- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
szancsika
tag
hat megjottem!
epp a feherjet szurcsolgetem... ez rohattsok, alig birom meginni
nos hat csinaltam 4×10-et mindenbol
1. kitores elorre labankent 4×10 --- 8kg sullyal
2.kitores keresztbe, labankent 4×10 --- 8kg sullyal
3. gepen labhajlitas elore 4×10 --- 10kg sullyal
4. gepen labhajlitas hatra 4×10 --- 15kg sullyal
5. bicepsz 4×10 -- 3kg sullyal''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Hellas
senior tag
Jézusom mi lesz velem 2 hét múlva ilyenkor Görögben.
Érdekes lesz ott diétázni.(na jó,ott nem fogok azért ennyire)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mondtam, 84ről jövök lefele. Egy hete írtam azt hiszem, hogy 81.5-t mértem.
agyzuzo , itt van az a kép amin látszik a hasam, hogy milyen volt (megjegyzéseket másoktól nem kérek..) Lehet te igen, de én ezt nem mondanám ''zsírosnak''.
Bővebben: link"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szancsika
tag
egyszeru, mond h nem kersz kumplit ;)
amugy azon gondolkoztam h vegulis az ontet sem olyan gaz annyi kaloria belefer, szal ontetbol is kerhecc egy picit...
a nyaralas sem olyan jo ha nem elvezheted teljesen (kaja), csak okosan es mertekkel''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
fLeSs
nagyúr
válasz szancsika #2451 üzenetére
szép!
a teherbírásodnak megfelelően edzésről edzésre növeld a súlyokat (csak apránként), bár az első néhány edzésen először tapasztald ki a helyes végrehajtást.
mielőtt asszinnéd, hogy túl izmos leszel, szólok, hogy nem leszel az, még nekem sem sikerül. szal ahhoz sok idő és sok ráfordítás kell, nem leszel csak úgy hirtelen a súlyzózástól izmos, de észreveszed majd, hogy formásodsz, és amikor már tetszel magadnak, akkor már csak a szintentartás miatt fogsz súlyzós edzést végezni."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
szancsika
tag
hat attol nem felek h tul izmos leszek
inkabb attol h keves amt csinalok ahhoz h lathato eredmeny legyen...
ugy tervezem h kb hetente emelek a sulyon picikeket, 1/2, 1 kg, vagy ahogy megy, ez meg igy eleg lazza... de megterhelo egyenlore''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
tildy
nagyúr
válasz shaft72 #2463 üzenetére
Hát én is azt mondanám . Most elég elszánt vagyok. És úgy tűnik párom is észrevette , hogy megyeget szépen lassan lefele ez a pár kiló rólam.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szancsika
tag
nemigazan van edzo ismerosom, az meg olyan ciki, ha bemegyek valahova nem veszek berletet csak edzestervet kerek
ez igy nemjo edzestervnek amit ma csinaltam? vagy meg csiajjak valamit?
(hasazni nem hasazok mert volt servem es nem akarok megin 1et, azis tok sokara gyogyult be )
gondolkoztam meg a tarogatason... meg aztis beiktatom legkozelebb...''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
Te miből vetted hogy én a hasadra mondtam, hogy zsíros?
A lábad és a feneked nem elég edzett, fenékre edzenék a helyedben (azt, amit szancsika is csinál), mert egész egyszerűen lapos (nincs ott elég izom). Ez alkati kérdés, de korrigálható (nekem is szar a seggem, úgyhogy még én is edzek rá ).Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
fLeSs
nagyúr
válasz szancsika #2465 üzenetére
kb. ezt tom mondani, ezt egy nőnek tanácsolta egy komoly testépítő egy másik fórumon.
edzés: én heti három súlyzós és két kardió edzést csinálnék, a súlyzós edzés terjedjen ki minden izomra, a kardió legyen mérsékelt 2*1 óra.
súlyzós edzésnél izmonként (eleinte) 8-10 sorozatot csinálj, mell edzésnél nem kéne fekvenyomni.
A láb edzése nagyon fontos, itt lehet csinálni combközelítőtávolító gyakorlatokat is, a guggolás elengedhetetlen, vádlit se hagyd ki... hát tömören ennyi... a gyakorlatok/használt súlyok eleinte mérsékeltek legyenek, az intenzitás is, aztán szépen fokozatosan és folyamatosan kell növelni."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #2465 üzenetére
SEMMILYEN mellgyakszik ne csinálj, azt nőknek nem szabad! Se tárogatás, se fekvenyomás! Megzabálja a melleidet... Csak láb, hát, váll, kar, mell kihagyva! De a legfontosabb a láb-fenék rész egy nő esetében, a többit elég csak ''átmozgatás'' szinten terhelni! Ami még javasolt pl. a szobakerékpár, főleg ha nem ülve, hanem állva csinálod, feszüljön a combod meg a popsid, az a lényeg!
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tildy
nagyúr
válasz Agyzuzo #2466 üzenetére
Bővebben: link
Kösz a tanácsokat egyébként.
''SEMMILYEN mellgyakszik ne csinálj, azt nőknek nem szabad! Se tárogatás, se fekvenyomás! Megzabálja a melleidet...''
Hát én ennek örülnék mondjuk
''3. gepen labhajlitas elore 4×10 --- 10kg sullyal
4. gepen labhajlitas hatra 4×10 --- 15kg sullyal''
Ilyen gépp( ami jó de olcsó) itthonra kb mennyi lenne? Volt páromnak volt ilyen , szerettem.(mármint nem a volt páronmat, hanem a gépet)
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szancsika
tag
ahum, igy terveztem h 3 sulyzos es 2 ugribugri Norbival
8-10 sorozat??? uristen asszem csak szepen lassan minden nap egyre tobbet, holnap 6 -ot csinalok akkor, es aztan 1-esevel felfele, mert rogton nem megy''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
fLeSs
nagyúr
válasz szancsika #2472 üzenetére
összesen 8-10 sorozat, tehát példa
összesen nyolc-tiz sorozat, példa:
hát: lehúzás csigán 3*8, evezés csigán: 3*8, egykezes evezés: 3*8, ez összesen kilenc sorozat.
azért nem írok gyakorlatokat, mert azokat neked kell kikísérletezgetni.
egy izom egyszer edzése a héten: felosztásra példa:
1. edzés: láb, 2. edzés: mell-hát, 3. edzés: váll-kar
ugyanezt kérdezte a másik csaj is."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Agyzuzo
addikt
A lábhajlítás előre-hátra csak a combot erősíti, az önmagában kevés! Guggolni kell, jó mélyre, ott feszül a fenék! Meg lemenni ''kutyába'' és hátrafele rúgni, mint a csacsi! Jó magasra, sarkad az égben, a tetején megfeszíted a feneked, megtartod és visszaengeded! Szép lassan, nem lendületből! Lehet venni bokasúlyt, úgy még jobb.
A mellre edzeni azért nem szerencsés egy nő esetében, mert elég csúnya, mikor a mell tetejénél elkezd nőni a mellizom...Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz brownus #2477 üzenetére
Ha súly nélkül guggol és jó a tartása nemigen fog szémenni. Viszont csak a mozdulat legalján feszül meg a fenék!
A ''hátrarúgós'' gyakorlathoz annyi adalék, hogy lehet állva is csinálni, csak előre kell hajolni és megkapaszkodni valamiben (bordásfal híján mondjuk széktámlában).Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tildy
nagyúr
válasz Agyzuzo #2476 üzenetére
Széles terpeszes guggolásra gondolsz? Azt súly nélkül szoktam. De azt hittem súllyal kell.
''Meg lemenni ''kutyába'' és hátrafele rúgni, mint a csacsi! Jó magasra, sarkad az égben, a tetején megfeszíted a feneked, megtartod és visszaengeded!'' Hú ezt HCF-en nyomtuk, térdhajlatba 1.5 kilós súly, vagy 2 kilós, nem voltam hozzáedződve, és hát bizony... Szal kemény.
''A mellre edzeni azért nem szerencsés egy nő esetében, mert elég csúnya, mikor a mell tetejénél elkezd nőni a mellizom...''
Hát ibnkább az nőljön, ha nem is nagyon, de egy kicsit.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Agyzuzo
addikt
Mehet súllyal is, ha bírja a térded! A szabályos végrehajtás:
''nem voltam hozzáedződve, és hát bizony... Szal kemény.''
Ugye-ugye? Edződj szépen hozzá.
A mellet végülis edzheted, de mondom, figyelj oda... Jópofa persze mikor egy nő is tudja ugráltatni egy cickóit, csak hát ha nem figyelsz ez lesz a végeredmény:
Bővebben: linkListen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tildy
nagyúr
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #2476 üzenetére
azt a ''fekugyunk hasra es hajlicsuk a sujt hatra'' cimu gepet csinaltam, feszult a fenekem is de meg a derekam is (kicsit lejjebb mint a derekam), az jo mongyuk mer ott van oldalt 2 kis parnacskam
szal ez a ''csacsis'' dolgot csinaltam regen, es tenyleg jo, csak sulyt kene vennem bokamra h tutko legyen.
meg csinaltam meg olyat is (ez se rossz), hogy hanyattfexek, karomon tamaszkodok es a csipom joo magasra emelem, le fel le fel... kozbe meg feszitem a popsim (kivulrol vicces, de hasznos)
mellizmozni nem fogok, mert tenyleg rondam lattam egy csajrol kepet naon randa volt szegeny...
akkor igy fogom holnaptol:
1. kitores elore, keresztbe 5×10 -- 8kg
2. geppel elore 5×10 -- 15kg
3. geppel hatra 5×10 -- 20kg
4. csacsi 5×10 -- 2kg (sajat keszitesu suly cukorbol )
5. popsi emelgetes 5×10
6. bicepsz 35×10 3kg
igy jo? (sztem igen, egy darabig)
jah gugolni teljesen sajnos nemtudok a terdem mutet elott al mar par eve, csak sosincs idom mutetni
[Szerkesztve]''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #2485 üzenetére
Még a combközelítőt-combtávolítót rakd bele, hogy a combod belső része is jó kemény legyen! És ez a progi mehet heti 3x, többször ne!
Az a ''fekugyunk hasra es hajlicsuk a sujt hatra'' cimű gép főleg a combfeszítőkre jó, tehát közvetlen a feneked alatti rész a térdhajlatodik feszesedik tőle!Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tildy
nagyúr
válasz Agyzuzo #2487 üzenetére
Na ez az a gép. Én nagyon szeretem.De ezen emlékeim szerint lehet hátra is feküdni, és akkor felfele hajlítani, előre a súlyt.Na ez itthonra kb mennyibe kerülne?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #2489 üzenetére
Nekem van rá egy elég home-made megoldásom.
1) Leülsz egy székre, lábad előre néz, szorosan egymás mellett. A térdedre rakod a kezed és elkezded befelé szorítani, miközben a térded próbálod kifelé nyomni. Kísérletezd ki, hol feszül a legjobban a combod belső része, aszerint hogy a combod melyik pontján próbálod ellennyomni. Remélem érthető.
2) Lehet úgy is csinálni, hogy leülsz, terpszebe rakod a lábaid és egy széket teszel a két lábad közé, majd elkezded szorítani. Itt is kísélretezni kell, melyik pontnál feszül leginkább a combid belső része.
3) Veszel egy ilyet: Bővebben: link és az 1. pontban leírt módon ülsz le, behajlítod a rudat és beteszed a két combod közé és megpróbálod a 2 lábaddal összeszorítani. Ez a legjobb megoldás, ha nincs kéznél gép.
Tildy: ilyesmire gondolsz? Bővebben: link Sajna nem találtam külön lábazógépet, ezen van (csak ugye kell rá plusz súly). Nem olcsó mulatságok ezek. Külön csak lábgép, ilyen konditermi van, de azok 200-tól a csillagos égig vannak árban.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #2491 üzenetére
1.) sajnos ilyen eros kezem nincs, hogy megtugyam tartani a labam... a harcban a labam siman lenyomna a kezem
2.) es ez ugyan olyan hatasos mint a konditermi fele?
3.) sajnos nemtom megnezni mijez, de errol jut eszembe h van ilyen kek micsoda (remelem nem ez van a kepen me akko ciki piros gumo van a kozepen es igy osszeszorongatni kell... csak nemtom mennyibe kerul...
amugy van ilyen ab tronic-om ( asszem ez a neve) amit a hasra kell tamasztani vannak gumik rajta es huzogatni kell... asse rosz annyira bar nemtom mennyire hatasos, neha ugy erzem mintha a hatamon jonne ki...
aztan van meg egy fantasztikus tele shopos ovem, az a zizegos, amit testapoloval be kell kenni, es bekapcsolni es akkor zizeg meg igy ugral a hasam meg minden. tok vicces es faj, de nemtom sztem semmit sem er
anyu vette szulinapomra (ajandek lonak ne nezd a fogat)
ugyanez van kis pillangoba, sokkal gyengebb, de a parom jol elszorakozott vele tavaj nyaron, teccett ahogy ugral a karja... kb ennyi''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #2496 üzenetére
Olyasmi, de nem pont az. Törőrúdnak hívják, amúgy amit írtál, az is jó, csak gyengébb.
Az abtronic és társai a zizgő pillangóval most inkább nem mondom mennyit érnek és mire jók.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz brownus #2495 üzenetére
Legalább? Az eddigiekből aszittem feltűnt, hogy kaja témában nincsenek nálam problémák. Sertéshúst soha nem eszem, nem is szeretem, nem is szerettem és asszem ez nem is igen fog megváltozni.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #2497 üzenetére
ahum... tororud... ok feljegyezve a bevasarlocetlire, amugy hol lehet ilyet venni? westend? ha igen tokjo lenne, mer ugyis megyek holnap feherjet venni
sztem vicces cuccok, ilyen olyan izomosszehuzodas meg minden... igaz h osszeugrik de semmi terheles csak megfeszul egy picit es nem nyulik
szal vicces nah d megvettuk, mekkora fogyaszto vagyok uristen (by erik)''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #2499 üzenetére
Hát naja, tipikus. WE-be kell hogy legyen, amúgy én is csak most tudtam meg, hogy ezt törőrúdnak hívják, mikor keresgéltem a shop-ban. Lehet hogy ott is majd értetlenül fognak nézni. Akkor mondd, hogy ilyen rugós bizé, amit 2 kézre kell fogni és behajlítani.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa