- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz Adam777 #1249 üzenetére
Egy bizonyos árkategóriáig (kb 40-50.000 forint), jobban jársz ha az erősítő árát a fülesre költöd. Tehát ha akarsz erősítőt + HD515-öt, akkor inkább vegyél ezen az áron egy HD515-nél is jobb fülest. Ebben az árkategóriában még szakadéknyi különbségek vannak a fejhallgatók között, amit egy erősítő nem tud áthidalni.
-
skippper
senior tag
Üdv srácok!
Valahol ki tudok próbálni ilyen fülhallgató erősítőket?
Van egy AudioTechnica ATH-M50 fülesem, ehhez elvileg nem kell sok, hogy meghajtsa (32Ohm) viszont kiváncsi lennék, hogy milyen vele.
-
<NewL>
addikt
sziasztok
a fejhallgatós topikból átjövök már ide
szóval, ott már elmondtam de azért itt van ennek a helye.
van egy Macbook Pro 5,5 gépem, meg egy Beats Studio-m.
idegesitően nagy az alapzaj, szerintem az aluminium háztól. (ha akksiról megy a makk nincs ez a zaj)
kell egy külső hangkártya vagy egy dac, mert így képtelenség zenéthallgatni. már kinomban inkább iphoneról hallgatok zenét.
melyik legyen, mit ajánlottok, 20K-ig. jöhet ebay-es link ha ott jóval olcsóbb.jöhet az ár fölött is, hátha meglátok használtan valahol egy olyat.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
baluka26
nagyúr
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
<NewL>
addikt
válasz baluka26 #1254 üzenetére
NG27MKII HIFI USB DAC & Headphone Amplifier BB PCM2702E - ez milyen? ez tetszene, jó a hangerőgom meg az előlapja és még az ára sem vészes.
ezek a dac-ok pontosan mik? van bennük hangkártya vagy erősitő? mivel lesz nekem jobb, azon kívül, hogy nem lesz ez a förtelmes alapzaj.
eddig nemnagyon volt időm foglakozni vele, belenéztem a topik elejébe de itt sem találtam válaszokat a tokjó kérdéseimre.There's an app for that
-
baluka26
nagyúr
Ezt olvasgasd el
Ezek a DAC-ok a digitális jelből analógot csinálnak, de igen általában van bennük erősítő rész is, ezért szerintem a külső hangkártya elnevezés pontosabbThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #1259 üzenetére
HiFiMan EF2.
Külső DAC, csöves erősítős rész, minden amire eddig vágytam
Ráadásul így laptopról is tudom egyszerűbben működtetni.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Az árért jó, viszonylag szép hangzás, minőségi felépítés. Műveleti erősítő cseréjével a hangzás tovább javítható. Ezt írják röviden összefoglalva.
[ Szerkesztve ]
-
szaszayanou
aktív tag
válasz baluka26 #1265 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy honnan lehet ezekhez vákuumcsövet beszerezni és mennyiért?
Én is keresek valami jó minden egyben dac-fejhallgató erősítőt, és eddig inkább a solid state megoldások tetszenek. Nincs kedvem folyamatosan költeni az utánpótlásra ha tönkre megy egy cső.Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
baluka26
nagyúr
válasz szaszayanou #1266 üzenetére
Ebay.
-
rauschie
senior tag
A CMoy designnal van valakinek tapasztalata? Szerintetek megéri azt a ~10 ezret, amennyiért ebayen szórják?
-
Adam111
csendes tag
Üdv. ismét!
Pár nap gondolkodás után és utánanézés után, a HD 555 valamivel jobbnak tűnik mint az 515-ös.
Csak a Westend MM-ben akciós? Még tart az akció?
Egyébként nézzétek meg itt miket írnak!
HD 201: http://www.productwiki.com/sennheiser-hd-201/
HD 201 G4ME: http://www.productwiki.com/sennheiser-hd-201-g4me/
HD 515 G4ME: http://www.productwiki.com/sennheiser-hd-515-g4me/
HD 555: http://www.productwiki.com/sennheiser-hd-555/A Gaming modellek igenis jobbak valamivel mint a sima modellek és pár dologban különböznek is! Tehát nem leszólni őket!
A másik amit kiemelnék, hogy az 515 és 555-nél azt írják, hogy kell hozzá erősítő hogy jól szóljanak!
Ötlet?
