- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz attilam #2249 üzenetére
Azt mondod akkor hogy ez jó?
Bővebben: link
Elnézést mindenkitől akit zavar a kép, próbáltam oylat választani, ami nem túl kihívó de látszik a lábam és a hasam rajta...Esetleg majd később korhatárkarikázom
Hm... jó mondjuk ilyen combokat szívesen elfogadnék
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szancsika
tag
megkostoltam ezt a Norbis cerbona szeletet kapucsinos izben... hmm nemrossz nem rossz... de aze nem viszem tulzasba
''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Sianis
addikt
Nem bírok 3-nál többször enni naponta! Viszont a vizet kezdem megszokni...
-
szancsika
tag
en pl ma ugy csinaltam, h a csirkemellet kikloffoltam (vagy hogy mondjak) befuszereztem, utanna teflon edenynek az ajjara egy fel kaveskanalnyi olivaolajat tettem, es azon kisutottem.
''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
tildy
nagyúr
Munkahelyemen vagyok este 11ig , csak kefir és light joghurt van, megehetem-e vacsira? Ha igen , mikor?
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Kalandor #2264 üzenetére
Nincs más. És ez a vacsim. Akkor a joghurtot (light ananászos) megeszem most , a kefírt meg 7-8 felé. Köszönöm.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Hellas
senior tag
Tojásfehérje az mehet ilyenkor is nem?Rámjött az édességhiány és arra gondoltam,felverek 1-2 tojásfehérjét édesítővel.
-
Agyzuzo
addikt
Látszik hogy nemigen sportoltál soha. Minden gramm zsír látszik rajtad, még itt is (hiába volt a súlyod BMI szerint ideális). No offense, de inkább sportolnod kéne elsősorban... Húgomnak is ilyen alkata van, elvileg a súlya normális aztán mégis puha mindenhol... A nulla sport eredménye.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tildy
nagyúr
válasz Agyzuzo #2273 üzenetére
Persze persze. Szért látszott egy két kocka biztos a hasamon, meg azért látszik az izoma vádlimon, ugye?
PErsze , úgy tuti nem sportoltam mint te.
BMI pedig 19.75 volt, még épp az ideális alatt.
-
tildy
nagyúr
válasz brownus #2276 üzenetére
Persze
Azt imádnám. Mindig is imádtam az ilyesmit. Mondjuk gimis koromban a kajakozást nyomtam, igaz , csak hobiszinten. Meg ugye a kosárlabdát.
Egyébként az a kép kb 6 éves, 14 éves koromtól tartottam kb 20-ig azt a súlyt.
Mondjuk akkoriban napi 200 felülést nyomattam, volt is eredménye.
----------------------------------------------------
Agyzuzo, munkahelyől nem tudok linkelni képet, de van olyan amin látszik. Majd mutatok."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Agyzuzo
addikt
A popsit és a lábakat néztem, azokra férne rá egy kis mozgás! Kitörések, guggolásak, ''hátrarúgás'', ilyesmik. A felsőtested nem is figyeltem, ott nem láttam problémás részt (gondolom ez köszönhető a kajakozásnak).
Kosár csak arra jó, hogy tönkrevágd vele a térded.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
brownus
veterán
Pl. ezt:Bővebben: link nagyon jó és hatékony!
Bruce Lee stílusához hasonlit legjobban -
shaft72
tag
''Ui:lassan másfél hete csináloma fogyókúrám.Egyre jobban azt veszem észre, hogy nem is kívánom a kaját.Vagy ha igen, akkor az valami gyümölcs, vagy joghurt legyen.Mindenesetre ne nehéz kaja...
szerk:Még az lemaradt, hogy az a 20 kiló kb. 6 éve alatt jött fel rám.Jobban mondva előszőr 2szer 5 majd tavaly január óta 10.''
Ez a hozzászólásod tildy, több mint 1 éves. A módszereid azóta tökéletesen változatlanok (kevés reggeli, almázás, narancsozás, cukrostea, Norbi-ápdét, stb). Tudtál eredményt felmutatni? Fogytál is akár egy kilót? Akkor meg miért esik nehezedre elfogadni, netalán kipróbálni más javaslatait? -
tildy
nagyúr
válasz shaft72 #2285 üzenetére
Igen. 86 voltam mikor kimentem norvégiába (febr. 25), és 79-80 voltam, mikor hazajöttem (máj 25).
Aztán persze (hála a nem odafigyelésnek meg jajj kislányom de lefogytál egyél már egy kicsit ) visszamentem 85re.
SZal tudtam felmutatni eredményt. Igaz amilyen gyorsan ledobtam, olyan gyorsan vissza is jött, 84-85re.
De ez mintha már leírtam volna itt nemegyszer
-
tildy
nagyúr
válasz Agyzuzo #2289 üzenetére
Nem rajtam múlt!
Egyébként azt vettem észre, ha nem vagyoka párommal, sokkal jobban oda tudok figyelni arra, mennyit és mit eszek ( De ezt is mondtam már, ő mindig bekukkol a hűtőbe, satöbbi satöbbi....)
shaft72: ja és most is sikerült leadnom, ezt is írtam 81-81.5 vagyok.
-
Agyzuzo
addikt
Most mondanám, hogy a halak-jegyűek már csak ilyenek, lehúzzák a környezetükben levőket, de nem mondom (bár nekem ez a tapasztalatom). A mérleg jegyű nő meg szintén nem az akaratosságáról híres. Egy levegő és egy vízjegy együtt nem valami szerencsés, mert egyik sem löki előre a másikat.
[Szerkesztve]Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
shaft72
tag
Ha fogalmi zavarban szenvedünk, akkor definiáljuk az eredmény fogalmát: olyan célzatos, akaratos, kívánt körülmény bekövetkezése, amely hosszabb távon (esetleg a jelenig) kifejti a hatását. A szándékos gyilkosságnál ez, amikor a gyilkos szúr, a sértett pedig meghal. A lefogyásnál ez a testsúlycsökkenés, ami akkor eredményes, ha tartós. Tehát akkor hol az eredmény?
Ui: 81+5-5=81. Az még barátok között is 0, egy év alatt. Akkor azt hiszem, ideje hozzálátni az érdemi munkához!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz shaft72 #2292 üzenetére
Figy ha téged is otthon tejfölös szószósz gombás pulykamellragu várna heti 2szer, legalább, emelett rakott krumpli, stb, kiváncsi lennék tartós maradna-e a te vagy agyzúzó ''fogyása'' .
Szvsz nem. Ha kinn maradok, és csinálom tovább, akkor az maradt volna.
Az eredménn pedig íme, 1 éve 86 voltam, msot viszont csak 81. hm?
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Agyzuzo please ne rontsd el a kedvem.
Szerk: 86-6+5-4 talán nem?
Figyu : TFH agyzúzó elkezdene úgy kajálni (ami szvsz lehetetlen) mint amit én nyomtam otthon , szüleimnél, szerinted hány kiló lenne?
-
fLeSs
nagyúr
válasz Agyzuzo #2291 üzenetére
LOL, jön a horoszkóppal.
Én meg nyilas vagyok, ami tökéletesen illik rám egy vmit kivéve, az akaratot, mert abban skorpió vagyok (skorpió az aszcendensem )."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
shaft72
tag
Ha le akarok fogyni, akkor nem azt nézem, hogy milyen tejszínhabos majonézes rakott kukoricás rántott trappista sajt vár vacsorára, hanem hogy MIT AKAROK ELÉRNI és ezért MIT KELL TENNEM (=nem eszek olyat amitől csak ráhízok). Amíg ilyenekre nem tudsz nemet mondani, addig számodra csak a sebészkés a megfelelő alternatíva...
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Hát, apámék minden nap jobbnál jobb kajákat zabálnak, érzem a kaja illatát, kínálnak vele, és megtom állni, akkor te mért nem? Külön étrenden kell élni (igaz ehhez pénz is kell), és akkor no para.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
attilam
őstag
Na és a bak férfi milyen?
Szerk.: Azon kívül, hogy már megint OFF-olgat.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz brownus #2295 üzenetére
Tetszik
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fless és mindenki más: én viszont nehezen állom meg , hogy a két legkedvencebb kajámból ne egyek (ti. rakott krumpli és tejfölös gombás pulyka ''badacsonyi'')
Ezért aztán ha van akkor biza.... Szinte bárminek nemet tudok mondani, de ez a két kaja jujjj... Szal ne legyen a közelemben és akkor nem eszem. magamnak meg nem fogom megfőzni, mert sokáig tart, annál gyorsabban megvan egy natúr szelet pulyka.
Nem is járok túl gyakran haza"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Agyzuzo
addikt
Ez a baj Tildy, hogy nagyon befolyásol a környezet, nem vagy elég akaratos és lelkileg erős. Amikor én először elhatároztam hogy lefogyok (137 kilós malacka voltam), akkor itthon mindig külön kajáltam. Család hozta a sütiket, csinálták a sok finom kaját de én mindig csak a piphusim és a zöldségem kértem... Ráadásul anyám folyamatosan kínálgatta hogy ''egyél ezt, egyél azt'', de kategorikusan mindnere azt mondtam ''NEM, ezt egy életre befejeztem''. Az első 2 hónap iszonyatos volt, tényleg, majd beszartam, aztán a harmadik hónaptól kezdve annyira rákaptam a dologra, hogy azóta gombnyomásra megy. Ez volt 4 éve... Szóval semmi sem lehetetlen. De (ha szűrhetek megint a dologba egy kis ezoteriát), az ilyen dolgok általában jobban mennek a föld és tűz típusoknak (bika, bak, szüz, kos, nyilas, oroszlán), mivel ők azok, akik precízebbek, makacsabbak és törtetőbbek, ambiciózusabbak. Az ellentétek vonzzák egymást annyiban igaz, hogy ha te pl. levegő jegy létedre egy föld jegyűvel kezdesz (bika, bak, szüz), akkor valószínűleg jóval könnyebben érnél el sikereket, mivel ösztönzőleg hatna rád a másik akaratereje és eltökéltsége. Így viszont a halak jegy ''lassú víz partot mos, lesz ami lesz, csak élek bele a nagyvilágba'' hozzáállása és a mérleg jegy bizonytalansága együtt nagyon nehézzé teszi a dolgokat. Húgomról tudom (ő is mérleg), hogy folyamatosan visszajelzést vár, ''rúgdosni'' kell, irányt mutatni neki, biztosat mondani, a szájába rágni a dolgokat, mert ha rajta múlik egész nap elücsörög, álmodozik és elvan magában.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik