Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    2001: Űrodüsszeia

    Hát, mit is mondjak. Maga a film, nagyon lassú és vontatott, őszinte leszek, itt-ott beletekertem. A technika nem is volt olyan rossz, rosszabbra számítottam. A történet érdekes, lassan bontakozik ki, ezzel nincs is baj, de a befejezés értelmetlen, csak nagyon kevés ember érthette meg, mert totál értelmetlen, Humában látok némi potenciált ilyen téren. Mivel olvastam korábban már ezt, ezért direkt kifejezetten figyeltem a végén, próbáltam mindent felfogni, ami sikerült is, de értelmezni nem tudtam, pedig nem vagyok egy fordított Stephen Hawking. A vége olyan szinten WTF, hogy inkább meg se kérlek titeket, hogy magyarázzátok meg, mert csak hosszú oldalakban lehetne (igen, tudom, ott a könyv...)
    A film cselekményének értékelhető része az nem rossz. Fel van építve, fokozatosan ismerteti velünk, hogy mi is történt / történik. A számítógép és mesterséges intelligencia kérdésének felvetése is érdekes. Érezhető volt az elejétől fogva, hogy valami nincs rendben a géppel. Én személy szerint nem bíznám rá magam feltétlenül egy mesterséges intelligenciára, bár ezt lehet hogy csak a filmek sulykolták belém. :DDD

    Nem értem, hogy miért ennyire "hype"-olt a film, engem annyira nem nyűgözött le. Lehet hogy azért mert én már egy más generációba tartozom.

    Nem pontoznám, mert nem tudom mi alapján kellene pontoznom és mihez viszonyítva. :)

    "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák