Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz Stauffenberg #36037 üzenetére

    A videós melegedés olyan szinten lehet érdekes - és újdonság - számodra, hogy külső powerbank-kel ugyan tudod etetni, de érdemes kitapasztalni, melyikkel és hogy jó az adott célra. Mondok két egyszerű példát: ha egy gyors, korszerű USB-C PD-s power bank-kel eteted, a hozzá való kábellel, könnyen lehet ,hogy nem is igazán engedi merülni a belső akkut, ellenben jóval melegebbet csinál "házon belül". Egy lassabb opcióval (ami sajnos az összevissza USB szabványok miatt sok kísérletezést kíván) meg lehet azt csinálni, hogy a saját akkuja ugyan merüljön, de mondjuk két órás videót is kibírjon. Ebben az esetben az USB-n etetett gép is jóval később melegedik túl.

    Én három géppel riportoztam most párat, nyáron, melegben, másfél-két órás felvételek, az X100V csak úgy bírta, hogy lassú power bank-kel, régi, egyszerű Samsung kábellel etettem. Ha PD-s power bankre tettem, 20W-ot is tudó USB-C kábellel, fél órán belül már gondja volt (nem csak jelezte a melegedést, le is állt).

    Ugyanitt az X-T4 persze jól bírta a Power Delivery-s cuccot is, úgyhogy ott használtam azt (és nem is nagyon merült így a T4 saját akkuja a riport végéig).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák