- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
Szegedi templom és a Mars tér... LG G2
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz koboldozat #29199 üzenetére
Mindegyik káprázatosan szép, de ha egyet meg kellene neveznem, ami nálam a legjobban tetszett az most a 3. naplemente+növény. Témát tekintve jó helyen lakhatsz.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
legiaap
félisten
válasz koboldozat #29199 üzenetére
Nekem a 3. jön be a legjobban, bár mind hibátlan munka.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
koboldozat
senior tag
válasz MR007RM #29204 üzenetére
Köszi szépen hát ezek a képek barátnőmnél készültek szerencsére olyan jó helyen laknak ahol a naplementés képek eszméletlen jók. flickre is rakom fel ezeket meg másokat is
(#29200) irgum: köszi szépen
(#29205) legiaap: köszönöm
[ Szerkesztve ]
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
koboldozat
senior tag
Flickr: http://www.flickr.com/photos/99458768@N02/
Nokia 808 PV
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
kelekyle
őstag
Nocsak mit látok Detkó Dávid
Ja már volt, na mindegy
Gratula[ Szerkesztve ]
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
MR007RM
addikt
válasz koboldozat #29207 üzenetére
Köszike, akkor onnan is figyelni foglak.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
BobTail
őstag
-
BobTail
őstag
(#29214) Wa2x_, felénk gurigat
Pár új, majdnem naplementei képek:
1
2
3
4
5
6
PanorámaNéha visszább vettem az expokorrekcióból, hogy ne égjen ki, de többnyire elég volt jó helyre böknöm, és tudta a dolgát Mintha a dinamika kicsit gyengébb a többi PureViewhez képest (talán a 2.4 rekeszérték miatt?)
Nokia Lumia 1520
-
BobTail
őstag
Azt nem írtam, de továbbra is a protoval készültek ezek a fotók, tehát ennél csak jobban teljesít egy rendes 1520-as!
(#29216) irgum, a panoráma 100%-os nézetben sosem volt kiemelkedő minőségű a Lumiákon, még nem tudták összehangolni a PureView pixelösszevonásos technológiával.
(#29217) Rob700, nem vagyok még hozzászokva, de túlélem
(#29218) Kasya, (#29219) Quasi_modo, a templom tornyos képnél láthatóan mosott egy kicsit, de ISO100-ra állítottam, így jobban kellett dolgoznia a kevesebb fény miatt a stabilizátornak, valószínűleg ezért lett ilyen. Viszont a 2. képen szinte nyoma sincs a mosásnak, csak a túlélesítésnek... mindig van valami -
hito
nagyúr
Ma a MÜPA-ban ütöttem el az időt az asszonnyal. Mahler IX. szimfóniája volt a műsor a Budapesti Fesztiválzenekar előadásában, Magyarország egyik legjobb karmesterével (Fischer Iván).
Egy kis ízelítő akit érdekel (jó minőségű füles erősen ajánlott. Mivel elég sötét volt, így ez hatással volt a zoom-ra is sajnos):
Rejtett kamera I.
Rejtett kamera II.1020 az eszköz.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
legiaap
félisten
Na ezek nem valami ütősek...
Szerintem 808 jobbat csinálna.
Amúgy viccben kívűl már volt itt valaki aki mutatott koncert és képet 808-al és az messze jobb minőségű volt.Nem ott néztem meg.
mumk1: Na ezek viszont komolyak.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
hito
nagyúr
válasz legiaap #29226 üzenetére
Ugye nem a böngészőben nézted meg a videót?
Gyorsan töltsd csak le!
Én elégedett vagyok, főleg úgy, hogy a szék alól kellett szinte kamerázni, meg fényképezni, mert ha észreveszik kivágnak, mint macskát szarni. A képet kb. úgy lőttem, hogy az előkapás után kb. 1mp-cel. Ilyen fényviszonyok között és ilyen barbár módon használva nagyon nem rossz.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
-
toto0569
addikt
árván... LG G2
-
unyadavid
senior tag
Viszont nekem az elsőn a virág elhelyezése jobban tetszett.
-
toto0569
addikt
Köszi mindenkitől a kritikákat,tanulni mindig lehet ...de kimenni a kertbe és felvenni ugyan azt a pozíciót már nem olyan eccerű
-
törölt tag
Lumia 1020
Koponya[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
És ugyanez lámpaoltás után egy Pentax K-30-al
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
hito
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest