Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    válasz contaxg #20513 üzenetére

    Nem vacak :) Csak a buta winf...os nem képes stream-hez dinamikusan változtatni mintavételi frekit (javítsatok ki ha nem így van én azt tudom, hogy sound device-nál mindig állítgatni kell) No meg winfos IRQ és más errőforrás kiosztása hulladék a köbön... Ebben biztos jobb a linux.
    De hogy a hrt-t ez mennyire befolyásolja? Szerintem nem túlzottan, ha win-ben 44.1-es beállításhoz 44,1-es stream megy. (Mivel a hrt dacja a vételi chip után mindent 24/96-ra újravételez ezért írhatta bkercso azt hogy kényes, vagy tévedek :F )
    A vevők 90% meg winfos használó és nem azért mert az annyira JÓÓÓ hanem mert piszkosul nem ismernek mást... linux-tól meg nagyon sokan félnek mint a tűztől, még a mac userek is pedig ha tudnák, hogy az osx is elméletileg szép bőrbe bújtatott linux :DD a windows is az volt csak nagyon elk...rvult... :W
    És ha tudnák, hogy általános felhasználásra mennyivel kényelmesebb tud lenni egy MAC vagy linux.... (nem reklám mac-nek mivel rühellem az zapple-t... de ami igaz az igaz! :C )

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Új hozzászólás Aktív témák