Hirdetés

Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz szucsi #3093 üzenetére

    A mostani barátnőm például irtózik a gyurmaemberektől, mert ostobának tartja őket. Persze ez előítélet, de lássuk be, ha valaki az idejét a konditeremben tölti, meg különböző tápszerek beszerzésével, meg önmaga nézegetésével, kevesebb ideje és energiája marad, hogy komplex, és a másik nem értelmesebbje számára intellektuálisan vonzó személyiséget és tudást pakoljon össze.

    Ez itt teljesen off, de azért csak hozzászólok ehhez.
    Egy testépítő jó esetben egy hét alatt összesen 4-5 órát tölt a konditeremben, elárulnád, hogy ez miért sok, amikor pl. egy focista naponta edz ennyit? Tehát egy testépítő nem tölti az összes idejét a konditeremben.
    Különböző tápszerek: ezek nem tápszerek, csak a csökevényesagyú kávén és cigin, zsíros pacalpörköltön élő emberek ezt nem fogják fel, mert nem akarják felfogni, és mert nem akarják megismerni ezeket a varázslatosan hangzó ''szereket'' (vitaminok, ásványi anyagok, fehérje), amiket egy nem sportoló embernek is ugyanúgy ''szednie'' kéne.
    Önmaga nézegetése: erre nincs mit mondani, ha vki ezt választotta hivatásnak, akkor nézegeti magát, hogy fejlessze magát, ha vki jobban akar kinézni, akkor azért nézegeti magát, hogy erőt merítsen a hibákból.
    Értelem: nem értem miért kéne általánosítani, vannak egyetemista testépítők meg vannak szakmunkások is, vannak egyetemista focisták, és vannak szakmunkás focisták, az értelmi színvonal nem az egyén által választott sporttól függ.

    Rólad: sajnállak. Mármint, hogy Narcissus módjára mániámmá vált a saját testem nézegetése, meg a különböző izomcsoportok fejlesztése, méregetése. Elhittem magamnak az utcán, hogy legyőzhetetlen, erőtől duzzadó, és csodálatos testű vagyok, közben csak fel voltam pumpálva, mint egy kib*szott lufi.

    Gratula! :D A legnagyobbak a legszerényebbek, de te ezt sosem tudod meg.

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Aktív témák