- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bib
őstag
válasz r.levente75 #3850 üzenetére
68 Dodge dart hemi ha jól emlékszem
-
IntelKiller7
Topikgazda
Újabb autócsomag [link]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
CsiguszMaxim
senior tag
Üdv!
Megvenném az ultimate editon-t amazonon de a következő oldal fogad: [kép]
Ezt meg lehet valahogyan kerülni? Átírányít az amazon.co.uk-ra de ott 80 font nem 50 dollár. Nem vagyok még jártas ebben, uh előre is köszönöm a segítségeteket.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
infectedmann
őstag
válasz CsiguszMaxim #3855 üzenetére
Kamu USA cím meg biztonság kedvéért USA VPN. Legalábbis én így csinálnám.
[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
válasz CsiguszMaxim #3855 üzenetére
MS Store-ban is akciós most.
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Sikerült valakinek megoldania az online-ból disconnectelős dolgot? Már mindenféle beszélgető progit használtunk (Skype, Discord, TS), de ugyan úgy csinálja. Mondanám, hogy nem ez a baj, de ezek nélkül nem jön elő a dolog.
Tegnap 2 haverommal online adventureöztünk. Egyik verseny elején egyik haveromnak crashel a játék (mondjuk ő 8 giga ram mellett magasabb beállításokon játszik, mint kéne, de az már az ő baja), én meg disconnectelek. Másik haverom bent marad, és mondja, hogy eltűnt még 4 ember, így az előző 10-ből maradt 3. Persze lehet volt, aki kilépett, de ők is elkezdtek "repülni".
Most már tényleg nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a jelenséggel, remélem, hogy legalább FM7-re eltűnik. A Supportnak hiába írok, mert kb olyan, mintha nem is létezne (múltkor sem válaszoltak az e-mailre, csak az általam kreált topikban a random segítőkész fórumozók).
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
aktív tag
Tokent vásárolhatsz, amiért vehetsz autókat vagy elköltheted a műhelyben.
Ha nincs elég játékbeli pénzed (CR), így fizethetsz a valódival is.
Ha most veszel pl. 500-at 575-öt kapsz. (tehát 75 az bónusz)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Corpuscle
őstag
Egy kis info az érkező Hoonigan Car Pack-ról.
-
Patrick76496
őstag
válasz Corpuscle #3874 üzenetére
Tuti lesz Black Friday-en is leárazás, csak kérdés, hogy mennyi. Én tavaly akkor zsebeltem be a Horizon 3-mat és azóta sem bántam meg (a sok crash és disconnect ellenére sem).
A HotWheels expansion leárazását várom már nagyon, egyszer legyen akciós, egyből beszerzem.
[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
válasz Patrick76496 #3875 üzenetére
Nekem nem igazán tetszett a Hot Wheels, Blizzard Mountain hangulatát viszont nagyon eltalálták. Egy dolog zavart, ha céltalanul kocsikáztam, akkor is ~10 percenként jött a hóvihar, az orromig sem láttam. Végül is Blizzard dlc, mi mást vártam.
-
aktív tag
Ha Lola-ra gondolsz akkor az a hétvégi Forzathon volt.
Tehát péntek reggel 9:00-től volt elérhető ma reggel 9:00-ig.
Ez a hétvégi Forzathonokon mindíg így van, néha van, hogy csak 1 napig tart, van hogy 1 hétig is be lehet húzni az adott autót.
Ha kitartó vagy, találni fogsz az aukciósházban is. (1m CR körül)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
MS Store Forza akciók
FH2 Complete Add-Ons 5,8k (Car pass,Storm Island, Porsche pack, VIP, + a többi külön jött car pack)
FH3 Car Pass 5,2k
FM6 Porsche Expansion 1,5kFH3 Car Pass kaphatna már végre 75%-ot, 2,6k-ért még meg is venném.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Eddig az FH3 C.P. max. 50%-et kapott. [link]
Az FM5, FM6, FH2 Car Pass már tényleg kapott 75%-ot is én is akkor húztam be őket.
Nem baj, türelmes vagyok.
A ma megjelenő Hoonigan Car Pack-et melyikőtök fogja megvenni?
plejik: Sikerült a Lola-t megvenni aukciósházból?
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
-
Corpuscle
őstag
-
spank0309
tag
Srácok, szoktatok ilyen találkozokat szervezni? valami komolyabbat? van erre igény itthon? Mármint játékon belül.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
ricshard444
veterán
2-kor jelenik meg a pack?
Vannak dolgok...
-
Corpuscle
őstag
A Horizon 3 Expansion Pass csak 6.050.- Ez már elég baráti.
-
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok!
Az akció alkalmával én is megvettem az FH3-at! Az lenne a kérdésem, hogy itt szoktatok rendezni cruise-okat (egyáltalán lehet-e)? A régi TDU-s emlékek törtek fel bennem, mikor bele gondoltam egy jóféle csapatásba pár emberrel..
Gipsz Jakab
-
pethYeti
addikt
Szerintetek amúgy lesz még olcsóbb megoldás megvenni a FM7-et (Standard) a jelenlegi amazon 60 dolláros áránál?
-
spank0309
tag
válasz Jakab66[hun] #3890 üzenetére
Lehet rendezni akármit, pár hsz.-el fentebb tettem fel a kérdést én vevő lennék akármire, de magyarok közül nem igen találkoztam még olyan emberrel akivel lehetett volna tolni valami komolyabbat.
Pedig komoly menetek lehetnének, egy kis izelítő csatorna, szoktam velük menni ha sikerül be kerülnöm.
https://www.youtube.com/user/HIboostRaceClubRAWHD
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz spank0309 #3894 üzenetére
Oh értem. Én még csak most ismerkedek a játékkal, nem nagyon tudom még mi merre hány méter. Viszont azt gondoltam én kis naiv, hogy a régi TDU-s kollégák is csapatják ezerrel, mivel nagyon hasonló a játékélmény, csak sokkal jobb kinézettel és fizikával.
Tévedni emberi dolog. Későbbiekben én mindenképpen vevő lennék a talikra, majd figyelgetem a topikot.
Gipsz Jakab
-
Patrick76496
őstag
válasz Corpuscle #3876 üzenetére
Köszi, hogy belinkelted az akciót, nem sokáig tétlenkedtem, miután megláttam a store-ban.
Én mindenképpen szerettem volna valami új pályát, mert az alapon lévőket már kicsit untam. Főleg úgy, hogy a rossz teljesítménye a miatt a városi aszfaltversenyek jó részét ki sem tudtam használni. Online adventure-ben még érdekesek voltak, de co-opban már kicsit unalmas volt, hogy mindig ugyan azokon a pályákon mentünk.
A BM nekem is tetszett, ahhoz képest viszonylag hamar végig is mentem rajta még anno. Már csak pár XP tábla és a championshipek fele hiányzik. Az lehet, hogy semmit sem látsz, viszont legalább még ott sem droppol az FPS.
Nekem így 1 nap után tetszik a HotWheels, a pálya legalább is. Azon viszont nagyon meglepődtem, hogy hogy fut, ha a város környékére érek, nagyon durva FPS droppok vannak. Konkrétan ha a magasban megyek a felhőkarcolók között, 20-ra leesik az FPS-em, pedig BM-ben még a legdurvább hóviharban is megvan a stabil 30. Arra számítottam, hogy itt sem lesz ilyen gondom, mivel itt is kisebb a pálya, mint az alap, de sajnos nem így van... Nem tudom miért ilyen, pedig ez is kb akkora lehet, mint a BM.
Legalább az autók nagyon jók mindkét Expansion-ből, a Toyota Hilux-ot pl már régóta be szerettem volna szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
Xbox360 as kontrollerem kezdi megadni magát(kábelszakadás,rezgés off) imádom,de most rendeltem one kontrollert, az ujfajta adapterrel.
Remélem kényelmes lesz ez is. Van valakinek tapasztalata milyen 360 után?
Másik: ha lemerül az elemem,akkum, tudom használni vezetékesen? -
anorche1
őstag
Van 4db barn finds, amit nem jelöl meg a térképen, pedig az utolsó felfedezése óta az összes fesztivált feltoltam 5 -re, összetörtem az összes fást traveles táblát, és jó pár versenyt megnyertem.
Mit tudok tenni?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest