Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pearce

    aktív tag

    The Equalizer

    Tetszetős kis hentelés lett ez. Denzel papa kemény, mint mindig, bár szegényen már látszik, hogy nem fiatal.
    Maga a film szerintem inkább a Harry Brown-ra hasonlít, ez a "nem folyamatosan akció, de amikor az van, akkor odatesszük magunkat". Nekem az orosz ipsével sem volt gondom, jól játszott a faszi.
    Egy 7/10-et megér.

    Frank

    Fassbender fején egy nagy maszk.
    Kb. ez jutott mindenki eszébe, ha meghallotta ezt a címet. Maga a film egy indie zenekarról, a frontemberről és egy srácról szól, aki mindig is a hírnévre álmodozott és hogy majd befut. A srác pedig hozzácsapódik a bandához és az ő közös útjukat követhetjük nyomon a elején még vicces, de a végén már egy drámai felismerésben.
    A szinkron jó lett, senkinek nem volt idegesítő meg hülye hangja.
    Indie film a kicsit elvontabb fajtából, ahogy a trailer is utalt rá, de ha van egy laza nincssemmidolgom 90 perced, akkor egyszeri megtekintésre megfelelhet.
    6/10-et kaphat.

    Ponyvaregény

    Újranézve még mindig zseniális. A szövegek hatalmasak, az abszurd helyzetek betegek, a szereplők pedig szuperek. Ja, a szinkron pedig telitalálat.

    Die Hard 1

    Pótolva egy nagy hiányosságomat megnéztem McClain karácsonyi kalandját.
    Az akciók bombasztikusak és tényleg komoly, hogy 88-ban ilyen komoly trükköket tudtak és alkalmaztak. A főgonosz zseniális, Bruce pedig vicces és halál laza.
    Egyedül az nem tetszett, hogy volt pár olyan, hogy kitartották a a jelenetet és csak a nézés volt. Pl. a legvégén, amikor a zsaruhoz közelednek.
    Ettől függetlenül egy nagyon jó szórakozás és aki még nem látta, nyugodtan nézze meg , főleg, hogy most pont aktuális is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák