- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz runner 125 #5900 üzenetére
Este azzal sem fogsz tudni jót lőni.
Amúgy itt csupa automata volt minden, lehet ha állítgattam volna jobban sikerült volna.
Ilyen körülmények között, nagyon kevés telefonnal lehet értékelhető képet lőni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
runner 125
nagyúr
válasz legiaap #5901 üzenetére
Valóban.
..noh mind1, azért nem adom fel. Annó a Kaiser-re is jött ki jobb kamera driver, amitől tényleg megjavult, illetve több állítási lehetőség is volt.
Bár sokat nem oszt-nem szoroz, de most vettem észre, h a minőség "csak" fine volt, most "super fine"."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ludsimon
veterán
válasz runner 125 #5892 üzenetére
Mi az , hogy csak fikázok?
Nyilván való, hogy sz*r képre nem fogom azt mondani, hogy hú de f*sza, miközben meg nem az a véleményem róla.WM, vagy nem WM, az engem nem érdekel, én a legjobbakkal hasonlítom össze.
N82, N79, G600, stb..(#5894) Danny750:
Ezek elég jók lettek!(#5895) runner 125:
Na ezek legalább értékelhetőek!Éjszaka/sötétben, tájat szerintem ne is próbálj fényképezni vele, mint ahogy legiaap is mondja, a telefonok nem kimondottan a legjobbak erre a célra.
undefined
-
legiaap
félisten
válasz runner 125 #5902 üzenetére
Egy INNOV8, vagy valami xenonossal zsíírr képeket lehet alkotni, no meg az én Omniám is tűrhető...és eladó is
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #5903 üzenetére
Csak Te állítottad, h szarok.
..ha kellőképpen elfogadható indokot adsz, ..hát legyen szar.
No písz.
legiaap
Persze.. , "zsír" éjszakai fotókhoz inkább bevetem a D80-at.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ludsimon
veterán
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #5907 üzenetére
Az agresszív kismalac biciklizik. Éppen a nyuszika előtt teker el, amikor egy hatalmasat zakózik. A nyuszika odamegy:
- Kismalac, nem ütötted meg magad? Minden rendben?
Mire a kismalac:
- Kuss, én így szoktam leszállni!!!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TooN
aktív tag
-
TooN
aktív tag
válasz legiaap #5904 üzenetére
Hi!
Remélem pár héten belül tudok nektek Samu Pixon 12 képeket küldeni!
A tesztek miatt fogok majd 12 mp képeket is csinálni, de valószínű a jellemző a 3 mp lesz a normál használatban! Már nagyon várom, és persze nagyon tartok is tőle, hogy tényleg jó lesz -e!
Akkor majd kiderül, hogy lehet-e "valami xenonossal zsíírr képeket" lőni vele???
Üdv!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
Jön pár nem túl jó sorozat az N79-től, válogatás nélkül. Vagy csak nekem nem tetszik?
► Egyéni mód, ISO gyenge, Napos (Nem kellett volna naposra állítanom, izzólámpa jobb választás lett volna. Legközelebb újrapróbálom.)
Hely: Szobában, este, lámpafénybenbiciklim
De szépen megpucoltam
Ugye?
Shimano 105
[link]
A hátsó is szépen csillog
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
undefined
-
TooN
aktív tag
válasz legiaap #5912 üzenetére
Hi, legiaap!
Még nem rendeltem meg! Árgépen, Árukeresőn, Kirakaton nézem hogy alakulnak az árak! Legutóbb már bement 114 alá. Persze nagy kérdés, hogy hol veszem meg. Nagy valószínűséggel nem a legolcsóbb helyen, hanem ahol adnak mellé megbízható legalább egy éves garanciát, bár ez csak bolt garancia lehet!
Eddig az XXL GSM-et, Újmobilokat és a GSM Depót kaptam mint tippet, de ha nektek van ötletetek, hogy melyik bolt megbízható, akkor szívesen veszem a segítséget!
Üdv!
-
ludsimon
veterán
-
TooN
aktív tag
válasz ludsimon #5913 üzenetére
Hi, ludsimon!
Az N79-en van lehetőség arra, hogy te határozd meg neki, hogy hova fókuszáljon? A témában azért kemény feladatot adtál a fókusznak! Az első képet leszámítva, ahol a gépsárkány oldalról van, mindegyik képen hatalmas mélységek vannak és jó közelről, ami így baromira nehezíti az élesre állítást! Ennek ellenére élvezhető maradt a téma! Pl: váltó alulról, vagy az első agy merőlegesen - és akkor döntse el az a szegény gép, hogy hova is élesítsen!
A fény típusa sokat számít az N79-nek? Gondolom itt digitálisan tesz egy szűrőt a képre, amivel kompenzálja a különböző színhőfokokat?
Szép az első fűzésed! Nem kemény nagyon keresztek és teló nélkül az eleje?
Üdv!
-
ludsimon
veterán
"Az N79-en van lehetőség arra, hogy te határozd meg neki, hogy hova fókuszáljon? "
Sajnos nincs benne.
A G600-ba volt emlékeim szerint, hogy mátrix, vagy középpontos, de itt nincs."Ennek ellenére élvezhető maradt a téma!"
Köszi! Első pozitív a képekre."és akkor döntse el az a szegény gép, hogy hova is élesítsen!"
Hát igen, ez a tiszta véletlen. Vagy csak okosan kitalálta a telefon hova akarok élesíteni."A fény típusa sokat számít az N79-nek?"
Igen, rengeteget!Automata módot egyedül napfényben lehet korrekten használni, szobában, felhős időben, sötétben viszont azonnal machinálni kell, mert látod mi lett itt is az eredmény, pedig nem lettek olyan rosszak. csak sajnos naposra állítottam izzólámpa helyett.
"Gondolom itt digitálisan tesz egy szűrőt a képre, amivel kompenzálja a különböző színhőfokokat?"
Igen."Szép az első fűzésed!"
Köszi!
Már így vettem használtan, egy nagyon jó baráttól.
Jövő tavaszra pedig le szándékozom cserélni a felnit, mivel már rendesen meg van kopva a fékfelület.
Úgyhogy akkor újra lesz fűzve mindkettő, ezt pedig eladom fixis arcnak, vagy aki megveszi."teló nélkül az eleje?"
Igen, mivel országúti.undefined
-
TooN
aktív tag
válasz ludsimon #5923 üzenetére
Lassan OFF topic bike fórum leszünk!
A felninek nincs még semmi baja, bír az még bőven! Még a bordák is látszanak benne! Semmi kopás!
Ja és a képek!
Nézd meg a fényt az elsőnél oldalról jön, így bevilágít, míg a hátsónál a fényforrás elé álltál, így kitakartad a fényt! Nem álltál odébb, csak átfordultál a hátsó kerékre, így megváltoztattad a vényviszonyokat!
Ha egyformát akarsz, akkor állj odébb te is, ne csak forogj!
A fényképezés a fény leképezése! (de qrva okos vagyok) A legfontosabb, hogy alkalmazkodj a fényhez!
-------------------------------------------
"Földtúró vaddisznó? "
Ráhibáztál aszfalt patkány!
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Innov8, jelenleg a veretlen bajnok!
[link]
[link]Lehet, hogy a következő telefonom nem Nokia lesz, mert a Nokia nagyon ráállt a tömeggyártásra, nem pedig a minőséget preferálja.
Öcsém 5310-ese megadta magát, szerencsére még van 2 hét az 1 éves garanciából.
Szoftveres hiba, meghal a gép mikor rádugjuk.
Volt hardreset, és semmit sem ért.
Az N79-em azonnal felismeri.Amíg így áll a Nokia, addig biztos a következő telefonom nem Nokia lesz.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
További tesztek: [link]
undefined
-
-
picur220
veterán
Tehát összességében sak nem vagyok vele beljebb...
Akkor sem vennék S60-as Samsungot, ha egy egész DSLR-t belepakolnának, mert szar. Cseszhetem a kameráját...
Nekem a következő telom vagy HTC vagy Apple lesz. Ezek vannak normálisan a minőségre állva. HTC Hero meg iPhone 3G(S) nagyon ott vannak. Esetleg ha a Motorola Droi djó minőségű lesz kívül-belül, akkor az.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz runner 125 #5932 üzenetére
áhh, meg most nézem a videókat, linkelem sorban.
Érdemes megnézni, nemhogy képekben, de még videóban is megállja a helyét, de még hogy!
► Samsung Innov8 i8510
[link]
Milyen makróvideót tud! Ilyet mennyi telefon tud? Egy se!
0:53-0:54 között a legjobb a kép![link]
Slowmo
Mennyire nincs nekik lyukérzékük.
Még egy makró.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Belinkelek még egyet, mert ez nagyon brutális!!
► Samsung Innov8 i8510
Üvegtörés kalapáccsal, slowmotion.
Hozzáteszem, hogy ezek mind YouTube videók, vagyis átestek egy erős tömörítésen, hogy kevesebb legyen a méretük, szóval ennél még jobb "élőben".
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Pecc
őstag
[Éjszakai]
Még mindíg az SE K810i -
ludsimon
veterán
Szerintem nem kellene erőltetni ezt az éjszakai fotózást . . .
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest