-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz Integra #51652 üzenetére
Az a baj, hogy már mindenféle időpontban volt találkám ilyetén egyénekkel.
A legdurvább élményem mindez idáig a székrugdalós srác, akinek leordítottam a fejét, persze ugyanúgy folytatta.....
A széles vászon, a hang miatt szeretek moziba menni, de az ilyen tetvek mi a fenéért nem maradnak otthon!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Integra
titán
válasz Pitterix #51655 üzenetére
nálam nem nagyon van ilyen, igaz, legtöbb esetben h-k-sz megyek utolsóra és ov-re vagy feliratosra. elég nagy szűrő ez így, ténylag átlag 10-20 ember ül ilyenkor csak vetítésen. utoljára a pacific rim imax vetítésen volt ilyen atrocitásom, de azért én vagyok felelős, mert én voltam olyan fasz, hogy beültem rá szinkronosra első vetítések egyikére
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
feka007
veterán
Lone Survivor - 8/10
Nagyon korrekt volt szerintem, persze ha eltekintünk attól, hogy néhány dolgot igen csak túlzásba vittek annak érdekében, hogy minél nagyobb hősnek ábrázolják az amcsi katonákat, ennek ellenére viszont nagyon becsülendő a film mondanivalója. Mondjuk annyi azért nem volt szerintem ebben a történetben, mint a Black Hawk Down-ban, de tényleg nem marad el sokkal attól. 40 millióból azért elég sokat kihoztak így is sztem. Meg is hozta az airsoft újrakezdéséhez a kedvemet kicsit.
Edge of Tomorrow - 6/10
Már alig emlékszem rá, annyira volt rám hatással.. Sztem tök átlag scifi lett, nem értem, mi emelné ki ezt bármennyire is, 0 a mondanivalója..
Crash - 6/10
Nagyon világmegváltó filmet akartak csinálni, de totál nem életszerű dolgokat hoztak fel/ollóztak össze full erőltetetten.
Angels in America - 7/10
Érdekes volt a témák miatt végig, de azért túlzottan nem jött be, ahhoz nagyon melegnek kell lenni
The Grand Budapest Hotel - 7/10
Egyszer jó volt, de nem az én stílusom.
Joe - 6/10
Egyszer elmegy, de azért MM-mel a Mud jobban tetszett
The Exorcist - 5.5/10
Még sose láttam, de nem is baj. Hú de sz.r volt...
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Most jelenik meg? Lol, mi tegnap néztük meg moziban.
Elég felemás, voltak részek, amiken könnyesre röhögtem magam, de wtf pillanatok is, amiket nem tudtam hova tenni (szobatárs wtf volt a legnagyobb, a fejemet fogtam tőle). Nem bántam meg, még úgy sem, hogy Interstellar trailer ment előtte, 600 forintot megért, az éttermes résznél már megfájdult az állkapcsom a röhögéstől.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
gyuromoj
veterán
Újabb nagy név távozott az égi társulatba! 80 éves korában elhunyt Fülöp Zsigmond, Jászai Mari-díjas érdemes művész, akit olyan magyar klasszikusokban láthattunk, mint a Szegénylegények, vagy A tizedes, meg a többiek, de a legtöbben szinkronszerepei lévén ismerhettük, hiszen ő tolmácsolta a legtöbbször Michael Caine angolságát is, például A Sötét Lovag-trilógiában. Nyugodjék Békében!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #51658 üzenetére
hát nem tudom mikor jön hivatalosan, de van egy olyan érzésem, hogy az oroszok már piacra dobták a lemezt, amin van a magyar verzió is
jaja, az éttermes rész hatalmas, meg ami később van, a főhadiszállásos pacsizós rész
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
Na, kezd beindulni amit már írni is akartam, jön a Lego Batman film, vajon mikor jönnek a nagy, rendes hállivóódi filmek, esetleg játékadaptációk és/vagy 18+os véres-csonkolós filmek, a lehetőség határtalan.
-
Pitterix
őstag
Srácok, ami volt Box Office Mojo, ahol meg lehetett nézni, hogy melyik film mikor készült, mennyibe került és mennyit hozott USA-ban, világon, azt hogy a fittyfüttyben lehet megtalálni, mert engem egyfolytában az IMDB-re dob.
(#51663) pohár wiki szerint amúgy is imdb-s volt, de hogy teljesen eltűnjön....
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
cyberkind
félisten
22 Jump Street
Egyre jobban kezdi érteni a Sony hogyan is kell kis pénzből, jó és hosszú szórakoztató filmet összehozni, és ha csak a felét vászonra viszik, mint amiket toltak a film végén, kb ilyen minőséggel, egy szavunk se lehet, remélem minél több lesz még, bár a 21 szerintem jobb, de jó és méltó folytatása lett, na még sok ilyet, simán megérte volna a pénzt a moziba.
-
Integra
titán
barátnőm mondja, menjünk mozizni...
mondom, hogy de tömeg van, mondja, hogy nem lesz, utolsó filmekre menjünk, hátha, aztán menjünk bulizni valahova. jó, menjünk. felsorolom az alléban lévő 5 filmet ami este 10 után kezdődik. mondja, hogy megnézi a filmeket és akkor kiválasztja. mondom magamban, hogy csak ne a lucyt, ne a lucyt, csak azt ne, ott a lavina, ott a ben affleck film meg a november man, csak ne a lucyt...
mindenki kitalálhatja, hogy mit választott baszki.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rx
aktív tag
válasz feka007 #51657 üzenetére
Szerintem A holnap határában nem is kell semmi mondanivalót keresni, de ezt több értékelésben is olvastam+személyes vélemény...popcorn mozi...
X-men az eljövendő múlt napjai
Nem volt rossz, de lehet, hogy én vártam többet a filmtől...Demóna
Kellemes kis film volt, egyszeri alkalommal nyugodtan meg lehet nézni. Gyönyörű a látványvilága és tetszett ez a fajta megközelítése a sztorinak.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
pohár
félisten
nem tudom, hogy valaki szokta-e nézni a Brickleberry-t, de ez rohadt nagy
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pearce
aktív tag
22 Jump Street
Szerintem ez baromi gyenge lett, össz-vissz 2 poénon nevettem meg a végén a "folytatásoknál". Végig szerencsétlenkednek és most azon kéne nevetnünk? A konfliktus a 2 főhős között meg fullra ugyanaz, mint az első részben. Csalódás, bár számítottam erre, csak egy pozitív meglepetés azért mégiscsak jobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
dzsóbácsi
aktív tag
Hello!!
Néhány éve láttam egy filmet..Szeretném újra nézni, de nem tudom a címét... illetve azt hittem tudom, de Signal néven mindenhol egy idei sci-fi -re találok rá..
A story nagyjából annyi volt, hogy az emberek megvadultak egy valamiféle hipnotikus erővel bíró jeltől, amit a tévében láttak vagy a rádióban hallottak.. Egy női főszereplő volt, rá ez a jel valamiért nem hatott..Esetleg rémlik valakinek valami??
Köszönöm!!
Közben megleltem.. The Signal (2007)
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok estére az xfaktor helyett tudnátok valami értelmesebbet ajánánlani? minden jöhet csak szinkronos legyen. Köszi!
-
cyberkind
félisten
válasz ígyvanferi #51675 üzenetére
Akkor kábel tv-n semmit, ott esélytelen mindennemű jó film, csak a sport marad mint most.
-
batai15
félisten
Fuu emberek ti aztán segítettek.
Ja a 21 jump meg volt. -
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Tényleg nincs olyan témakör itt, aminek ne lenne topikja, ezentúl asszem ezt is követni fogom.
-
devil-k
nagyúr
4/10
-SPOILER-t is tartalmazhat-
2001-ben egy ilyen technikával készült filmet megálmodni illetve vászonra vinni nem kis dolog. Steven Spielberg ilyen szempontból kitett magáért. A filmnek az 1/3-a zseniális volt. Ijesztő, szinte már thriller szerű, de mégis minden percét imádtam. Aztán pedig olyan iramban kezdett lefelé menni a lejtőn, hogy az valami hihetetlen. Bele-bele kap több témába is, amit elfelejt kifejteni, értelmesen a néző elé tárni. Az utolsó 1/3 amikor már belevonta az ufókat is, az már fájdalmasan rosszra sikeredett. Szinte már érezhető volt, hogy az utolsó 25 percet csak azért töltötte ki, hogy nehogy már 120 perc legyen a film...
Haley Joel Osment (alias David) alakítása szuper volt. Nem semmi, hogy ennyi idősen ilyen szerepet és ennyire mélyen el tudott játszani. Azon gondolkoztam, hogy egy-egy jelenetet hányszor kellett felvenni, hogy olyan legyen, mint amit Spielberg valóban megálmodott. Jude Law szerepe abszolút felejthető volt, a többi "B" (vagy C) kategóriás színészről nem is beszélve.
Csak ezért kapott 4-es értékelést a film és az első 1/3-ért. Összességében csalódás.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
feka007
veterán
Jó, csak azt olvastam még 1-2 nagy kritikában, hogy utóbbi idők legjobb sci-fi-je, meg minden. Tény, hogy ez az idővonalas kavarás némileg érdekesebbé tette, de ez azért nem akkora nagy ötlet, inkább csak nekik volt jó, hogy nem kellett annyi jelenetet leforgatni. Nekem az Oblivion személy szerint jobban tetszett, bár ez lehet szentségtörő vélemény...
-
Pearce
aktív tag
Bad Words - Mocskos szavak
Na, ez viszont szórakoztató lett. Jók voltak a faszságok benne, amit a főszereplő csinált és amilyen köcsög volt. Bateman jó volt,mint fő karakter meg úgy a többiek is passzoltak, nem volt zavaró tényező. A csavarra mondjuk frankón ráhibáztam, el se hiszem! Összességében kellemesen eltelt az a kb. másfél óra, egynek bőven jó.
Ja, és külön plusz pont a magyar címért. Telitalálat!Más:
"Kìnában egy ùj törvény értelmében nem szerepelhet filmekben és a tévében az, akinek már volt droggal vagy prostitùciòval kapcsolatos ügye a rendőrséggel." - via Vox
[ Szerkesztve ]
-
Pearce
aktív tag
exkluzív: az alien után az aliens is újra a magyar mozikban!
"A mindössze bő négy hétig vetített Alienre országszerte 10.025 néző váltott jegyet, ezzel bőven meghaladva a filmmel szembeni elvárásokat. A Corvin egy rakat teltházas vetítésen van túl"
"A sikeren felbuzdulva a forgalmazó (a tervek szerint) jövő januárban elhozza A bolygó neve: Halált is, méghozzá annak rendezői változatát, melyet eddig még nem láthattunk mozivásznon."
-
kolosanyi
veterán
válasz batai15 #51693 üzenetére
Én azért annyit nem olvasok vissza, lustább vagyok annál.
Egyébként a legutóbbi mozilátogatásom szerdán volt, megnéztem a Tini Nindzsa Teknőcöket. Mindenki agyon fikázta, de a barátnőmmel kellemesen elszórakoztunk rajta. Lehet azért, mert eleve nem nagy elvárásokkal ültünk be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest