- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma hátha lesz valami téma de most már túl sok beállítási lehetőségem nem lesz...
Azért az i5 sem csinál rossz képet, csakhát na...asszony megunta és hozzámvágta, ő meg kért egy L520-at! Ki fogja a nőket megérteni?
Bocsi az OFF-ért.[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz #31733248 #29647 üzenetére
Na ja, átlag ember nem hord magával állványt, mert minek. Én viszont vettem egy kis, talán max. 20cm magasságú állványt, ami simán elfér a táskámban, mindig ott van nálam. Arra pont elég, hogy bárhová le tudjam tenni a telefont, ha kell az extrastabil tartás.
mumk1: én ennek egy kínai változat (99cent volt postával, és detto ugyanígy néz ki) próbáltam, első széthúzásnál kijött a láb
legiaap: hehe, köszi! Éjszaka állványról nagyon brutál minőséget lehet kihozni belőle, az tuti. "Éjszaka állványról megtámasztva, vaku nélkül fotóztunk a Hősök terén"...
Van egy olyan érzésem, hogy ma MR007RM is jön éjszakai állványos képekkelYamatoVTEC: köszi! Igen, a 8sec a általában elég, 16sec legtöbbször már sok (többnyire csak demonstráció/öszehasonlítás miatt használom). Lehet csinálok egy szettet a különböző záridőkkel is.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
törölt tag
iPhone 5
falfirka -
mumk1
addikt
válasz korcsillio #29650 üzenetére
Valami holder-t keress hozzá.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
hito
nagyúr
Nagyon f@sza!
legiaap: éjszaka mindenképpen. Nagyon hiányzik a 1020-ből is egy minimum 8mp-es záridő, a 4 kevéske. Nappali fényviszonyok között viszont már nem áll meg a lábán a megállapításod, de éjjel lemossa az S4 zoom a két nagyágyút is.
Hiányzik! De nem adom a 1020-at!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
legiaap
félisten
Most elő nem keresem neked, de talán régebben ha jól emlékszek tettem be olyan kamera csatát ahol a 1020 és a Galaxy S4 Zoom is bent volt és nappal is jobb volt...szerintem. Nem fog sokáig virgonckodni a Nokia a kamerájával. Olyan tudásut (bár mint mondtam már most is hozza) mint az 1020 bármikor összeraknak ott a távolkeleten.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
hito
nagyúr
válasz legiaap #29659 üzenetére
Nekem a kompakt kialakítása mellett, a 720p közbeni 6x-os veszteségmentes zoom, ami pótolhatatlan, illetve a prémium (értsd: mindent csúnyán megalázó - kivéve 808 és egyes HTC One-ok) hangfelvétel videózás közben. És mivel nekem ezek a legfontosabb szempontok egyelőre, így nincs nagyon alternatíva. Amint lesz, én fogok a legjobban örülni
Egyébként nappal tényleg nem jobb. Ha belenagyítasz rendesen a két géppel készült képekbe, ott azért látszik, hogy elég nagy előnye van a 1020-nak. De zoom-ban, éjszakai képekben, beállítási lehetőségekben csúnyán odaver a 1020-nak, meg aztán van 720p 60fps is.
Egyik ebben jobb, másik abban.
-
hito
nagyúr
válasz BobTail #29661 üzenetére
Érdekes megközelítés
Szerintem azért mindkettő kicsit mindkettő Bár tény, hogy a 1020 közelebb van telefon létére a fényképezőhöz, mint az S4 zoom fényképező létére a telefonhoz
De egyiket sem bántani! Mind2 kurv@ nagy ágyú
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
újabb karácsonyi díszek
iPhone 5 -
MR007RM
addikt
válasz legiaap #29649 üzenetére
Ügye csak hülyéskedsz! Vagy csak provokálsz másokat? Én a fotóimmal az utóbbi 1,5 évben már bizonyítottam, hogy a 808PV 2.7 sec záridővel is jobbakat lő (éjszaka), mint bármelyik eddig kijött teló. Ezt meggyőződésből mondom, nem pedig akármi okból. Szebbek, részletesebbek a fotóim, nézz utána. Amúgy a záridő növelésnek semmi értelme nincs, mert a mozgó tárgyakkal nem tud mit kezdeni. Ha az S4 zoom jobbakat lőne a meglátásom szerint, már rég vettem volna(lehet baj van a szememmel), mert nálam az első a kamera, és csak aztán a többi egy telefonban. Gondolom ezzel csak egyedül vagyok így az egész fórumon. Na azért nem akarok senkit sem megbántani, csak ugrottam az írott soraidra párducként. Benyögtem a szokásost.
(#29654) rizso: "Van egy olyan érzésem, hogy ma MR007RM is jön éjszakai állványos képekkel "
Na megállj csak adok én neked! De nem most, mert rengeteg munkám van. Azért a másik topikba tettem pár szösszenetet nemrég, át lehet elemezni. Amint lesz mit, jövök újra ide is.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz #18001664 #29664 üzenetére
Lesz aki fel fog háborodni amit mondok, de ne sajnáld annyira az 1020-at. A jelenlegi formájában a kamerája engem nagyon nem nyűgöz le. Az a bizonyos színzaj féleség, amit produkál és teszi egyedivé, vagyis felismerhetővé milyen telefonnal készült, nekem nem bejövős. Sokszor részletvesztést is produkál hiába éles az alapbeállítás, ha bemozdul és túl erősek, szöszösek a színek. Ez a fotód tetszik.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz #18001664 #29673 üzenetére
Ok, legyen úgy ahogy mondod, és legyél boldog vele, mert senki fájdalma nem boldogít. Figyelek és tervezek, ha úgy alakulnak a dolgok. Csak a jelen gondolatomat írtam le. Csupán csak egy vélemény a sok közül.
Szerintem azon nem fognak tudni érdemben sokat javítani, mert hardveres és részben úgy szoftveres amivel nem bírnak. Az a gárda akik a 808-at összehozták nincsennek ott egészen, és ez látszik az első lumiák bejövetelével. (Talán programnyelv és üzletpolitika? ) Damian Dinning nincs ott!! Számomra ő az Isten és Jolla a jövő. Ők azok akik most elvarázsolnak. De jó hogy nem vagyunk egyformák, ettől szép és színes a világ.
A lényeg az amit ide belinkelünk. Azok nem hazudnak. Lehet bizonyítani. Én már nem hiszek senkinek sem csak a fórumtársak fotóinak!
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
És a FHD közbeni 10x optikai zoom nem pótolhatatlan? Amúgy szerintem a Zoom is egész szépen rögzíti a hangot.
Ez a telefon vagy nem telefon téma meg akkora egy baromság. Miért ne lenne telefon? Ugyanazokat meg tudom csinálni vele, mint amiket a 1020 tulajok - sőt számomra még kényelmesebb is a kisebb méret miatt (arról nem is beszélve, hogy a WP nálam még most sem alternatíva, de ez megint más tészta).YamatoVTEC: kicsiben nézve meg nem mondanám, hogy most 520-szal vagy 1020-szal készültek
MR007RM: nekem aztán tök nyolc, hogy melyik telefoné a legjobb kamerás mobil cím, számomra az a lényeg, hogy kielégít a minősége, és hogy szeretem használni. Most az, hogy ma az egyik kollégám meglátta, és elkezdett örömködni, hogy végre tudja melyik telefon ez, végre tudja mire cserélni az iphone-ját, az már csak hab a tortán
Na, OFF vége, mindenki maga dönti el, hogy mit használ, mire van szüksége
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
törölt tag
(#29648) mumk1
Van hasonlóan kicsi állványom, viszont nincs olyan adapterem, ami az S4-et befogadná. Otthon, a nagy állvánnyal már próbálgattam (rágumiztam az S4-et, időzítővel fényképeztem), azért a kompakt gépem 2,5 másodperc körüli záridővel agyonveri ezt a telefont. Nappal viszont a telefon az egyértelmű győztes, főleg a nagy dinamikatartományú képeknél, elsősorban a kézből készült HDR-ek és a nagy effektív felbontása miatt.
(#29652) ForRedGlory
Ilyen beállításokkal a legjobb. Érdemes egyébként kimenni és összevetni az elkészült fotókat a valósággal. A legtöbb fotón az épület erős sárgában úszik, a valóság azonban mást, visszafogottabb színvilágot mutat.
-
toto0569
addikt
vitaminbomba & Dísz LG G2 ,Cam360 app.
-
mumk1
addikt
válasz Quasi_modo #29681 üzenetére
Igen. Elég rossz volt a megvilágítás, az üveg koszos és a víz sem a legtisztább.
Kicsit alexpós is, de még 1/50 mellett is bemozdult a hal egy kicsit.
Viszont tükrössel sem lettek sokkal jobbak. [link]http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
legiaap
félisten
iPhone 5S
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Ezek inkább olyan minőség teszt félék (arhív anyag a végét kivéve), amiket korábban nem szándékoztam megosztani.
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,Éjszakai állvánnyal.
14
15 /kicsit módosított/
16 /kicsit módosított/MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MartOOn
addikt
Hello. Ide meg nem is toltam fotot es latom szukeben vagytok nexus 5-os kepeknek... Most csak egy naplemente a Mersey felett. Keresd rajta a repulot.
Az elkoveto nexus5 hdr+ modban.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MR007RM
addikt
válasz MartOOn #29691 üzenetére
Én a hdr helyett a fény és árnyékok kiemelését (ez egy opció a photoshopban) favorizálom + színtelítetség, bár anélkül is sokkal szebb lesz minden. Ott ahol világos nem lesz jobban az, és a mértékét szépen tudom szabályozni. Utómunkánál nálam alap. Egyébként nem szoktam sokat tökölni vele, pár kattintás és kész is van.
Jó hogy pont ebbe a topikba írok ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Tudtátok, hogy a Nexus 5 elveri kamerában a 1020-at?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Kunsztler
senior tag
Egyébként ha már itt vagyok felrakok egy képet Svájcba készült 2-hete
Nexus 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest