- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlovibuki
tag
Havas fenyő kép
-
matyi19
őstag
válasz szlovibuki #30551 üzenetére
Elég gyenge , mondjuk attól függ mivel készült.
-
szlovibuki
tag
Romos hókupac Kép
matyi19: Xperia L
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Ha mindentől elvonatkoztatunk, és csak a kamera minőséget nézzük, melyik jobb a nexus 5 vagy az iPhone 5?
-
Daniel Alves
őstag
Hamarosan jovok Nexus 5 kepekkel
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
törölt tag
Őszinte leszek, állványom van, Gripem nincs. Próbáltam rámókolni házi módszerrel az állványra a telót, nem igazán sikerült. Belátom, hogy technikailag nem teljesen okés, a téma sem jó, de úgy gondoltam hogy mégis fel kell töltenem. Azért, hogy mindenki el tudja képzelni, hogy egy grippel mire lenne képes ha kézből ( támasztva ) ilyet produkált.
ISO100, Daylight WP, 2s záridő.Remélem tudok hamarosan szerezni használtan egy grip-et, nagyon kellene már!
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
válasz korcsillio #30562 üzenetére
Teljes kör panorámát csinálj. Akkor bead egy szerkesztési lehetőséget, jobb alsó sarokban ikon. De csak teljes kör panorámánál.
-
MR007RM
addikt
válasz #18001664 #30566 üzenetére
Nem rosszak, főleg hogy csak le voltak támasztva. Kalkulálok hol is laksz potosan. Gondolom a 4.-en. Mindjárt lemegyek a kutyával és én is lövök valamit. Visszalövök.
(#30577) Blyan: Csak nem 808-al?
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
BobTail
őstag
Köszönöm toldy, Daniel Alves, stickrs, irgum, YamatoVTEC és nem utolsó sorban Neked kedves Blyan!
Amúgy valóban sikerült már jobb pihés képet csinálnom, és nem mentségként, de azt nappal csináltam, és sokkal szebb és nagyobb pihék estek akkor!
-
BalanceR
addikt
Bár itt még mindig csak ónos szitál, de mindenki havast posztol, szóval nem akarok lemaradni:
Havas[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
MR007RM
addikt
-
Roland861010
addikt
i5S HDR
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
iPhone 5S
-
-
Roland861010
addikt
-
matyi19
őstag
válasz Roland861010 #30599 üzenetére
Nagyon jók. Soha nem értettem, hogy jönnek létre ezek a formák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest