- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Hirdetés
-
Saját AI-chipet visz az adatközpontokba az Apple
it A jelentések szerint az Apple saját chipeket fejleszt, hogy AI-szoftvereket futtasson az adatközpontokban.
-
Ennyibe kerül a Pixel Tablet dokkoló nélkül
ma Úgy tudjuk, a kiegészítők ára egységesen 100 dollárnak megfelelő összeg lesz, a dokkoló sem lett kivétel.
-
Mozgásban a Trench Tales (PC)
gp Elindult a Kickstarter kampány, aki támogatni szeretné a fejlesztőket azoknak érdemes lehet felkersni a projekt oldalát.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
Sárgabaracklekváros, és eperlekváros crostata, teljes kiőrlésű lisztekből
Tavaly nyáron találkoztam ezzel a süteménnyel Olaszországban, és nagyon megtetszett főleg az, hogy a tésztája teljes kiőrlésű lisztekből készült, így gondoltam kikísérletezek egy ahhoz hasonló verziót. Könnyen és kevés hozzávalóból elkészíthető sütemény.
Tészta:
- 375 g liszt (KBL200, és TBL300)
- 150 g vaj
- 75 g tej
- 112 g porcukor
- Vanília aroma vagy vanilás cukor, fél citrom reszelt héj, csipet só
- 10 g sütőporTöltelék:
- Eper és baracklekvárA szobahőmérsékletű vajat elmorzsolom a liszttel, majd hozzáadom a többi hozzávalót. A tésztát csak addig szabad gyúrni, amíg összeáll, nem szabad "túlgyúrni". A hűtőbe tesszük minimum 1 órára, hogy a vaj ismét megdermedjen és dolgozni tudjunk vele, (egyébként, ez a tészta napokig eláll hűtőben, ha marad belőle érdemes eltenni).
A tésztát kinyújtom és a formába illesztem, majd meghintem egy kis kekszmorzsával amire rákanalazom a lekvárt, 170 fokos előmelegített sütőben kb. 35-40 percig sütöm, amíg színt nem kap a teteje.
Ha kivesszük a sütőből folyósnak kissé tűnik az állaga, de ha lehűl megdermed, ezt a süteményt csak hidegen szabad megvágni, különben szétfolyik, másnaposan a legjobb (nem úgy ha te vagy másnapos, hanem ha a süti az. )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen