- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
-
szancsika
tag
minden teanak vizhajto hatasa van egyebkent igy a zoldnek is bar leginkabb pisilesnel jelentekzik (pl mire beretem dolgozni aszittem szejjelreped a hugyhojagom be kellet mennem a deakon a mekibe pisilni, pedig ki szoktam birni idaig)
az ijen pikvik meg lipton meg tudomisen milyen zoldtaeatol nem,. de van ez a kinai zold tea nah attol kb mint a liba....
Agyzuzo: te milyet iszol?''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3303 üzenetére
Jó kérdés. Húgom a nagy teaszaki. Mondtam neki főzzön nekem vmi méregerőset, aztán valami papírzsacsekból előhalászott egy marék teafüvet, lefőzte, jól behűtőttem estére, aztán hajrá.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3304 üzenetére
ahuum, akkor ez valami specko cucc
hat ha fogyokuras teanak van eladva akkor tuti meghajt
en valami malyvateat ittam egyszer igy ''testsulycsokkento tea'' volt a neve.... megittam, masnap nem tuttam suliba menni... teny h kb delre 1kg-val kevesebb lettem''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
szucsi
őstag
Lejjebb lappadt a hasam.
Ezt onnan tudom, hogy ma reggel szokás szerint öv nélkül vettem fel az utoljára múlt csütörtökön viselt vászongatyót, amit eddig csak nagy levegővel tudtam begombolni, és ma egész álló nap rángattam fölfele magamon, mert csúszkált lefele.
De azért még nagy az a has. -
szancsika
tag
''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
szancsika
tag
nah jah lehet enis azt ittam de en mindig a kinai feliratot neztem, attol mindig ment a hasam.
elviekban van egy bordo valtozata is a ooo...voros tea...igen ezaz voros tea... nah allitolag az jobb a zoldnel, kiprobaltam attol nem fotytam
jah es ugyanezek vannak kapszulaba is.... (felteve ha ugyanarrol bezelunk)''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
szancsika
tag
amugy mikor jo biciglizni? reggel reggeli elott (olvastam h igy tobb az izomvesztes, de a zsir is), vagy delutan?
bundaban (beoltozve melegitobe h kiizagyam meg a szivemet is), vagy rovidnaci polo megteszi?
ma bicigliztem 1 orat a napon bilivel a fejemen, allando 114-116 pulzussal.''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
attilam
őstag
válasz T. Almeida #3324 üzenetére
Attól függ mennyit raksz bele. De kb. 15-25 perc. Megkóstolod és tudod, hogy jó-e.
-
szancsika
tag
válasz T. Almeida #3326 üzenetére
nemtom milyenre vagtad, de ha darabkakara kettevagsz egyet es ha piros a kozepe akkor meg nemjo
egyebkent fedo alatt 15 perc korul, de ha mar kezd pirulni biztos jo, es nem muszaj olyan nagy langon.''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
szancsika
tag
inkabb kalcium pezsgotabit vegyel, sztem tok jo.
Szomszedomnak begorcsolt a gerince es kalcium inekciot nyomtak bele, es elmult, ezt ne vard meg
amugy nem draga, es a csontritkulas is megelozheto''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
tildy
nagyúr
Hát lehet hogy a súly csökkent, de kinézetre még alig érzékelhető a változásom Na jó egyik póló már nem annyira szoros. kell majd lehet centit is venni
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szancsika
tag
válasz T. Almeida #3333 üzenetére
azzal semmi gond nincs ha zsir tunik el es nem az izom
-
Agyzuzo
addikt
válasz szancsika #3332 üzenetére
Nos, én a helyedben ennek csak örülnék.
Ne a mérleg legyen a mérték, a tükör és a centik! Az sose hazudik! Én pl. gondban lennék, ha a súlyomat figyelném, mert az én méreteimnél már 4-5 kilós kilengések vannak napi szinten (tegnap reggel pl. 117 voltam, ma 112 -> ennyi vizet is vissza tud tartani a szervezetem).Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3335 üzenetére
neeemmmondood? 4-5kg?? lehet meghujulnek ha egyik nap 4kg-val tobb lennek meg a dkg-tol is kiborulok
Aze nem bannam ha a merleg is kevesebbet mutatna neha egy kicsiket...csakugy motivacio es sikerelmeny keppen tudod''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
tildy
nagyúr
Lehet en is méricskézni fogok.Az biztosabb Mármint a centi.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szancsika
tag
ez a mericskeles meg az agyamra megy... mar bejelolom magamon h hol szoktam merni (termeszetesen ott ahol a legvastagabb) de akkoris eccer ilyen maszor olyan.... a tezsirt meg mindig nem sikerult
Majd ha legkozelebb vasarnap a westenbe jarunk parommal beugrunk Agyzutzohoz h merje meg a karomon me ott nemtom''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
szancsika
tag
válasz Agyzuzo #3341 üzenetére
hat o azt nem meri, minek merne? nincs rajta egy deka haj se (nincs mit merni)
vagyis meri a bicojat meg a cicijet mast nemnagyon de a centimeterszalagot meg enis tudom hasznalni a tolomero az egy rejtejes cucc am
114-116 pulzusnal az kaki, ha a kalkulator a body.builder-en 119-et mond also hatarnak?
azt mongya itt a parom h ot nem erdekli a teszsirja, csak majd ha 200-at nyom fekve es nagydarab kopasz allat lesz meg kidoboember esteleg elgondolkodik h szalkas e vagy nem
[Szerkesztve]''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
szancsika
tag
Bővebben: link
abszolut modell alkat''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
-
tildy
nagyúr
válasz szancsika #3343 üzenetére
Ehh
ÖÖÖ izé.. Lehet mindjárt meggondolom magam"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szancsika
tag
ooooo.... jeeezuuuss
-
szancsika
tag
en nem tom toluk kene megkerdezni, sztem ezek maskepp gondolkodnak mint anno en... en ''nem tudtam h ilyen vagyok'' bennem csak akkor tudatosult mikor felprobaltam egy nagyon nagyon sovany osztajtarsam nadragjat es leesett rolam
ezeknek valami elkattant a fejukben sztem de kb 5 ev es megis halnak...
parom szerint kamu kepek, mer ilyen sovanyan nem lehet ilyen szep haja... ami valoban igaz mer nekem a fel hajam kihullott tincsekben hiaba szettem hajnovesztot (mer szerencsere visszanott, persze meg nem oylan hosszu mint a tobbi )
[Szerkesztve]''...sétál a hold a háztetőn zsinóron húzza maga után a szivem...'' - Quimby
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic