Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crondore

    tag

    válasz HUNNIA1920 #39960 üzenetére

    Szerintem a converter chip különbözősége adhatja a 11 és a 15 leglényegesebb különbségét, míg a 15 esetében a fülesem erősen mély hangsúlyos volt, a 11-nél teljesen kiegyenlített a hang, a mély nem telepedett rá a zenére, műfajtól függetlenül. A másik nagy különbség amit éreztem az a tér leképzésben mutatkozott meg. A 11-esenek nagyon szép tere volt nálam - most du. adtam vissza, míg a 15 -ösnek olyan kissé szintetikus érzete volt. Hangsúlyozom az én fejesemmel.

    Persze az erősítő rész is közre játszhat, de én nem gondolom azt, hogy ebben az esetben erről volna szó - persze javítsatok ki ha rosszul gondolom.

    Mindenesetre most nálam a NFB-11 -es a befutó. Ebben az árkategóriában tudnátok tippeket adni mit hallgassak meg még, mi lehet partiba vele? Használt cuccok is szóba jöhetnek. Tapasztalatom azt mutatja, hogy a fejesem nem mindennel szól jól, csak is meghallgatási lehetőséggel együtt fogok továbbra is a DAC-ok között válogatni.

    Még amin gondolkozom, az az EMU régi M-es szériája, 1212m,1616m, vagy 1820m, valahogy szerét ejtem egy ilyen kipróbálásának is, ezek már 20-35e között elhozható hangkártyák és állítólag nagyon szép hangjuk van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák