- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
Hitman agent47
...Végre egy normálisan megcsinált akciófilm, tele fordulattal, és kiválló alakításokkal. Quinn hozta itt is a jól megszokott szerepet. Zseniális.
8/10 -
félisten
-
atike
nagyúr
válasz FoxiestFox #76904 üzenetére
Gondolkodtam egy válaszon / kérdésen én is, de nem tudtam megfogalmazni... Azaz még most sem tudom...
-
eeXaa
addikt
válasz FoxiestFox #76904 üzenetére
...nade kamoon ..
...na jó, akkor miért volt olyan szar? kiváncsi vagyok nagyon, mert amellett hogy tényleg nem egy 100% os filmremek, azért szerintem több volt mint csak egy szimpla jó film... hozhatnék fel példákat, hogy szerintem miket ver simán, de gondolom azzal csak a tüzet szítanám.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mert akciófilm.
Nekem meg gyerek(tini)korom egyik legmeghatározóbb játékélménye volt a Hitman 1-2.
És ha már a nevét viseli, áthozhatna valamit a játék hangulatából... de nem hozott.
Akciófilmnek közepes, Hitmanként nulla, de inkább negatív, hiszen sok szempontból az ellenkezője történik, mint aminek kéne. -
Dilikutya
félisten
válasz FoxiestFox #76908 üzenetére
Akciófilmnek is szar, retek film+ esti film szint. Ez a szuperügynökös dolog nagyon gáz volt, a vége meg fos. A srác meg csak egy troll Középfölde iszapos mocsaraiból.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
james001
veterán
Pozitívan csalódtam a filmben,nekem bejött
Szerintem The Thing és Doom sokkal menőbben nézett ki itt,a látvány is ott volt,a hangok meg végképp.
Persze kissé el volt húzva az eleje,aztán a végét kissé összecsapták,gondolom ez miatt fikázza mindenki,de annyira nem izgat,jól szórakoztam rajta az a lényeg
Mondjuk Stan Lee cameo hiánya és stáblista utáni jelenet miatt egy mínusz8/10
Jöhet az Ant Man
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #76913 üzenetére
Engem a frász kerülget, amikor mindenféle gyíkemberektől, pókemberektől, denevéremberektől, mutánsemberektől valaki több realitást vár, és azt rója fel egy kvázi mesefilmnek, hogy túl meseszerű meg képregényes. Értem én, hogy a tömegeket nem lehet egy bizonyos réteg igényeivel moziba csábítani (Watchmen ebbe bukott bele), de azért a képregényfilm képregényfilm.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
james001
veterán
Ez mekkora film volt Végig röhögtem az egészet,az akció részek is jól voltak megcsinálva.
Ebben a filmben is pozitívan csalódtam,mert kissé félve ültem neki ugyanúgy mint az F4-nél.
A tankos rész meg a játékvonatos rész nagyon tetszettA stáblista utáni jelenet meg a Civil War-ból van ezek szerint,mert az előzetesében benne volt ez a rész. Remélem akkor Ant-Man is benne lesz a CW-ben 9/10
(#76915) Dilikutya: Félreértetted. Én a külsejére,a "kosztümre" értettem hogy képregényes,hogy konkrétan ugyanaz mint amilyen lerajzolva. Az új részben legalább máshogy néz ki,"gonoszabb" a külseje,és szerintem jobban,menőbben fest mint a régi részekben.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
brownus
veterán
itt vok zalaegerszegbe, és megnéztem eztet a poszáta kettőt, végig szenvedtem, nem tok mit irni. szar.
e filmnek köszönhetően megutáltam a nőt is :d a jennit, egy rinyapina...
(1010 forintba kerül itt a jegy) (azért néztem meg ezt mert nem volt más!!! a spectrét, és a marsit láttam már, itt csak 3 terem van. istenem, de szeretek pesten élni :d) -
brownus
veterán
-
Magnum_
nagyúr
Fiúk!
tudtok ma estére ajánlani valami nyomozós, rejtélyes filmet, ami nem túl régi? (persze nem Scooby-doo-ra gondolok )
I humbly and respectfully decline™
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Magnum_ #76924 üzenetére
esetleg ott van még a Blackhat, Gone Girl, The November Man...talán belefér abba a kategoriába, amit keresel, és talán ezek voltak azok, amire azt mondom, hogy nem csak a háttérben zugott valami, ameddig dolgoztam, hanem néztem is
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
addikt
válasz Magnum_ #76919 üzenetére
Önkívület (Self/less) (talán inkább rejtélyes), Az igazság ára (The Lincoln Lawyer) (2011) - baromi jó, ügyvédes, Matthew Mc (azért se fogom soha kiírni a hülye vezetéknevét ), Trance (2013) - James McAvoy , I Origins (2014)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
spiky03
veterán
Kis költségvetésű film.
Megtekintése ajánlott akik szeretik ezt a témát.
Egy rendőrőrsön játszódik az egész film, mondhatni egy szereplős.
Végi feszültséggel.8/10
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #76916 üzenetére
Ha nem tudnám, hogy ez Fátum doki volt, azt hihetném, előásták valahonnan a Marvel történelem legbénább gonoszát. Mind külsőségben, mind fellépésben igen messze áll attól, amit én menőnek hívok. Az a baj a legtöbb akciófilmmel, nem csak a Marvelekkel, hogy a rosszfiúknak nem adnak karaktert. Menő volt Joker 89-ben, a Bohóc 97-ben, de még Rébusz és Kétarc is menőbb volt sokkal. Menő volt Hans Gruber, Krill parancsnok és Strannix, de ez a Fátum doki egy nagy nulla. A Marvel univerzumban ő kicsit több mint egy 10 perc alatt lezúzható verőember. Szerintem az eredeti öltözéke jobb, és nem attól lesz gonosz, hogy béna CGI-ben pompázik, hidd el, Fátum abban a béna fémmaszkban is elég gonosz, zöld csukjával a fején. Fölösleges túl komolyan venni ezeket, ez nem erről szól.
-
callmeakos
veterán
Nagy meglepetésemre fent van a teljes Birodalom Visszavág a tecsöveden, a legelső, eredeti VHS kiadásban, és gyerekek, ez valami frenetikus
Oké, legelső verzió, majdnem 40 éve, ez rendben van, de azok a hangok. Na nem azért, mert a felújítotthoz vagyok szokva, mert lehet attól valami jó, csak mert régi (lásd a film maga), de azért mégis
Az hagyján hogy minden karakter hangsúlyozás nélkül szólal meg mint valami droid ( ami ugye nem minden esetben rossz), de hogy azok a hangok. Darth Vader sokszor olyan mint valami unott postásbácsi, Boba Fett dettó, sőt szerintem ugyan az a fazon szinkronizálta, Yoda mint valami pajzán nagypapi, aki épp be akarja cserkészni az ifjú Lukeot ésatöbbi, ésatöbbi...Élmény volt így végig nézni, az is biztos
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Dilikutya
félisten
válasz callmeakos #76933 üzenetére
És milyen jó, hogy megvannak a régi szinkronok! Egyébként pont A Birodalom visszavág volt az egyetlen, amit szinkronosan vetítettek nálunk a régi trilógiából, az EP4 szinkronja pl. csak ezután készült el tévére, az EP6 pedig csak a legelső hazai VHS kiadáskor, 1992-ben. Én anno legelőször még ezekkel láttam, és végre legutóbb is így nézhettem már újra úgy, hogy a kép is az eredeti moziváltozat. Ne akarjon ez a film úgy kinézni, mint ami nem közel 40 éves, a 18 évesre sminkelt 30-as nő is elég gáz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
atike
nagyúr
Napi Star Warsos bigyó... 119. rész. evőeszközök
-
brownus
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
cyberkind
félisten
Carrie Fisher legalábbis sokat panaszkodott annak idején, hogy a forgatáson nem volt szabad melltartót viselnie, azzal a felkiáltással, hogy az űrben nincsen fehérnemű.
-
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz brownus #76943 üzenetére
Amit hallottál, nem földrengés vagy hangrobbanás, csak egy nagy kő esett le a szívemről. Éjszakákon át forgolódtam álmatlanul, vajon szegény Leo szenvedett-e rektális sérüléseket az általa nem annyira kívánt aktus során, illetve a behatolás során fertőzés vagy nem kívánt terhesség sem következett be. Végre helyreállt a nyugalmam.
-
Ispy
veterán
Egy újabb francia agymenés, igaz nem Zoolander 2
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest