- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
187/102 ezek a para(normális)métereim , sajna lusta vagyok mint a dög én is , pedig saját edzőtermet is csináltunk haverommal ( bár igaz már nem lakom otthon ) ezért sajna nem tudok edzeni sehol sem ! mekkora szívás ez nekem
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
sajna az nem én vagyok , na de most komolyan .
Mit kajáltok pl reggel amikor felkeltek ? - csak azért , mert amikor én felkelek akkor speciel semmit sincs kedvem kajálni , pedig ahogyan olvastam illene , mert utánna viszont a gyárba már megy befele a vastag szalámis kenyér !!
Szóval ??Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
fLeSs
nagyúr
válasz AlyArkhon #3803 üzenetére
Én reggelire megeszek négy tojásfehérjét, 2 sárgáját, fél csomag puffasztott rizsát, kb. fél kilónyi zöldséget és egy fehérjeturmixot.
szerk: és egy gerezd fokhagymát."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
válasz Drótszamár #3807 üzenetére
Nagyon vérzett már a fejemen a bőr, úgyhogy lerepedt. Ez az eredmény.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
leesik rolam a naci... ugy orulok mint az allat 1 honapja meg pont jo volt ram, mosmeg olyan mint bolt ajton a gatya...vagy hogy szoktak ezt mondani... majd csinalok kepet holnap es dicsexem
ma kigyulladt a server terem a t-comba, es beolmott az eso is ugyhogy a gepem szetazott es egy pocsoja keletkezett alatta... ismet ejlen! Legalabb a vizivasi problema megoldodott... hazakuldtek
Agyzuzo: grat a fejedhez''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz Musztáng #3808 üzenetére
Nem, ezt már megszoktam, a mobilomat mindig beállítom kajálásra csörögni, és nincs probléma.
Csalónapokon (mint ma) amikor már 1 óránként eszek, akkor már elég sokat kell ezzel foglalkozni. Vagyis foglalkozni nem kell vele, de oda kell rá figyelni. Ilyenkor napi 16 étkezésem van, persze kisebb adagokkal kell számolni, a cél, hogy az anyagcserét újra bepörgessem, erre pedig ez a legjobb módszer.
Célszerű ilyen napokon egész nap a konyha közelében lenni. Én ma itthon melózok, úgyhogy ez nem probléma."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
Nekem nincs gond az étvágyammal. Folyamatosan éhes vagyok, és ezt azt jelenti, hogy pörög az anyagcserém, ez pedig jó. Úgy pörög le rólam a zsír, mint eddig még soha, sikerült eltalálnom az ideális kajálást a múlt héten, lejött rólam 1 hét alatt kb. 1,5 kiló, és mind zsír.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
válasz szancsika #3819 üzenetére
Két eset lehetséges.
Ha minőségi ételeket eszel, akkor az éhség az anyagcsere gyorsaságát is jelzi.
Ha szar ételeket eszel, akkor a gyomor a gyenge minőségű kajából a számára felhasználható tápanyagokat kinyeri, és mivel ezekből kevés van benne (gyenge minőségű a kaja, vagyis sok benne az üres kalória), ezért éhségérzetet produkál, mert kell neki még kaja a szervezet fenntartásához. Viszont nem szabad elfejelteni, hogy a sok üres kalória eközben megy zsírrá átalakulni. Tehát ördögi kör, szar kaját eszel, hirtelen jól laksz, majd jön a gyors éhségérzet, megint eszel, és így tovább."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
Najah, ez a minőségi éhezés. Mikor pakolod magadba a szemetet és még mindig nem elég. Az Amcsiknál szerintem olyan gyakori, mint Afrikában a kajahiány miatti verziója.
Amúgy ez a 16 étkezéses taktika még nekem is sok.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
válasz Agyzuzo #3821 üzenetére
Nem is akarom rendszeresíteni, csak csalónapon nyomom ennyire, meg ha már úgyis itthon vagyok, akkó méne?
Kipóbáltam ma a Happy Tunát, már két konzervet megettem. Egész jó. Majd ki kell kísérletezgetni, hogy ez milyen körettel igazán jó, mert főtt krumplival és puffasztott rizzsel nem volt az igazi."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
Összeszecskázok hagymát, paradicsomot, uborkát, salátát, nyomok bele egy kis mustárt vagy chiliszószt, belekeverem a tonhalat és ha a chilis megoldást választottam, akkor tolok rá egy kis joghurtot is. Sz'tem fasza.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
válasz Agyzuzo #3823 üzenetére
Majd kipróbálom.
A visszatöltésnek most kezdem érezni a hatását, qrvára erősnek érzem magam (mármint ahhoz képest, amilyen mostanában vagyok a kevés szénhidráttal, darab rongy ), és elkezdett állatira melegem lenni, nemtom ez minek a hatása, talán ez is a szénhidráttöltésnek?"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
szancsika
tag
csalonapoztam, egeszen ideaig, ettem ebedet, maj volt meg petrezsejmeskumpli... ettem fel adagot (aztis aprankent), es most olyan hanyingerem van h ha egy falatot is kene ennem tutko kihanynam meg a tegnapelotti kajat is
reggelire ettem a szokaos muzli + joghurt-omat, aztan ebedre ezt a maj + krumplit, ezen kivul ettem par szem jo savanyu meggyet, meg beleharaptam egy barackba az nem izlett e skidobtam.... asszem mast nemigen ettem... talan majd kesobb meg letuszkolok 1 kefirt... csak el ne hannyam magam...''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
fLeSs
nagyúr
válasz szancsika #3825 üzenetére
Ez neked a csalónap?
Nem értem az ilyen embereket, hogy tudnak ilyen keveset enni? Húgom sokkal többet meg bír enni, sztem vmi vitaminhiányotok van."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
Jah, ez nem normális. Ha nem vitaminhiány, akkor lehet idegi alapú is a dolog. De vmi jó kis vitamin-kombót mindenképp kénye nyomatni Szancsinak (egy Daily One-t vagy Daily Formula-t kipróbálnék a helyében, nem tudom szed-e valamit, vagy kapható nálunk egy kifejezetten nőknek kifejlesztett vitamin csomag, ami Universal Women's Fitness Pak néven fut, külön kis vitamin-zacsik vannak benne a menstruációs időszakra is).
Amit írtál a felmelegedésről, az normális. Ha megvonom a CH-t és utána visszatöltöm kivörösödöm és a víz is kiver (de ez igaz akkor is, ha iszom egy csomó folyadékot, mikor ki vagyok tikkadva már teljesen). Kb. úgy lehetne elképzelni, mint amikor már csak parázslik a tűz és hirtelen rádobsz egy csomó jó minőségű tüzelőanyagot, hirtelen felcsapnak a lángok.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tildy
nagyúr
Én sem tudok sokat enni. Nekem is csalónap van:
Eddig nekem ma lement egy ikeás hotdog , meg két cerbi müzli. Vacsorára van egy kaukázusi kefír és kalap kabát. És nem vagyok éhes!
(kicsit sok ásványvizet iszom, és az eltelít...)
agyzuzo holnap benn vagy a Westendben? Megyek be , összefutok I_ammel, gondoltam beugrok egy csokis whey proért is.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Agyzuzo
addikt
Szénsavasat? Mert arról még elhiszem, de ha sima víz, akkor az úgy folyik rajtad keresztül, hogy meg se érzed (max. 1-2 percig érzel teltségérzetet a folyadéktól, na persze csak ha nem 2 litert húzol le egyszerre ).
-
tildy
nagyúr
válasz Agyzuzo #3829 üzenetére
Hasonló van itt is, mint szancsikáéknál: tudod az a nagy ballon, azt két gombbal lehet rajta állítani, hogy gyengén vagy erősen szénsavas legyen.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3827 üzenetére
hmm... vitamin... hat a centrum vagy ilyenek nem jok ugye? (vegyuk aztis h en picike vagyok es nyilvan nincs szuksegem annyira mint neked Agyzuzo).
Majd ha epp raersz es a vitaminos polcra helyezed a tekinteted megnezned nekem h van e valami ami picike lanykaknak is jo? kohi
amugy lehet h tenyleg az idegeimmel van a baj ma amugy sem volt fenyes kedvem, akartam bicajozni, es omlott az eso... (raadasul eltorott a valtoja a bicajomnak ) lehet h kene venni 1 szobabiciklit, lattam 9.900.- ert, nyilvan nem a legjobb minoseg de a pulzusmero ugyis ottvan, tekerni meg jo, nem?
meg megin elszamoltak a fizum...stb stb....
Majd maskor csalonapozom... kb ilyenkor miket egyek? (gondolom ne hamburgert)
jah amugy kalcium pezsgotabit szoktam inni, meg ritkan egy multivitaminost
[Szerkesztve]''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
szancsika
tag
hmm nekunk nincs ilyen gomb, csak forro meg jeghideg ilyen nyomoja van...
amugy az a viz annyira tiszta h meg szomjas is vagyok tole, es hiaba iszom iszom szomjas maradok... a bubimentes asvanyviznel pedig nincs ilyen... erdekes''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
tildy
nagyúr
válasz szancsika #3832 üzenetére
Ezen van az is hideg-meleg , meg hátul van egy hatalmas szénsavnak való ''szifon is''
De nektek is ilyen műanyag állványon van, nem? 15 literes nagy ballon van rajta."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
fLeSs
nagyúr
válasz Agyzuzo #3827 üzenetére
Túlvagyok a sokadik kajálásomon. Azért ez nem olyan egyszerű, mint azt az ember gondolná, már dugig vagyok.
Megettem ma 1 csomag pufirizsát, 1 túróssüteményt, egy mákossüteményt, egy milli krémtúrót, fél kiló főttkrumplit és 2 zacskó rizst. Ez volt a szénhidrát.
A zsír egy kanál olivaolaj a csirkemell alá, ettem egy 12%-os tejfölt a krumplihoz meg a rizshez, megettem eddig két happy tuna konzervet (az olivát lecsöpögtettem róla) és két tojássárgája.
A fehérjém eddig 2 adag turmix, két doboz happy tuna, fél kiló csirkemell, 6 tojásfehérje, a tejfölben is van 3 gramm .
Emellé még a reggelihez megettem vagy fél kiló zöldséget, a krumplihoz meg a rizshez folyamatosan paradicsomot (kb. 1 kiló) és kovászos uborkát (elég sok) zabálok.
Ez már leírva is sok.
Ebből a lényeg a szénhidrát, mert ugye ennek a megemelésére reagál úgy a lelassult anyagcserés szervezet, hogy hoppá, van itt szénhidrát, akkor mehet a tüzelés ezerrel. Csak a szervezet nem tudja, hogy holnap már csak 180 gramm lesz a szénhidrátom. A mai az kb. 100 gr a krumpli+75 a pufirizs+200 a rizs+sok a sütemény = kb. 500 gr fölött.
És még nincs vége a napnak. Filózom, hogy megegyek mégegy happy tunát vagy egyek egy zsírszegéyn bakonytúrót."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
szancsika
tag
ooo... ez 19 literes, muanyag feher alvanyon van... pohar sincs hozza, az elozo munkahelyemen ott volt hozza pohar is, de ott sem volt bubisito rajta...
jellemzo, matav... mindebol a legolcsobbat''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
tildy
nagyúr
válasz szancsika #3835 üzenetére
Mittudomén lehet ez is annyi, megnézem:
Jaja ez is 19 literes, és ilyen fehér állványon van, van két karja piros és kék, illetve két gomb a szénsavnak.
Mire beértem felpuffadt kicsit a kaukázusi kefírem Gondoltam berakom kicsit a fagyóba, hát nem megfagyott?
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Agyzuzo
addikt
Ahol melóztam ott is Clear Wasser volt, nem rossz, protein shake-be ideális.
-
tildy
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
válasz szancsika #3836 üzenetére
Inkább főleg csak rizst kéne, de én a krumplit jobban komálom.
Egy kis süti vagy pizza/ilyesmi belefér, de igazából szinte ugyanazt eszem, mint máskor, csak többet."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
Attól függ, mikorra tudnál jönni? Mert délelőtt benn leszek, csak nem végig! De amúgy mindenképpen meg lehet oldani.
-
Agyzuzo
addikt
Most hogy írtad az a baj hogy én is kedvet kaptam a csalónaphoz. Sajnos nekem is mindig zabálhatnékom van. Na mindegy, ma még úgyis csak a szokásos saláta + csirkemell kombót toltam, most nyomok egyet krumplival is. Meg nagyanyám hozott jó kis meggyesrétest, abból is lecsúszik 2db.
-
fLeSs
nagyúr
válasz Agyzuzo #3844 üzenetére
Nálad ez így megy, hogy ''csak úgy'' kedvetkapsz egy csalónaphoz? Nálam ez tökéletesen meg van tervezve, mindent terv szerint csinálok. Hát mi lesz így veled? Nekem amúgy utoljára 3 hete volt csalónapom.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
Annyira nem fosok, 1-2 kis kilengéstől nem változik a súlyom, meg vegyük figyelembe, hogy nálam napi 4000-4500kCal lecsúszhat simán és súlyomnál vagyok... Ekkora tömegnek kell a kaja. A nagyját mindig minőségi kajákból viszem be, nem cukros-zsíros dübbencsből.
-
fLeSs
nagyúr
válasz Woodslave #3848 üzenetére
A tesztoszteronos cikkről beszélsz? Pontosan eszerint jártam el.
szerk: annyiban nem, hogy már régen volt csalónap, de ez azért volt, mert jól ment a fogyás, nem láttam értelmét egy csalónapnak."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik