludni[ Szerkesztve ]
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest