Hirdetés

Aktív témák

  • szucsi

    őstag

    válasz tildy #3088 üzenetére

    Na én meg úgy vagyok vele, hogy nehogy már a tápszeren meg súlyzón puffasztott izomgombócok miatt kelljek már valakinek. Magam is bementem egy időre a csőbe. Nézegettem a dudorokat, mondanom se kell, 10 év úszás + 4 év kajak után nem kellett túl sokat nyomkodnom a súlyokat, hogy dudorodjanak.

    Narcissus módjára mániámmá vált a saját testem nézegetése, meg a különböző izomcsoportok fejlesztése, méregetése. Elhittem magamnak az utcán, hogy legyőzhetetlen, erőtől duzzadó, és csodálatos testű vagyok, közben csak fel voltam pumpálva, mint egy kib*szott lufi. Nagyon nehéz volt abbahagyni, a többiek már mindenféle disznótápon éltek, hogy még két centivel nagyobb legyen az a bicepsz.

    Aztán rájöttem, hogy ha a feszülős pólóm miatt tetszek meg valakinek, valószínűleg nem lesz hosszú életű a kapcsolat. Ahogy Woody Allen mondta, soha nem lennék tagja egy olyan klubnak, aki elfogadna tagjává, én meg soha nem járnék valakivel, akinek egy felpuffasztott felsőtestű macsó vagyok elsősorban.

    A mostani barátnőm például irtózik a gyurmaemberektől, mert ostobának tartja őket. Persze ez előítélet, de lássuk be, ha valaki az idejét a konditeremben tölti, meg különböző tápszerek beszerzésével, meg önmaga nézegetésével, kevesebb ideje és energiája marad, hogy komplex, és a másik nem értelmesebbje számára intellektuálisan vonzó személyiséget és tudást pakoljon össze.

    Egy exbarátnőm mesélte a sztorit, nyilván nem kell belőle általánosítani: volt egy mocskosul kigyúrt faszija, akinek az volt a mániája, hogy tükör előtt csinálják. Mondta, hogy a faszi rendesen flexelt d*gás közben, és nézegette magát, hogy hogyan feszül a hasizma közben. Az exem, amikor észrevette, mérhetetlenül kiröhögte, hogy milyen egy rossz pojáca. :DDD

Aktív témák