-
guppy
őstag
válasz Adam111 #1269 üzenetére
Nekem 515-ösöm van, és erősítő nélkül is egész szépen szól(mivel csa 55ohm-os), nem feltétlen szükséges ha van egy jó hangkártyád, tény h az erősítő valóban sokat lendít rajta, leginkább a basszusán. De ami pénzt az erősítőre költöd lehet érdemesebb belőle inkább jobb fejest venni.
Szerintem a legjobban az 555-össel jársz (főleg ha akciósan veszed) és akkor már érdemes moddolni és úgy majdnem u az lesz mint egy 595 (legalább is egyesek ezt állítják).
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz rauschie #1268 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában a Bravo a legjobb. Nekem most pont van egy eladóm.
A Sennheiserek nagyon szépen skálázódnak az erősítővel felfelé, de csak hogy egy kis self reklám legyen: van eladó fejhallgató-erősítős hangkártyám, és külön fejhallgató-erősítőm is
Sennheiser HD555 modban is tudok segíteni
szerk: HD515 alá talán még nem érdemes az erősítő, de HD555 alá mindenképpen, saját tapasztalatom alapján.[ Szerkesztve ]
-
Adam111
csendes tag
válasz baluka26 #1271 üzenetére
Jelenleg ott vagyok hogy vagy erősítő vagy jobb fejhallgató és azt írták a többiek hogy inkább jobb fejhallgató szóval a HD 555 iránt érdeklődök jelenleg.
Tehát:
Csak a Westend MM-ben akciós? Még tart az akció? Van még belőle?Feleslegesen nem akarok annyit menni érte...
-
baluka26
nagyúr
válasz Adam111 #1274 üzenetére
Írjál emailt MM ügyfélszolgálatnak, gyorsan válaszolnak, és korrektek
szerk: Állítólag bizonyos opampokkal nagyon jól használható a CMoy HD580-nal (head-fi alapján)[ Szerkesztve ]
-
rauschie
senior tag
Egyrészt nem sikerült az SS, szóval azt leparkolom tavaszig, amíg konzultálni tudok az elektroműszerész rokonnal élőben. Másrészt, amikor az SS-be beleugrottam, a 35 dolláros price tag lebegett előttem összehasonlítva az összeszerelt változat ~30 ezer HUF-os árával. Na most miközben építettem rájöttem, hogy nekem kell szereznem PSU-t (ezt Pete Millett 15dodóért kukázta ebayről, az általam Magyarországon ismert legalacsonyabb ár 48voltos tápra sacc 8k huf, ez a teljes project költségvetése kellett volna hogy legyen)+2xcső+foglalat(4k)+poti(4k, mondjuk ennek a tizedéből is meglett volna, de egyrészt ha el akarom adni jól mutat a blue alps az alkatrészlistában, másrészt mindent egy helyről rendeltem és ott csak ez volt akkor), továbbá apám egyszer kikukázta a csöveket és a feteket, azokat kétszer kellett venni (+4k).
Mindegy. A lényeg az hogy még nincs készülékház, nem működik és simán nem vagyok benne biztos, hogy 30 alatt megáll a project, de 500hufos órabér mellett tuti hogy nem.
A CMoy egy tízesért itt van a zsebemben elvileg, ha meg nagyon szar tovább passzolom féláron, nincs akkora bukási potenciál.Ehhez jön még az, hogy bírnám, ha nem lenék a konnektorhoz kötve, csak rágumiznám a CMoy-t a DAC-omra (a Caratnak sincs tápcsatija) aztán abban a fotelben döglenék le zenét hallgatni amelyikben épp tetszik.
Igazából nem azt várnám, hogy valami überamp legyen, de amit az előző bekezdésben leírtam, azt nem tudom, mi más tudja ennyiért. Mondjuk lehet, hogyha eladnám a Caratot és ahhoz csapnám a CMoy árát már kapnék egy normális DAC+erősítőt, de akkor még mindig ott a kábel, az akkus Ibassoknak meg pl. nem mindenhol vannak elájulva a hangjától.
más: nem ide tartozik, de ahogy olvasom itt az árlistát, kezd bennem realizálódni, hogy mennyit költöttem én eddig fejhallgatózásra, és nincs olyan érzésem mintha révbe értem volna
[ Szerkesztve ]
-
rauschie
senior tag
válasz baluka26 #1271 üzenetére
Bocsi hogy nem az előzőbe, kicsúsztam az időlimitből.
Szóval nem a csöves helyett lenne, hanem mellé, a Millettben az előző hsz-emben részletezettek alapján most már túl sok tőke van ahhoz, hogy az idők végezetéig feküdjön félkészen az asztalon, az meg kialakítás alapján elég hasonlóan kellene szóljon a bravohoz.
Egyébként nekem a 120ohmos 555-öm van, a tiéd meg úgy tudom 50-es, ez gondolom kihajthatóságban is mást jelent, de majd január végén összehasonlítjuk melyik mit szeret jobban. -
bigmasterg
addikt
Ma megjött a Lupus JR.
Még nagyjából az ismerkedés időszak van, de eddig egyértelműen pozitív az összkép.
Még jobban kihozza a a 650 előnyeit a másik két fejhallgatóhoz képest. -
Nova96
őstag
Hordozható fülhallgató erősítő 6e-ig ,van ilyen?
-
Sentry1
csendes tag
Lehet hülye kérdés, de valaki nem tudna egy kapcsolási rajzot adni az Indeed Mk2-köz ?
Pmben.
Vagy esetleg tudásban hasonló szintű erősítő kapcsolási rajza is jó, ismerősöm megépítené nekem.
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #1280 üzenetére
bigmasterg: Gratulálok az új szerzeményhez!
Nova96: FiiO E3/E5, amelyik belefér árban
Sentry1: Millett Starving Student
skippper: Magyarországon nem igazán[ Szerkesztve ]
-
balazsbük
tag
Sziasztok!
Vennék Audinst HUD MX1 fejhallgató erősítő-DAC-ot(csak újat)ezt a hybrid cuccot.
Valaki tudja,hogy Ausztriában kapható-e a termék?
Vagy csak e-bayen ahol a többiek vették?Kérlek írjatok!
Dell Inspiron N5010-22 | Sennheiser HD 25-1 II | Audinst HUD MX-1 | Canon Ixus 310 HS | Navon N750 |Microsoft XBOX 360 Kontroller | Nokia 701 | Samsung Galaxy S4 |
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Keresgéltem, de nem igazán értek ehhez a fülhallgató erősítőkhöz, így a segítségeteket kérném!
Örülnék, ha tudnátok 1-2 olcsó alternatívát ajánlani, mert sajnos pénzből nem vagyok eleresztve, de jó lenne a hangon erősíteni, mert elég soványka teljesítmény.
Nem kell professzionális hangzás, Mert én is csak egy Sony MDR-EX71SL fülhallgatót nyúzok.Köszönöm a segítséget előre is!
-
guppy
őstag
keret?
ettől szebben nem igazán, de hangosabban fog szólni.
vagy ott van még az Indeed,Bravo hibrid fejhallgató erősítők, olyan 80 dodo körül mozognak, és azokat már érdemes nem alaplapiról hajtani.
én látatlanban enyit tudtam segíteni, írd le h pontosan mire és mennyiért kell, és h mi a forrás, akkor a többi nálamnál hozzáértőbb ember talán tud ajánlani számodra vmi megfelelőt.
-
Thome
veterán
(#1289) guppy: Telefon (Vodafone 845) mellé használnám, sajnos halk még max hangerőn is, ha viszont az EQ-val játszok, torzul az egész. Szóval ez így felejtős. De amit baluka26 ajánlott, az elég olcsó és az ebay-t is tudom mellőzni. Átlagos zenehallgatásra, mondjuk 100-105 db-t elérjen hangerőben a dolog, lehetőleg minimális torzulással, vagy anélkül.
(#1290) baluka26: A FiiO E3 jó dolog lehet, nem drága, ha kompatizál a telefonommal, akkor beleugrom! Minőségre milyen ez a FiiO?
Köszönöm a válaszaitok, tippetek, segítségetek!
-
<NewL>
addikt
ezekről mi a véleményetek?
CAKEWALK UA-4FX
ez majdnem a duplája, de tegnap láttam egy jóárast, 120onpár dollárértThere's an app for that
-
gyu70
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy ilyet[link] magamnak,de csak tetszik kinézetre,nincs sok ismeretem ezekről ezért kérdezném hogy szerintetek laptop mellé egy Sennheiser 380pro füleshez csak zenehallgatásra ez milyen lehet.És van-e ebben az árban jobb alternatíva.Köszi a segítséget előre is!
-
gyu70
tag
és kérdezném, hogy milyen a T osztályos erősítő? Pár szóban homályosíts fel légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest