Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz contaxg #29560 üzenetére

    és Schawo@komoly forrás.

    Azt nem is vitatom hogy, fontos a minőségi forrás és az erősítő, vagy hogy inkább olcsóbb fejes és jobb lánc, sőt ezt a megközelítést ajánlani is szoktam azoknak akik ötvenezres fejet akarnak alaplapiról hallgatni... Brrr...
    Én is olcsóbb fejeseket használok, és gyűjtök egy jó láncra, mert már megmutatták hogyan tudnak szárnyalni és mennyire élvezetes velük zenét hallgatni.

    És pont ezt akartam mondani, a forrás miatt nem cserélnék másik felhallgatóra, hogy úgy majd talán jobban szól, és itt mindent azonos kategórián belül értek.
    Én ha megszerettem egy fejest vagy hangdobozt, mert hallottam már jól szólni, és azt nyújtja amit szeretek (ezért sz/veszélyes egy planár, ha az illető egy XY forrásról nem hallotta még úgy szólni, ahogyan tudna, és csak egy vállvonással leteszi. A példám arra vonatkozik, amikor a hangkeltő már megmutatta tudását (másik példa: LCD3&Sileo) ) utána ha még nem vagyok elégedett apróbb hangzásbeli dolgokkal, akkor nézek pl. egy másik, hasonló kategóriájú DAC után, ami ugyan olyan minőségben, de lehet hogy más megközelítéssel, jobban a rendszerbe illeszkedve adja a zenét.

    Tehát eljutottunk oda, hogy mégis egyetértünk; hogy a kiteljesedéshez a lánc minden elemének passzolnia kell egymáshoz és a hallgatóhoz, de adott minőségi szinteken maradva szerintem akkor is egy fejhallgatónak van a legmeghatározóbb karaktere (a megfelelő erősítővel együtt adott esetben).

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák