- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Predestination-előzetes
Expendables 3 neonszínekben
Imitation Game-előzetes: Sherlock minden kódot feltör
Warcraft-percek is lesznek a Comic-Conon
A galaxis őrzői: Planet Hulk - James Gunn beszélt róla
A Marvel új hősöket akar felvonultatniPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Integra
titán
az intercom vs cc izmozásról
ha ez a polcpénz tényleg létezik......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
DC filmes és sorozatos univerzumról:
“We will not be integrating the film and television universes.” - DC Entertainment Chief Creative Officer Geoff Johns
A pics*ba Pedig már tényleg kezdtem elhinni, hogy lesz crossover.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyuromoj
veterán
42
Nagyon szépen mutatta be a korabeli dolgokat és mai szemmel szinte felfoghatatlan számomra hogy engedhettek meg ilyen dolgokat...
A legtöbb karakter szerethető volt és külön öröm volt a végén hogy pár fontosabb emberről azért leírták hogy mi lett velük.8/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Integra
titán
válasz Pali1119 #46264 üzenetére
azért nézz utána, hogy kik alkotják a 444 gárdáját, tudom, nagy divat fikázni őket, ehhez képest ugyanúgy írnak profi, velős cikkeket és elég vackokat is. ahogy minden más portálon is, amit nem annyira trendi fikázni ugyanezért, pedig illene... az meg, hogy valaki nem tudja a jó cikkeket kiválogatni és jön a demagógia, ez nem az én gondom.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #46266 üzenetére
Igazából nem is emiatt aggaszt. Flash miatt. Flash JL tag, ha nem vonják össze akkor vagy nem lesz benne a JL filmben, vagy castingolnak rá valakit? Az utóbbi nagyon nem lenne jó.
Azt vágod, hogy a Marveles Shield sorozatba Xéna lesz a "sztárvendég"? Az majd legyak mindenkit sikítva, aztán rend lesz... Szegény Marvel...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Persze, hogy castingolnak valakit. Kb annyi köze van a sorozatos balfaszkodásnak a mozikhoz, mint az Animated Universe-nek hozzájuk. Teljesen más világ, más szabályok, más sztorik (szerencsére).
Xéna tök jó volt a BSG-ben meg a Spartacusban, szóval a végén még itt is jó lehet. Bár azok jó sorozatok voltak.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pali1119
tag
válasz Integra #46267 üzenetére
Ja, elvétve írnak 1-1 jó cikket, de demagógia fikázni őket. Volt indexesek a többség. Erre azért nem lennék büszke.
"ahogy minden más portálon is, amit nem annyira trendi fikázni ugyanezért, pedig illene"
Az index is van fikázva meg a többi is, de ez a cikk is csak egy találgatás: lehet. Úgyse fogja senki megtudni, hogy mi volt a valódi indok, akkor meg?
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #46269 üzenetére
Na most .... most elbújok szégyenemben. De komolyan. Én imádom a BSG-t, mai napig meg van az összes rész. Top3 sorozataim között van. És eddig nem vágtam, hogy ő játsza D'Anna Biers karakterét. Már akartalak piszkálni, hogy melyik BSG-t nézted te? Erre megnézem, pufff lesokkoltam. Kész. Ma nem poénkodok többet, kicsit magamba szállok. Át kell gondolnom néhány dolgot.
-
Bad Pritt
félisten
Más a haja, na, biztos bezavart.
Amúgy ez nagyon off, de itt egy videó. Ezen mindig besírok, a jó sorozat ott kezdődik, hogy NEM lehet ilyen videót készíteni belőle, mert ez ultragáz, tiszta szégyen.
-
Integra
titán
válasz Pali1119 #46270 üzenetére
minek szólsz hozzá, ha viccesnek szánt, de ócska riposztot tudsz csak elereszteni, nyílván a cikkben található lényeget nem sikerült kiolvasnod, mert a fikán túl nem sikerült tovább lépned .. erre meg én nem lennék a helyedben olyan büszke..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
haypro
senior tag
válasz Pali1119 #46275 üzenetére
Miért, melyik a jó? A kuruc.info? Ne nevettess...
A hvg a legmegbízhatóbb, legobjektívebb, legprofibb, legmagasabb színvonalú. A 444 egy üde színfolt a magyar újságírásban, teljesen korrektek, frappánsak. Jó cikkeket írnak nagyon.[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Bad Pritt
félisten
De srácok! A legjobb, legmegbízhatóbb és legobjektívebb hírportál még mindig a PH! lapcsalád, aminek szakképzett munkatársai éjt nappallá téve dolgoznak azért, hogy minőségi, szakszerű cikkek formájában jusson el az olvasókhoz minden hír a nagyvilágból.
PH! lapcsalád, Bill Clinton ajánlásával.
[ Szerkesztve ]
-
Pali1119
tag
Az mondjuk szuper, ha a 444 meg a hvg nem jön be, akkor már szélsőjobbos vagyok. LOL
Más:
Sin City: A Dame to Kill For - TV Spot
Frank kritika És a poén, hogy jön szinkronosan és feliratosan is.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
k!nG
aktív tag
-
gyuromoj
veterán
The Recruit
Tetszett, szeretem az ilyen stílusú filmeket.
7/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
The Dark Knight
Szóval IMDb szerint a negyedik legjobb film, ami valaha készült, Metacriticen 82%-on, Rottentomatoes-on pedig 94%-on (!!!) áll, ami valami irgalmatlanul magas átlag egy képregényfilmhez, gyakorlatilag minden valamirevaló netes fórum a legjobb szuperhősfilmnek tartja, ami miatt nem lehet elítélni senkit.
A Kezdődik! sikere után nyilvánvaló volt, hogy Nolan folytatja a sagát, méghozzá a képregényvilág legemblematikusabb antagonistájával a főszerepben, akinek a szerepére nem mást castingoltak, mint... Heath Ledgert. Hogymiii? De hisz ő egy közepesen sikeres nyálgép, aki egyszer volt képes villantnai, akkor is egy homárt formált meg! Hogy lehetne ő Joker?
A válasz pedig, hogy Nolanben van valami, ami a színészeit arra készteti, hogy erejükön felül teljesítsenek, mindent beleadjanak. Pedig nem ostoroz senkit úgy, mint Cameron és nem is vezet mindenkit kézen, mint Eastwood, egyszerűen csak szigorú tanárként elvárja a maximális odaadást, ha már ő is a maximumot nyújtja. Márpedig azt nyújtja, de olyan szinten, hogy még így 6 év távlatából is sírhatnékom támad attól a tömény hangulatbombától, amit a moziban tapasztalt az egyszeri néző. A Sötét lovag nem Joker miatt van a legjobbak között, nem is az árnyalt karakterektől, vagy a közel tökéletes forgatóköyvtől, hanem mert mer okos lenni, mer áldozatot hozni és olyan kérdéseket feszegetni, amik igazából csak a következő részre teljesednek ki és amik túlmutatnak a közönséges képregény blockbusterek elemein, valóságos környezetet teremtve Batman köré. Ő nem egy szupersztár, nem fog tűzijáték vagy éljenzés közepette bevonulni a film első perceiben, mint Vasember vagy Thor, egyszerűen megjelenik, mert szükség van rá. Vagy inkább még sincs, mert a gonosz, aki itt megjelenik, porrá zúz mindent körülötte, csak hogy felfedhesse a kilétét. Joker számomra nagyon ambivalens karakter, egyrészt pokolian jól meg vannak írva a szövegei, Ledger pedig részben valóban az alakítása miatt, részben pedig sajnálatos tragédiája miatt beírta magát a halhatatlanok közé, ugyanakkor visszatekintve a harmadik részbeli Bane karakteréhez hasonlítva egyszerűen nincs egy szinten Batmannel és a legnagyobb veszteséget is tudtán kívül okozza neki, nem beszélve arról, hogy megmagyarázhatatlanul sok mindenhez hozzáfér és sok mindent elér, ami fejcsóválásra ad okot.
Ami számomra érdekes, hogy Dentet támadják inkább, pedig szerintem az karakterében és pálfordulásában pont az egyszerűség a kulcs: rengeteg áldozatot hozott, rengeteget tett a városért és végül mi lett a jutalma? Teljesen érthető, hogy megőrült és szerintem az is hihető, ahogy Joker manipulálta, ugyanakkor az ő mellékszála szerintem kissé elsikkadt a film végére, bár remek kiindulópontot adott a következő rész felállásához.
Ezek viszont csak apróságok, marginális megjegyzések, ami a legfontosabb, hogy ez a film emlékezetes. Tele van tömve olyan mondatokkal, jelenetekkel és képsorokkal, amiket a mai napig idéznek az emberek, mémek születtek belőlük és beleégtek a nézők agyába, mert olyan mérnöki precizitással lettek megalkotva, olyan élményfaktorral rendelkeztek, amit szerény véleményem szerint a mai napig nem sikerült senkinek reprodukálni. A bankrablás, Batman első megjelenése, az üldözés, Harvey éttermi monológja, a kihallagatás, Batman film végi döntése, Rachel levele és személyes kedvencem, a hong kongi repülőgépes szöktetés is csak néhány példa arra, hogy Nolan gyakorlatilag a film egészében fen tudta tartani az érdeklődést, sikerült mindne jelenettel bővíteni a történetet, továbbvinni a cselekményt és érdekesebbé tenni egyes helyzeteket és karaktereket, ami igazából a következő részben nem sikerült ilyen jól. talán ez az, ami miatt a legjobbak közt tartják számon, mert megtalálta az arany középutat a látványos akciófilmek és az okos, érdekfeszítő drámák között, mindezt pedig nyakonöntötte egy nagyon erőteljes, tényleg sötét és melankólikus miliővel, ami illik Gothamhez.
Batman pedig filmtörténelmet írt, 2008 egyeduralkodója volt a nézők és a kritikusok szerint is, ugyanakkor az Akadémia még nem állt készen arra, hogy egy képregényfilm kapjon filmnek járó Oscar díjakat. Pedig ha valaha volt olyan képregényfilm, ami megérdemli, akkor az a Sötét lovag.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
wolf street farkasa
még mindig rohadtul imádom, sokadszorra is -
gyuromoj
veterán
Az első név Guy Ritchie udvarában?
Ki kerül a Bosszúállók 3 rendezői székébe?
Toy Story That Time Forgot-poszterPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #46294 üzenetére
ez egy régi poén
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #46290 üzenetére
Ismét egy színvonalas Hágé elemzés. Öröm olvasni. Az én fejemben is megvannak ezek a gondolatok, csak én nem tudom ilyen szépen megfogalmazni.
Viszont a filmel kapcsolatban elmesélnék valamit. Igaz elég személyes, de vagyunk annyira érettek itt, hogy le merem írni.2008-ban mikor a filmet vetítették az itthoni mozik, mi éppen hazafele tartottunk alföldről a rokonoktól. Mamám, barátnőm (aki azóta a menyasszonyom és a kisfiam anyja) és én. Barátnőm és én terveztük, hogy majd megnézzük a filmet moziba. Pont úgy adódott, hogy a nyugai pályaudvaron nagyon soká volt a vonatunknak csatlakozása. Ezért felvetettem, hogy nézzük meg a filmet a WestEnd-ben. Mamám aki akkor volt 65éves örömmel belement. Meg is néztük a filmet, és mikor kijöttünk kérdeztem, hogy tetszett neki? És mondta, hogy nagyon, látszott rajta, hogy boldog. Nem volt ő korábban ilyen nagy moziban. Azt mondta nagyon jó élmény volt. Meg is beszéltük, hogy majd a harmadikat is megnézzük együtt. A mamámról annyit, hogy nagyon életvidám, fiatalos nagymama volt. És nagyon közel álltunk egymáshoz, nagyon sokat köszönhetek neki. Sajnos a harmadik részt már nem tudtuk együtt megnézni mert három év múlva "pillanatok alatt" elhunyt (rák). Ezért is különleges számomra ez a film.
-
Pali1119
tag
"inspired by true events"
Ja és benne lesz Conan!"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Óra topik
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest