-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz Apollyon #46542 üzenetére
A horrornak nem a sztori a lényege, hanem hogy besz@rj. Szvsz film ezt képtelen kiváltani, így nem osztályozom egyiket sem, mert mind 1-es lenne, kivéve az Exorcism of Emily Rose, azt érdeklődéssel tudtam nézni, mert egy minimális történetet fel tudott mutatni. Ha félni akarsz, akkor a Monolith játékaival játszol. A Fear első két részén és a kiegészítőkön alig mertem haladni, olyan jó volt az atmoszféra. Azért adják át jobban a félelmet, mert te cselekszel, ha például egy folyosón mész végig, folyamatosan benned van ennél a játéknál, hogy bármelyik ablak mögött ott lehet a kiscsaj, bármikor jöhet egy látomás, vagy akármi, de ha nem is jön semmi, akkor is félve mész végig. Ezt az érzést voltak képtelenek még a legdurvább horrorfilmek is előhozni, mert nézed, hang, jumpscare, nézed tovább. A második után már észre sem veszed. A Fear óta viszont egy ideig a létrákat is máshogy másztam.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest