Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz madgie #36039 üzenetére

    Amit én videóznék az főleg utazós vagy rendezvényes történet, sok-sok vágóképpel, szóval főleg rövid, maximum pár perces klipekre kell gondolni. De anno kölcsön Sony A6500-at sikerült ezzel is odaverni a falhoz szabadtéri eseményen, mert gyűlik-gyűlik a hőség ha két klip között nem tud teljesen visszahűlni és egy ponton ledobja a láncot és mehetsz vele pihenni fél-egy órát, addig minden további videózást lehet elfelejteni.

    A powerbank-es mókolással ugyanaz a bajom, mint a gimballal, hogy ha valahova tervezetten videózni megyek, akkor oké. Ha valahova rendezvényt élvezni megyek, ahol mellesleg videóznék is, akkor az lesz a vége, hogy nyűg, lemaradok magáról a rendezvényről is és inkább nem csinálom.

    Mint amikor kint voltam a veterános Totalcar Parkoló Parádén, lógott a vállamon a G80, néhány érdekesebb autóról vettem fel pár b-rollt handheld kameramozgásokkal, de inkább azzal foglalkoztam, hogy beszélgessek. Az más kérdés, hogy lusta szar voltam azóta is befejezni a videót, ott áll a Resolve projekt 80%-os készültségben azóta is... :D De majd jó lesz elővenni a veterán Porsche 911 seggén megcsillanó napfényes snitteket télen a fűtetlen lakásban vacogva.

Új hozzászólás Aktív témák