- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
szancsika
tag
L-Karnitinbol hany mg-ot kell enni ahhoz, hogy hasznaljon is valamit? Mert gondolom a DM-ben vasarolt kis bogyokban nincs eleg, csak ugy mutatoban...
Es a Kreatinnal ugy tudom hogy nem lehet folyamatosan szedni, illetve 1 ''kura'' utan sok idot ki kell hagyni hogy a kovetkezo adag is ugyanugy hasson, mint az elozo. Az L-Karnitinnal is ugyanez a helyzet, vagy ez maskepp mukodik? Azt olvastam valahol, hogy ez kardiohoz nagyon jo hatasu, gyurasnal viszont kevesbe.
Tapasztalat?''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3551 üzenetére
Kreatinnak mi köze a karnitinhez? Ez olyan, mint a kecsesen ringó fecske, meg a recsegőn fingó kecske esete, kimondva hasonlít egyik a másikra, de azért mégsem ugyanaz.
Kreatin egy nőnek totál felesleges, karnitinból edzés előtt 45-60 perccel mehet 1,5-2 gramm! Lehet kapni Carni-X-et 2990 Ft-ért nálunk, ebben 60db 0,5 grammos kapszula van - sz'al edzés előtt 3/4-1 órával bekapsz 3-4 szemet és mész tekerni egy jóízűt. Még mielőtt valami okos megkérdezné: nem, nem döglesz meg tőle, sőt, kifejezetten jót tesz a keringésnek/szívbetegségek megelőzésére, stb...
Egy érdekes kis cikk, a fogyózóknak:
Bővebben: linkListen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3552 üzenetére
jojo tom h nem ugyanaz, csak aszittem ezis ilyen idoszakolos...erteeeddd??
az masik dolog h tenyleg szoktam keverni a nevuket
Jovan akkor bebogyozok megin....aszongya... akkor ez 15 napra eleg... vagyis 1 havi cucc az 6000 penzembe kerul... nembaj usse kavics a feherje meg ugyis eleg vagy 1-2 honapig kb
A lenyeg hogy jo utos legyen''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
szancsika
tag
cikkhez: enyire aze nem akarok trendi lenni
''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3556 üzenetére
Legjobb, a zsírban sült tábla csoki.
Ma én is eeecsábultam, Alkotmányjog alapvizsga után beestem a KFC-be és jól bezabáltam 3 csípős csirkecombot.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3557 üzenetére
fuu hat en a helyedben melysegesen szegyelnem magam
Amugy tegnap akartam csalonapot tartni... nem sikerult, ugyanis semmi ehetot nem talaltam igy annyi lett belole h ebedre tarhonyashust ettem (amit utalok), es reggelire ettem egy Norbi rudit Gondoltam egesz nap zabalok, de a tarhonyashus utan hat... egesz delutan ugy televoltam h nemigaz (pedig csak egy atlag adag negyedet ettem), es szomjas is ugyhogy egesz delutan vizet ittam
Szal ez nemjott be, de majd valamelyik nap megprobalom megegyszer''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3558 üzenetére
Na ebbe a KFC-s csípőscsírkébe' pont azt bírom, hogy felér egy gyomormosással. Mivel csípős és nem eszem mellé semmit, ezért kegyetlenül irritálja a gyomrom a benne levő fűszer és 2-3 órán belül minden kiszalad belőlem.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz Woodslave #3560 üzenetére
Yeah. Persze megint kifogtam egy kivégzőtisztet vizsgáztatónak. 5 kérdésből 1-re nem tudtam 100% pontos választ adni, így adott egy ''kegyelemkettest''. Rajtam kívül egyetlen lány szerepelt jobban, külön megdicsérte, hogy milyen jól keni a témát... na ő 3-ast kapott.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3559 üzenetére
ezekkel a csipos dolgokkal vigyaz mer parom draga bezabalt egy csomo cseresznyepaprikat es 1 hetig f...ott aztan meg 2 hetig fajt a gyomra, mostmar rendben van de meggondolja milyen csiposet eszik
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3562 üzenetére
Tudom én! Nekem is ég és nem csak a gyomrom (tudod, a lángnyelvek mikor kicsapnak az alagút végén).
-
fLeSs
nagyúr
válasz szancsika #3553 üzenetére
A mega carni-x-szel jobban jársz.
1 kapszulában 1 gramm van, és arányaiban olcsóbb a sima Carni-x-nél.
Plusz elég csak 2 kapszulát benyelned, nem kell 4."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
De elég neki 1,5gramm is, ha meg így vesszük jobban jár a sima Carni-X-el. De ha 2g-vel akarja tolni, akkor persze inkább a Mega.
-
Torry
addikt
Folyamatosan szépen lassan jönnek vissza a leadott kilók
Nem lesz ez így jó.
Arra gondoltam, hogy mivel azt a fogyókúrát úgysem tartanám be, ezért a felesleget át kellene alakítani izommá egy kis gyúrással.Ez működik ugye?
+rájöttem arra is, hogy nem szabad úgy kajálni, hogy tele legyél, mert akkor tágul a beled, aztán egyre többet tudsz enni.
Szóval hogyha betartanám azt, hogy annyit ennék amennyi jólesik+gyúrnék, újra jobb formában lennék.
Mi a véleményetek?
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
''ezért a felesleget át kellene alakítani izommá egy kis gyúrással.Ez működik ugye?''
Hát persze!!! Mikulás is van, meg Jézuska is!Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
A HÁJ??? ÖCSÉM!!! A HÁJ ZSÍRBÓL VAN, AZAZ HÁJBÓL!!! (falkaparós szmájli).
Na, sz'al legnagyobb ALAPHÜLYESÉG, azt hinni, hogy a zsírt de ÁTALAKÍTOD izommá... NEM. A tested KÍNKESERVES munkával arra tudod kényszeríteni, hogy szépen lassanként FELHASZNÁLJA, mint ENERGIAFORRÁS, de nem azért, hogy izmot építsen belőle, hanem hogy az izmaid FELHASZNÁLJÁK, mint energiaforrás!!! A szénhidrátot ugyanígy használják fel az izomok és a FELESLEGES szénhidrát alakul át zsírrá!!! ZSÍRRÁ!!! Nem a karéj kenyeret tartalékolod a seggeden meg a csípődön!!!
[Szerkesztve]Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
Elég hosszú lenne elmagyarázni, ennek utána kéne olvasnod, de a lényeg, hogy a testépítés az egy anaerob sporttevékenység, márpedig a zsírfelhsaználáshoz aerob sporttevékenységet kell űznöd, úgy mint bicikli, úszás, futás, stb.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
A gyúrás nem éget zsírt, csak a nehéz súlyok mozgatása közben keletkező mikrosérüléseket a szervezeted egyre nagyobbá építi vissza, ezért nő az izomzat. De az izomépítéshez épp hogy MAGASABB kalóriabevitel szükséges, az viszont eleve kizárja, hogy a szervezet a zsírraktárakhoz nyúljon! Zsírt égetni megfelelő diétával és napi 1 óra monoton, könnyed aerob mozgással (pl. tempós séta, bringázás - a futás már NEM) tudsz.
-
szancsika
tag
arra vetemedtem h jovohet vasarnap megyek velencei toba pancsikolni.... ne gyertek arra!
-
Agyzuzo
addikt
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3576 üzenetére
az kevesbe zavar ha fogyok tele egybkent meg mitkeresne a velencei toben egy radioaktiv kamion?? (elenk a fantaziam de azer ennyire nem )
mostis csak ugy megyek h megmondtam h jo de csak koverek johetnek''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3577 üzenetére
A kamion nem, csak a tartalma. Fogyni lehet tőle elég szépen, az biztos.
Én egyelőre max. egy elhagyatott bányatóhoz tolom ki a képem (oda is csak felöltözve), szemérmes vagyok, mint fLeSs.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3578 üzenetére
hat teh hule vagy es megis mit szegyelsz??
most aszidnem h a kepen nemis te vagy, ha nem lattalak volna eloben (bar annyira nem lattalak mer nem tom olyan magasra emelni a fejem ) En nem latok rajtad egy dkg szegyelni valot se Fless-t nemtom meg sosenem lattam, me nem mutat kepet
Amugy kb 3 eve voltam utojara egy eldugott banyaton (ahol ismet nem tanultam meg uszni, de megneztem jo mely), de a duci ismerosokkel azer kimereszkedem... van ki moge bebujni''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3579 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy nem félnék attól a vízben, hogy elsüllyedek (úszógumi powa').
Tényleg nem tudsz úszni? Én bnőm sem és nem is akar megtanulni (fóbiája van, mert egyszer majdnem belefulladt, azóta csak olyan mély vízbe megy bele, ahol még pont leér a lába). :\
[Szerkesztve]Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3580 üzenetére
hat en pont attol felek h elsulyedek (lehuz a haj, bar kitugya lehet epp fenntart...nemtom...uszogumi...vegulis jahm...)
en probalok megtanulni minden alkalommal, de nemtom valamiert nem megy...csak ugy kutyusosan...azmeg megiscsak olyan izeee...
kiskoromban uszodaban beleboritottak az uszogumibol a vizbe es a viszleszivo l
beszivta a hajam (ugyanolyan hosszu volt mint most) es nem tudtam feljonni, lehet azert tiltakozik a szervezetem ennyire az uszastol, akar hanyszor melyvizbe megyek megakarok fulladni... de iden megin megprobalom!''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3581 üzenetére
Hmm, akkor valószínű, hogy neked is erre vezethető vissza, mélyvíznél dolgoznak az ''ösztönök'' és nem mered magad elengedni, mert félsz, hogy elsüllyedsz (pedig épp, hogy nem). Próbáld ki, hogy veszel egy nagy levegőt (akkor már eleve nem tudsz elsüllyedni, gondolj bele, egy felfújt matrac/labda/stb sem süllyed el a levegő miatt) benn tartod és a hátadra fordulva először kipróbálod a hátúszást (még talán azt a legkönnyebb csinálni), aztán a mellúszást. Amúgy a sok háj épp hogy jobban fenntart!
Szerk: egyébként kiskoromban engem úgy tanítottak meg úszni, hogy először az edző fogott és bevágott a medence közepére (voltam kb. 3 éves), szerencsére nálam bevált a módszer (az én fél centis hajamat nem szívta be semmi ). Úszóuviban nyomultam, általános suliban és végig úsztam, meg gimi elejéig ment a vízilabda is, úgyhogy a vízben eléggé elememben vagyok.
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3582 üzenetére
hat probaltam az exem h bedob a melyvizbe az volt a szerencse hogy uszonaciban es nyakkendoben tolta es a nyakkendojet elkpatam es kihuztam magam szal ez nalam nem jott be
Hatuszni nem merek, felek... a melluszast maj gyakorlom matracon ha mast nem majd azt felfulyom levegovel
amugy csomoan azt mongyak h az uszas fogyaszt, azt mar mondtad h teged nem... van egy volt osztalytarsam (lany) olyan valla van mint egy pasinak, es olyan kemeny hasa h nemigaz... ezek szerint akkor izmosit?
meg aztis hallottam h a vizben valo setalas is tokjo, ha egy orat folyamatosan setalok benne feler egy ora bicajozassal?
sz: jah azt nem mondtam h a csaj vizilabdazik
[Szerkesztve]''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3583 üzenetére
Azért nem a legjobb, mert hideg a víz! Esetleg egy termálfürdőben való úszás fogyasztana. Az izomkat tényleg jól átmozgatja, és vállasít is szépen (szerintem nekem is az úszás+vízilabda miatt vannak olyan iszonyat széles vállaim), főleg a gyorsúszás meg a pillangó (ha meg a csaj mellé vízilabdázott is, akkor ne csodálkozz ). Ez a sétálósdi nem tudom mennyire igaz, mi anno edzésen csináltunk olyat, hogy ''taposás'' (taposó mozgással kellett végigmenni a medencében úgy, hogy minél magasabbra ''taposd'' ki magad a vízből), az elég jól megdolgoztatta a combizmokat.
Amúgy ki az az elvetemült, aki nyakkendőban és úszógatyában megy úszni?Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3584 üzenetére
ohm, hat jah meg mindig vizilabdazik o ilyen verenyszeruen vagy mi tod...
nah akkor majd szejjeltaposom a velencei-to-t bar lehet hujenek neznek majd h micsinalok bar gondolom hideg a viz... mind1 ha egesz nap elpancsolok csak er valamit
hat o ilyen... hogyismonygam...erdekes ember (a nyakkendot csomora koti amugy) alteros (bar ez nem vonza magaval a nyakkendot) hosszu haju meg ilyesmi... (bar a parom is hosszuihaju megse hord nyakkendot... nem mindig ertem az embereket)''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3585 üzenetére
Ha nem nagy titok elárulnád a nevét? Vagy ha másképp nem, megírnád mail-ben? Hátha ismerem...
-
-
szancsika
tag
mongyatok mar h takarogyak kifele biciglizni! esik az eso hidegvan es igy nincskedvem de muszaaajajjj
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3591 üzenetére
Ülj le inkább a TV elé és majszolgass egy kis chipset!
No söprés, de a tocsolyákra vigyázni!Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
válasz szancsika #3591 üzenetére
Amikor apámék kínálnak vmi jó kajával, akkor a legkönnyebben úgy tudok ellenállni, ha a hasamra gondolok, mármint arra, hogy mennyi háj van ott.
Na ez tuti meggátol abban, hogy egyek a kajából, és még elszánttabbá tesz, hogy nyomassam a kardiót reggel 5 órakor."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3592 üzenetére
megjotteeeem!! 1 es 1/4 ora lett, remelm nem tul karos...
Tiszta sar lett a hatam meg mindenem... nembaj megerte
egesz vegig azon gondolkoztam h a muslincaban vagy a leveltetube van e tobb szenhidrat.... hat nyeltem mindegyikbol parat Igy eso utan sokkal tobb bogar jon szembe mint maskor...
Most iszok egy kis feherjet, aztan ulok egy kicsit''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
szancsika
tag
nekem szerencsem van mer anyu allandoan porkoltet csinal nokedlivel vagy tesztaval esetleg tarhonyaval...netantan milanoit... es egyiket sem szeretem a valtozatossag gyonyorkodtet
sz: jah ma toltottpaprika volt paradicsomos szosszal es fottkrumplival... probalta is anyam tukmalni h ''ezz paprika'' mondtam neki kedvesen es noiesen h ''llekaksizom, attol h egy nyamvatt parikaba tettel rizst meg valami zsirmocsingos daralthust es leontom ugyesen egy jo kis cukros paradicsomos lottyel, es meg krumplit is eszek hozza igy este nem dietas kaja'' De nem sertodott meg, mar mexokta h masfel honapja nem eszek a fosztyebol... meg a csirket is elrontya (jo sok vajon csinajja nem natur)
[Szerkesztve]''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Musztáng
tag
Máma nagyon fincsi kaja volt: sültcsirke és néhány szelet sült disznóhús. Hozzá köretnek zöldségek. Ja és megkóstoltam a céklalevelet: nagyon finom!
Persze készült kirántott hús is: természetesen finomliszttel és zsemlemorzsával. Olyan jó illata volt, de csakazért sem ettem belőle! Pedig már majdnem sikerült ''elcsábítania''!“The success is not a matter of luck it’s a matter of choice!” A coach
-
Agyzuzo
addikt
A napokban tervezem, hogy eszek rántotthúst, de csak kivételesen, mert ki akarok próbálni egy receptet. Leírom ide is. A lényeg, hogy a liszthez, amiben majd a husit megforgatjuk az alábbi keveréket kell hozzáadni:
- 1 evőkanál rozmaring
- 1 evőkanál oregánó
- 1 evőkanál zsálya (por)
- 1 teáskanál gyömbér (por)
- 1 teáskanál majoránna
- fél teáskanál kakukkfű
- 3 evőkanál barnacukor
- 3 evőkanál vagdalt petrezselyem
- 1 teáskanál bors
- 1 evőkanál paprika
- 2 evőkanál zúzott fokhagyma
- 2 evőkanál zúzott vöröshagyma
- 2 evőkanál zúzott húsleves kocka (kb. 4 kocka)
- 1 csomag lipton paradicsomleves-por
- 1 teáskanál só
Végülis nem sok komponensű. De egyszer muszáj kipróbálni. =)Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
DigitXT
nagyúr
válasz Musztáng #3596 üzenetére
Irogatsz, itt ilyeneket, én meg mindjárt kidőlök: ma szinte egész nap ''müzlin éltem'', és így ''önmagában'' tök gáz. Reggelire oké, csak ha a reggeli az F1 előtt volt, és utána egész nap a gép előtt ültem, akkor nem annyira... De legalább este befigyelt egy kis főtt tojás.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért