- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
válasz Bad Pritt #46191 üzenetére
A marvelnél az volt a fő probléma, (szerintem) hogy képtelenek voltak felhasználni az egyébként totál szerteágazó és színes univerzumot, inkább az egészet feláldozták a populizmus oltárán.
Csináltak pár "sztárt" és folyamatosan őket nyomják, az egész avengers mindenki velük azonosítja már, noha töredékét képviselik a csapat történelmének, és kb alig volt a képregényekben sztori, ahol ez a felállás volt.Ha már képregényfilm, akkor csináljanak az Authority-ből filmet, az jól bemutatná milyen az, amikor egy bosszúállok szintű, brutális hatalmú emberkékből álló csapat "szuperhős máz" nélkül tevékenykedik, és mernek odab***ni ha kell.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Hintalow #46201 üzenetére
Azt adnám, szerintem sok függ majd a JL filmtől. Bár a Watchmennél annyira nem jött be ez a keményvonalas csapatalapú sztori, de nem lenne punci dolog nagyköltségvetésben csinálni egy Authority filmet (vagy többet).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Hintalow
senior tag
válasz ígyvanferi #46203 üzenetére
Ha volt is valami film ilyen címmel, tuti nem arról az Authority-ről van szó, amire én gondoltam.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
gyuromoj
veterán
Dwayne Johnson: "Csak mondd ki a varázsszót!"
Star Wars VII - J.J. Abrams újabb üzenete
Itt vannak az első Galaxis Őrzői értékelések
Star Wars VII - Erről fog szólni?
Az eredeti Star Wars trilógia 4k-ban? Jöhet!
Michael Bay a legfontosabb rendező jelenleg
Csütörtökön 50 Shades of Grey trailer!
Így jött létre az új Tini Nindzsa Teknőcök-film
Feltámadt a Space Invaders, jöhet a Ring 3 és megvan a Shining előzmény rendezője?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #46205 üzenetére
Bayről eszembe jutott hirtelen Jerry Bruckheimer, így megnéztem gyorsan IMDB-n, hogy mihez adja a nevét/pénzét a közeljövőben:
szép kis lista
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Pitterix
őstag
Return to Sleepaway Camp
2012 - Ha eljő a világvége
Halálos orgazmus
A fehér lovag
Allan Quatermain és a koponyák temploma
The Cook
Hora
R.I.P.D. - Szellemzsaruk
Tyrone
Pineapple Express
Le grand appartement
Salo, avagy Sodoma 120 napja
Mázli
Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5
2001 Maniacs: Field of Screams
It's Alive
20 Years After
Children of the Corn: Genesis
Bikini Girls on Ice
Seed
Red Sands
18 Year Old Virgin
The BrøkenMég akad pár gyöngyszem,a mivel irtottam az amúgy is kevés agysejtjeimet. Nyugodtan lehet belőlük szemezgetni.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
k!nG
aktív tag
Latom itt nagyon gyenge alkotasok vannak elottem. Ilyen A Szarember, Birdemic, Illuminati 1-2, Szoke Kola fele Dancso Peti borzalmak be sem kerultek. Vagy ezek olyan szarok, hogy meg sem nezitek?
Sracok csomo egesz turheto filmet latok a listatokban. Tessek itt van egy olyan igazi agyzsibbaszto filmes lista, ha van idotok meg energiatok es pusztitasra szant agysejtetek es mazochistak vagytok akkor tessek:
Nem fogadott hivas
Simon mondja vagy masneven Ikerjatszma (emberek ezt nezzetek meg )
Naci Zombik
Alom.net
Movie 43 (asszem innen meg lattak paran ezt a filmet, ez a film szar, de olyan szar, hogy mar jo.. semmi ertelme)
Nagyfiuk 2
Noe
A kampos gyilkos
Hulyek paradicsoma
High School Musical (na erre nem vagyok buszke, hogy lattam, de sajnos a folyamatos TV-n kapcsolgatas es az unalom miatt tettem egy probat.. perverz vagyok )
Tok allat
A vizesfiu[ Szerkesztve ]
https://www.behance.net/vargadom
-
-
k!nG
aktív tag
válasz Bad Pritt #46215 üzenetére
Nemar, hogy a Nagyfiuk 2 ami egy hig inkabbnemmondommi, a Bibliat csak fotokrol latott Noe es a Tok Allat, ami szinten Nagyfiuk 2 es Vizesfiu kategoria azok csak rosszak. Fajdalmas filmek szerintem, bar lehet velem van a baj.
De nem is ez a lenyeg, hanem a horrorok.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
A majmokat még ne látta senki?
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ace owner
addikt
Ehhez a majomkodáshoz mit kell megnézni? Nem vagyok képben, előzőt megnéztem HBO-n régebben és ennyi. Nem vagyok igazán tisztában a történettel.
Galaxy Fold 4
-
callmeakos
veterán
Az első hivatalos poszter
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Ace owner
addikt
válasz callmeakos #46227 üzenetére
Ez most miről fog szólni? Kiszabadultak a denoszajuruszok és megették az emberiséget?
Galaxy Fold 4
-
Tibiajax
nagyúr
válasz callmeakos #46227 üzenetére
ez legalább érdekelni fog engem, ellentétben egy majombolygóval.. már ez a poszter elég hozzá
-
Ace owner
addikt
válasz callmeakos #46230 üzenetére
Ez mondjuk érdekes lenne. Posztapokaliptikus filmet még nem igazán csináltak dínókkal. De persze egy nagy szar lesz az egész mert miért is hoznának ki valami jót egy aránylag jó ötletből.
Galaxy Fold 4
-
törölt tag
Bekakilok, az idei év legjobb scifije
-
Pitterix
őstag
-
ViiiiktorOC
senior tag
Spoiler!
Guardians of the Galaxy - Extended Clip (5min)
YTÜtős nagyon, eddig jó pár részt nem láthattunk.
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
bok92
addikt
válasz ViiiiktorOC #46237 üzenetére
És nagyjából már le s adták a filmet. Minek ezt már megnézni...
-
callmeakos
veterán
-
Ace owner
addikt
-
Pali1119
tag
Nagyon nem bízhatnak ebben a filmben, ha már egy 5 (4) perces clip-pet is kiadtak, plusz mág hány 30 vagy 1 perces tv-spotot, plusz egy csomó plakátot. Azért kíváncsi lennék a marketingköltségre.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
törölt tag
Gyökkettő biztiőrök
Merle mit keres benne?
És hogyan lehet ilyen mellizmokat csinálni? -
Pali1119
tag
válasz callmeakos #46244 üzenetére
"és tudni mi lett a vége."
Ja, főleg úgy, hogy már a 3. film, amiben szerepel, tehát egy jól bejáratott és ismert karakter /mert hát azért Amerika Kapitányról azért többen hallottak, mint a gépfegyveres mosómedvéről meg a fáról/ . Így nem csoda, hogy sokat hoz. A kérdés az, hogy egy olyan film, amiben a karakterek ismeretlenek, az hogy muzsikálni.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
k!nG
aktív tag
válasz callmeakos #46244 üzenetére
Pont ezert nem neztem meg a Million Ways To Die In The West traileret, mert itt mindenki azt irta, hogy a poenok tobbsege benne van a videoban. Utolag orulok neki, hogy nem tettem.
-
etejedu
őstag
Na most megy a Twin Peaks!
Akárhányszor nézem mindig felfedezek benne valami újat tökéleteset. (rendezői oldalról)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest