- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #4551 üzenetére
Én azt szoktam annak nevezni, amikor csak az utat látod.
Véleményem szubjektív...
-
aktív tag
válasz pethYeti #4554 üzenetére
Azt hittem már nyomod, tegnap 2 versenyen is belefutottam a Drivatarodba.
Lehet a demó miatt?
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
nagyúr
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Szeretném újra telepíteni PC-re a Forza 7 Demot de nem történik semmi miután kiválasztom melyik meghajtóra telepítse. Bármelyiket is választom (C: , D nem indul el a letöltés, FH3- nál szintén, meg úgy mindennél ez a probléma.
Találkozott már valaki ilyennel esetleg tudtok rá megoldást?Köszönöm!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elég rég Horizon-oztam, most kedvet kaptam, és nekiestem.
Sajnálattal konstatáltam, hogy az árnyékos hibát nem javították, és így már valszeg nem is fogják. Ritkán lehet befutni, de ha igen, akkor elég látványos tud lenni..
Véleményem szubjektív...
-
ron8
senior tag
válasz IntelKiller7 #4551 üzenetére
Az Xboxos változat kódját pc-re is tudom aktiválni? PC lenne a célplatform...
-
aktív tag
Ha beváltod a MS fiókodon a kódot, megkapod One-ra és PC-re is. (Play Anywhere)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
ron8
senior tag
Áh ez jo hír mert eddig csak a PC játékoknál kerestem aprón ahol egy ideje nem tálaltam kódot. De xboxosnál akad azért pár . Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
válasz IntelKiller7 #4553 üzenetére
Csak úgy tudok vezetni.
-
törölt tag
Magyar nyelv támogatott a F7- ben? A strore értékelésben valaki földhöz verte magát, mert a hivatalos specifikációval ellentétben szerinte nincs benne...
-
Redcaster
őstag
Remélem, miután megjelenik éjfélkor a játék, letölthető lesz normálisan a játék, mert az ideg szétvág, hogy nem lehet letölteni
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Nem tudtam eldönteni hogy a Project Cars 2-t vagy a Forzát vásároljam-e meg. De szerencsére mindkettőt ki tudtam próbáni. A PC grafikája szép, a hangok elég jók. Minden autó más vezetési stílust kíván, ami szintén hatalmas piros pont. Controller-el már sokkal játszhatóbb a játék, mint az első volt. És itt szerintem ki is fújt a történet. A dinamikus időjárás nekem a Forzában jobban tetszik, ami pedig az AI-t illeti, szerintem túl agresszív, oké, lehet állítani, de így is úgy is van egy pont, ahol megrekedsz, se előre, se hátra. Tök kényelmesen el tudsz autókázni a végéig. Ami csak sarkítva igaz, mert pl egy tócsa miatt simán el lehet dobni az autót, szóval figyelni kell. Ez egy szimulátor, ezzel nincs is gond, de viszont mint írtam, az AI szerintem nagyon agresszív és kicsit csal is. Van, hogy olyan szinten rám tud jönni az egyenesben, hogy néha pislogtam hogy ez fogy a 3.14csába került ide, amikor 6-7 másodpercre volt mögöttem az előbb. Én személy szerint a legjobb eredmény amit elértem, az egy ötödik hely, előttem, mögöttem szakadék. El autókáztam, hiába rajzoltam szépen az íveket meg mentem leggyorsabb köröket, nem bírtam őket utolérni. Meg van még pár apróság, ami van a Forzában, PC 2-ben meg nincs, de ez már tényleg szőrszálhasogatás lenne. Viszont nálam fel tudja rendesen dobni a hangulatot. Szóval jobb lett lényegesen, mint az első, de nálam a Forza a befutó. Az is hozzátartozik, hogy a PC 2 talán még mindig kormány orientált, mert ismerősöm azzal tolja és Ő jobb eredményeket tud elérni, de lehet, hogy alapból is ügyesebb sofőr, mint én.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Forzából csak a demót néztem meg, azt hiszem még nem jelent meg a teljes. Anno a régebbi Forzákban úgy emlékszem volt olyan lehetőség, hogy a kocsi viselkedése szimulátorosabb legyen. Tehát amortizálódjon, hideg gumival ne tudj annyira virgonckodni. Szerintem ezt a részét is megoldották.
#4577) Csapoati: Később lehet megveszem a PC-t is, de most a Forza jobban érdekel.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Tufa_
aktív tag
válasz 30z.Samu #4575 üzenetére
En idegbajt kapok a forzas AI-tol.. Szerintem igy 2017 fele mar eljuhatna az AI olyan szintre hogyha keresztbefordulok elottuk akkor ne legyen mar normalis hogy ugyanugy mennek azon a vonalon mintha ott sem lennek.. Mas jatekokban az AI megall vagy kikerul, de itt... Viszont egyaltalan nem vagyok benne biztos hogy az FM7 is olyan hosszu elettartamu lesz mint a horizon volt.. par orat jatszottam csak vele, megis a harmadik bajnoksag felenel vagyok mar es igazan a tuningnak sem latom ertelmet mert mindehol limitalva vannak a kategoriak igy nem huzhatod fentebb egy bizonyos szintnel. (free roamra meg minek szenvedjek a tuninggal?)
A DLC-s autok 80%a nem hasznalto bajnoksagokban, nem igazan ertem miert... -
r.levente75
addikt
Biztos valamit bénán csinálok, de megcsináltam a meglévő championsipset, adott egy újat, ez buggy verseny, megint nem tudok porschéval menni a forzathonért.
Hogyan tudom megcsinálni a forzathonos porschés versenyt?Összejött, nekem kell keresni olyat.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Annyira nem tapasztaltam ki az AI-t, nem is figyeltem, megmondom őszintén. Viszont emlékeim szerint nem mindig ugyanazon az íven ment a mögöttem jövő autó. Próbált azért kikerülni, meg volt, hogy körönként más kocsi próbáld megelőzni, tehát egymással is csatáznak, mint a PC 2-ben. Tetszik, arra sajnos nem láttam példát, hogy az AI hibázna, mármint elfékezi vagy egyszerűen kicsúszik a fenébe. A PC 2-ben viszont van, hogy ha megforgatod az ellenfelet, akkor az adott kör nem lesz mérve + ha egy hangyaf@sznyit is kimész a pályára, akkor kiírja, hogy add vissza a pozíciód. Néha elég idegesítő volt, mert egymás hegyén hátán mentek és 90%-ban 2-3 autó ment el mellettem. Elég szigorú szabályokhoz van kötve a verseny.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz cyberkind #4587 üzenetére
Jó, de ha játékosok java része meg sem veszi a játékot, hanem letölti, amint van rá lehetősége, akkor ez a kiadónak miért éri meg? Oké, máshol is warezolnak sokan, csak nem mindegy mekkora országról van szó és mekkora ez az arány. Pl a Fifánál is volt egy ideig magyar felirat, magyar kommentár. Eltelt 4-5 év és gondolom rájöttek, hogy felesleges ebbe feccölni, mert nem veszik meg annyian a játékot. Szépen abba is hagyták a honosítást.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
cyberkind
félisten
válasz 30z.Samu #4588 üzenetére
Azért nem java része az, illetve volt és van egy EU-s tanulmány amit csak azért nem hoztak nyilvánosságra csak most mert abban az áll, hogy segíti a bevételt a torrent, én így is úgyis megveszek mindent ami izgat, múlt héten csak 35Eu-t hagytam ott a Steam-nek 2 AC-ért meg a Season Pass miatt, haver meg vagy 80-at legalább, de minden héten van valami, ha meg nem 60eu volna egy játék annak én örülnék mert a szürke boltokat is kukáznám, de így sajnos használnom kell, de majd rájönnek egyszer, meg ami szar lesz PC-re vagy úgy összességében játék úgyse fogy.
Meg hát MS játék, a Windows magyar de más ne legyen, régen volt egész sok magyar játék.Ezt meg csak cenzúrázva írom de az AC 2 és a folytatásának a honosítását megoldottam a nem hivatalos verziókkal és tökéletesen megy.
(#4591) hackeeeee
Jah, kétlem, hogy azt a mennyiséget valaki egyszer lefordítja ami az új AC-ban van/lesz szöveg, a 4-ben is annyi van mint égen a csillag és alig találtam meg valamit.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz 30z.Samu #4595 üzenetére
Nem, végigment 70-80 mbps-sel (100-asom van). A telepítéssel volt gond. Viszont közben rájöttem (kigugliztam ), hogy mi a gond, az Áruház a hunyó. EZ segített.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Win-T
senior tag
Hát nálam 10-30 Mb/s között ingadozik (szintén 100-as net), de ettől függetlenül úgy megfogja a sávszélt, hogy alig-alig lehet mellette bármit csinálni.
Pedig lekopogom eddig nekem még a többséggel ellentétben nem volt rossz tapasztalatom a Store-al... de mindent el kell kezdeni egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest