- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
Egy kis sütkérezés a napsütésben...
harlekimkatica 1
harlekimkatica 2
Kis pók
LG G2[ Szerkesztve ]
-
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
stickrs
senior tag
újévi díszgyűjtemény még kiskoromból
nokia 808
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
jampop
tag
(#29901) toto0569: 1. kép tetszik
(#29902) koboldozat: de a kinti lámpa valami bika ívlámpa, vagy halogen? Szép a kék, jó lett!
(#29903) stickrs: szép gyüjtemény, de szerintem is töröldLG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
-
Wa2x_
veterán
válasz ForRedGlory #29911 üzenetére
G2 nyert, de lejjebb kellett volna venni az expot, záridőt nem lehet állítani ugye?
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
tzsolesz
nagyúr
válasz ForRedGlory #29911 üzenetére
Mit szeretnél ezzel mondani?
a G2 szenzora jobban lát este az már látszik. -
törölt tag
Különböző felfogásban készültek a képek, az egyik ebben jobb, a másik abban. Nekem például az volt a célom, hogy minél részletesebb képet készítsek az épületről (nem automatán fotóztam, úgy a G2-éhez hasonló volt az eredmény) és ez sikerült is: sokkal részletesebb lett az S4 képe a másik kettőnél, nincsenek rajta durva beégések, részlettelen területek, a lámpák fénye nem nyomta el az épület homlokzatának részleteit. Viszont ennek meg volt az ára: a fényerő csökkentésével párhuzamosan változott a kép színvilága és romlott a kép színhűsége, eltűnt az épület sárga ragyogása, így a kép hangulata a másik kettő telefonénál kevésbé tükrözi a valóságot, még akkor is, ha az épületből jóval több látható.
Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz ForRedGlory #29915 üzenetére
Ha akartam volna akkor elkezdtem volna, nem kell hozzá engedély. De ha már egyből szarvval jössz, akkor itt jegyzem meg, nem kötözködni szerettem volna.....
-
tzsolesz
nagyúr
-
törölt tag
válasz tzsolesz #29923 üzenetére
Ebben igazad van, bár ebben az esetben az egyik hiba korrigálásával elkezd nőni a másik. A végső beállításoknál kérdés, hogy a felhasználás célját tekintve ki szerint hol van az optimum. Ha a FaceBook-ra, kis felbontásra szánnám a képet (mint a mobilos fotózásnál általában), akkor a másik kettőéhez hasonló beállításokkal fotóznék, de ha az épületet nagy képernyős tévén akarnám megmutatni a családnak, netán nagyobb méretben akarnám kinyomtatni a képet, akkor az S4 lenti képen szereplő beállításait preferálnám.
De érdekelne erről Wa2x_ véleménye, valószínűleg nem csak én tanulhatnék belőle...
-
félisten
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
ForRedGlory
félisten
Ma lefotózom értelmesebb minőségben, hogy összehasolíthatóbb legyen. Úgyis 18 után arrafelé lesz dolgom, akkor már setét van a Batthyányn is Mondjuk nem értem ez a melyik a jobb versenyt, nem ezért tettem be, de szerintem ha már összehasonlít valaki valamit, akkor normál "wallpaper nagyságban" utcahosszal az LG képe szebb. az, meg hogy 100%-ban mi látszik engem nem érdekel sokakkal ellentétben. Az viszont tuti, hogy S4 jobb képeket csinál értelmes fényviszonyok között.
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
válasz ForRedGlory #29927 üzenetére
Én kíváncsian várom!
-
S e t h
nagyúr
válasz ForRedGlory #29927 üzenetére
Szeretem az ilyen teszt jellegű contesteket.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bandi8407
tag
[ma vettem az S4-et] pórtalanítani kéne
-
törölt tag
(#29925) Wa2x_
"Ebben a vágásban és a beállítások megoldásában a Te képed a legjobb, ahogy írtam, de ha a G2-t is beállítjuk, sztem hasonló eredmény születne, amire kíváncsi lennék én is."
Én is így gondolom!
(#29927) ForRedGlory
Örülök a második körös fotónak, én is lövök még párat ugyanonnan, ha az esti órákban arra járok. Az lenne a legjobb, ha különböző beállításokkal egy egész sorozatot lőnél, vagy ne kívánjunk ilyen sokat?
-
irgum
addikt
iPhone 5S
-
Bandi8407
tag
válasz Quasi_modo #29933 üzenetére
A polcra érttem a képen, mert tiszta por!
más: milyen camera app-ot ajánlatok leginkább?
-
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Wa2x_
veterán
válasz Quasi_modo #29940 üzenetére
Ahhoz képest egész jó, bár ISO 100-on még jobb lenne. Hogy-hogy ekkora a felbontása am, ha full zoom?
-
Wa2x_
veterán
válasz Quasi_modo #29942 üzenetére
Ja, azt hittem 5-ről ment a zoom.
-
Jocozolg
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem.
Telefon vásárlás előtt vagyok.
A T-s szolgáltatónál venném a kütyüt.
Samsung S3 LTE néztem ki.
Jól gondolom, hogy ebben az árkategóriában fényképezés terén ez egy vállalható készülék?
Vagy esetleg valami más alternatíva?
Árban nem szeretnék/akarok feljebb menni.
Az OP rendszer mindegy, Nokia C6-ról váltok, úgyhogy mindegyikbe bele kell tanulnom.Kösz
Jocó -
törölt tag
válasz Jocozolg #29944 üzenetére
Én is a Galaxy S3-at venném. Minden szempontból nagyon jó telefon, nálam különösen nagy előnyt jelent a Samsung által készített felhasználói felület, ami szerintem a legjobb az összes közül. Kamerás szempontból is nagyon jó telefon, nem fogsz csalódni benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest