- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz Bargyu #29099 üzenetére
AKG K1000-et nem lehet akármilyen rendszerről élvezetesen hallgatni, ennél a típusnál hatványozottan igaz a megfelelő lánc igénye (főleg erősítő). Nem véletlenül írtam, hogy erről a láncról hallgasd. Az se mind1 mikor gyártott K1000-et hallottál.
Staxból hallottad az összes típust ? Van legalább száz féle, nagyon különböző hanggal + többféle erősítő hozzájuk.Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
fattyu
veterán
-
contaxg
veterán
válasz #16820480 #29105 üzenetére
...éltem vele egy hétig, nálam volt bejáratásra.
Alapvetően sötét tónusú hangja van de javul a transzparenciája ha kicseréljük benne a csöveket aranyozott lábú Electro Harmonix-ra. Ez fontos ha LCD2-öt szeretne hallgatni vele az ember. Esetleg egy következő fejestalira megpróbálhatom elkérni.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
törölt tag
válasz contaxg #29107 üzenetére
Hát nem LCD-re kell kötni
Amúgy nagyon szívesen meghallgatnám, csak fene tudja mikor leszek otthon legközelebb, és annak, hogy ez egy fejes találkozóval pont egybeessen, hát elég kicsi az esélye... De azért köszi!fattyu: Pedig van bennük valami olyan életérzés, amit más nehezen hoz. Nem vagyok én sem igazi fan, még csak egyet hallottam öszintén bevallom, de az az egy azért tetszett!
-
Ear001
addikt
válasz Zsianett #29070 üzenetére
Hát nem tudom mennyire óriási fejlesztési költség és hány Nobel-díjas mérnök kell FPGA-t digitális-analóg áramkörré programozni, de még olyan abszolút egyszemélyes hobbicégenek is sikerült ez már, mint az Altmann.
Contax G Hű, gitárerősítőbe való dúsan torzító Electro Harmonix kell bele, hogy szóljon? Na az akkor tényleg
faszáraz hangú erősítő lehet...[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz gelbelex #29111 üzenetére
Nem törvényszerű hogy kell a coax az LCD-hez. Van olyan USB forrás amivel érdemes/lehet már használni.
Általános érvényűen sem lehet kijelenteni, hogy ez, vagy az a jobb. De egy minőségien kialakított coax SPDIF a (szűkös) tapasztalataim szerint mindig jiobb volt, mint bármely USB.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Bargyu
tag
-
[ Szerkesztve ]
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Egy Sennheiser HD595 mellé milyen dac/erősítőt ajánlanátok? Asztali géphez és laptophoz kell elsősorban, de ha jó áron van valami mobil cucc arra is kíváncsi lennék. Először egy fiio e17-et néztem ki, de látom itt a fórumon nem szeretitek. Nagyon maximum 40-et költenék ilyenre, de ha kapok feleennyiért is megfelelőt akkor annak jobban örülök.
köszi!
-
Bargyu
tag
válasz pityaa23 #29118 üzenetére
Nekem volna egy képen látható erősítő, ami szerintem illene a fejhallgatóhoz. Nekem HD600-hoz volt/van, csak már van egy másik rendszerem, ezért eladnám. Semleges, részletgazdag, igényes tiszta és pontos basszus jellemzi. Érzékenysége kiváló 96 dB. Az A osztályú fejhallgató erősítőt Firer Tibor készítette. 40 ezer forintért odaadom. Esetleg hallgasd meg, mielőtt bármelyiket is megveszed.
-
Melorin
addikt
Egy Grado SR225i szúrós magas hangjait milyen láncban lehetne ellensúlyozni?
Én próbáltam Musiland 02US-el és egy JLH erősítőről, ideiglenesen pedig Szekeres féle erősítőről hajtva, az úgy nem volt jó.
Direktbe csatlakoztatva egy Clip-re, nem változott semmi.
Vattán kívül van megoldás? -
Imifej
senior tag
Nem sok ajánlat jött sajna erre: [link] Gondolom pedig van pár ötletetek.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
rsf
senior tag
válasz Imifej #29127 üzenetére
Nekem egy ilyen DAC+AMP -om van: [link]
Külső tápos és pont annyiba került mint egy Fiio E10.
Nem tudom eldönteni, hogy eladjam, vagy megtartsam.
Az áráért elég jó, csak sajnos én nem ezt akartam megvenni de ezt küldték.
Még mindig vívok velük ezért kissé Dac-os vagyok ha ránézek a cuccra.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
Imifej
senior tag
válasz vodkaboy22 #29128 üzenetére
Jól gondolom, hogy ezek közül az ASUS a legjobb vétel minőségre? Bár neked ilyen Sony van ugye? Gondolom nehéz beszerezni. Ehhez képest jobb lehet az ASUS : Pro-Ject Head Box DS ?
[ Szerkesztve ]
-
surtsoll31
újonc
Sziasztok!látom ma nem én leszek az első kérdező de, sennheiser hd650-hez milyen dac/amp ajánlotok?otthonra lenne lapatophoz (vagy egy iaudio u3-hoz ), nur zenéhez. A gépben egy alap hangkártya van csupán,ez nem bűvíthető. head-fi-n sok mindenről írtak pl nuforce,maverick, viszont ezeket M.o. bótban vagy nem kapni, vagy csak nem találtam. Árban max50 körül futná . Ilyen pénzért kezdetnek mit ajánlotok? Neveket akarok! Köszönet!
-
Imifej
senior tag
-
vodkaboy22
addikt
válasz Imifej #29134 üzenetére
Furutech-et nem ismerem.
Az az probléma hogy itt már igények döntenek ha hordozni akarsz akkor HRT microstreamer vagy Sony PHA-1 ha nem akkor lehet nagyobb pl egy asus essence one.
Én az asus-t választanám a helyedben az ismert jó tunning potenciál van benne, megbízható és sokan kedvelik. Pl Nem mellesleg pont annyiba kerül mint a furutech és sokkal többet tud no meg sokkal jobban tunningolható...Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Ati1979
veterán
válasz krichd1 #29101 üzenetére
Az a k1000 ami a fejes találkozón volt, egy tuningolt darab volt.
Szerintem a sileo az egyszerűen fantasztikus. Én nem is vennék más erősítőt csak azt. Arról még a gyengébb fejesek is kitűnően szólnak.
(#29122) Melorin
Tudom, hogy ez nem sokat segít, de a 325-ös, (aminek állítólag még szúrósabb magasai vannak) elképesztően szólt az ak120-ról.
Amúgy ez egy nagyon világos hangú fejes. Ezt így kell elfogani. A 225-öt még nem hallottam.
-
Imifej
senior tag
válasz vodkaboy22 #29135 üzenetére
Hát hamarosan akkor remélem egy ASUS tulaja leszek. Nem kell hordozható, csak itthon lenne használva. Szívesen meghallgatnám megvétel előtt, de ez reménytelennek tűnik.
-
uatu
csendes tag
Erről az optikai kábelről mi a véleményetek? Használható audio célra, vagy felejtős?
http://www.aqua.hu/gembird-toslink-optikai-kabel-10m-cc-opt-10m-239137.html
-
rsf
senior tag
válasz Imifej #29130 üzenetére
Hát a Fiio-tól szerintem jobb,cserélhető benne az OPAMP,meg jófajta dac és fejes erősítő IC van benne, de nem tudja a 24/96-ot. Az elődje tudta azért rendeltem olyat de ilyen jött a .......... kat!
De ha neked Fiio E10-ed van akkor egy ilyen csakugyan nem lenne előrelépés.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok