- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egyre gyorsabban ügyködik saját HBM memóriáján Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
-
Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
ph A Kereskedelmi Minisztérium egyelőre csak felméri a helyzetet, egyelőre nem látni, hogy tudnak-e bármit is tenni.
-
Lenovo Essential Wireless Combo
lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)
-
Agyi chipes gyártóba fektetett a kriptocég
it A Tether 200 millió dollárt fektet a Blackrock Neurotech agyi chipes vállalatba.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz mephi666 #3683 üzenetére
Na, akkor így szól a recept.
180 g 80% hidratációjú kovász, 900 g liszt, 620 g víz (32-35 fokos), 20 g só. A vizet és a lisztet összekeveri, letakarja 20-30 percig pihenteti. Hozzáadja a sót, a kovászt és összedagasztja. (25--26 fokos tészta a cél.) Olajozott tálba teszi, 2szer hajtogatja az első 1-1,5 órában. 12-14 óra múlva 2-2,5szeresre nő, ekkor kiveszi a tálból, 5 részre osztja (darabonként 340 g körül), labdává gömbölyíti mindet (virgolja ). Lisztezett sütőlapra teszi a tésztagombócokat, a tetejüket lekeni olajjal, letakarja és 6 órára a hűtőbe teszi. Utána nyújtja/formázza és süti. (A sütést úgy írja, hogy a lehető legforróbb legyen a sütő és a grillt is bekapcsolja és csak 5-6 percig süti a legfelső rácson.) Ha nem sütjük meg mindet, akkor 2-3 napot bírnak a labdák a hűtőben. Egyéni tapasztalat, hogy ez inkább 2 nap, mert a 3. napon már eléggé kezelhetetlen volt a tészta, túlkelt, ragadt, nyúlt, nehéz volt kezelni. Lehet, hogy nem volt eléggé hideg a hűtőm.
Sok sikert, majd számolj be ha elkészíted.Ja és fontos: a recept Ken Forkish Flour Water Salt Yeast könyvéből van.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- leslieke
- 1000 kilométert mehetnek az EV-k az új CATL-akkuval
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F5 Pro - nem csak álcázásban jó
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...