- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
-
Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
ph A cég megoldása centralizált vezérelhetőséggel, masszív radiátorral és robusztus ventilátorokkal igyekszik vásárlásra csábítani.
-
Saját Redmi Note 13 Pro+ a világbajnok focicsapatnak (és indiai rajongóiknak)
ma Argentína nemzeti válogatottjának mezével díszítik az új Redmi különkiadást.
-
Xbox Game Pass [2024] - A májusi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között megkapjuk a Kona II Brume című játékot.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Megcsináltam a lenti "olasz tepsis babos lecsót" - hát nemgyerebe
Persze magyarítottam ahogy illik - tv paprika pl. - de nekem nem tetszik, h egy tepsiben akar összefőni minden a sütőbe - kevergetés nélkül. Mondjuk zsemlemorzsa helyett pankót raktam rá (az volt otthon) amibe petrezselyem helyett lestyánt tettem (az meg a kertbe van), szóval messze nem a recept szerint készült...Ennek örömére ma főztem egy paprikáskrumplit
Megosztom, h készült:1,2 kg (ha van új) krumpli
1 nagy fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1-2 db paradicsom
0,5 szál (kb. 20 cm) szikkadt (száraz) kolbász
4 db frankfurti virsli
10 dkg csipetke
~0,5 l víz
zsiradék - most kacsazsír
só
bors
kömény
erős
piros paprika
vas lábasÉs az elkészítése:
Zsirádékon megdinsztelem a hagymát, erre megy a kolbász - hogy kicsit kisüljön a zsírja - mehet bele a krumpli - amit sütögetek ~10 percet óvatosan a hagymás, kolbászzsírban. Mehet bele a kockázott paradicsom, apróra vágott fokhagyma, majd a fűszerek. Ezt így picit még átforgatom, sütögetem majd jöhet a víz (a víz ne lepje el a motyót). Amikor 3/4 kész a krumpli (villával lehet ellenőrizni) mehet bele a csipetke és a virsli. Ha sok csipetke kerül bele valószínű felszívja az összes vizet - itt el lehet rontani az állagát. Ilyenkor már csak pötyögtetem óvatosan és lefedem, h ne főjön el a leve ( a tészta kell felszívja). Pár percenként megkeverem, ránézek. Ha megfőtt a tészta is akkor doneNálam fontos momentum, h nem főzöm szét az összetevőket - van fogad fiam használd, rágd meg az ételt - mondta volt fater
Azért a krumplit villával szét kell tudni nyomni - ahogy anyum is szeretteA végeredménynek egy sűrű szaftos "dolognak" kellene lennie:
Tányéron jobban mutat - de most nem vagyok éhes, h kiszedjem
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI műholdas TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mr Dini: Ha szeretnéd rootolni az LG Smart TV-d, tedd meg most!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- LEGO klub
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...