- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz cyberkind #46751 üzenetére
Ott más probléma van, ugye a jogok nem egy kézbe vannak.
És tudod, hogy tojok a Bosszúállókra...Szerk: Potenciális ZöldLámpás: Bradley Cooper. Uhh az is jó lenne. Basszus, nekem kéne vezetnem a tárgyalásokat....
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz cyberkind #46754 üzenetére
Igen igazad van. De remélem nem így lesz.
Én mikor pár hónapja rászántam magam, hogy beleásom magam most már ebbe a képregényvilágba, a DC mellett azon belül a Zöld Lámpás mellett tettem le a voksom. Leginkább ez miatt a cikk miatt.
Nem bántam meg.
Pedig régebben én is itt tiltakoztam, hogy minek ez a sok képregényfilmes téma.
A Vasamper meg végképp a "kedvencem"...[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Tudom, hogy a kedvenced, de őszintén szólva Batmanen, Supermanen és Wonder Womanen kívül bárkit ki lehet hagyni. Jelenleg rajtuk kívül Cyborg, Aquaman és valószínűleg Shazam lesz még a csapatban, sehol sincs Flash, Lantern, J'onn J'onnz, akik szintén alapítótagok. Az én véleményem az, hogy Flashnek ott a sorozata és nem akarják összekuszálni a nézőket, már így is nehéz elfogadni sokaknak, hogy ez egy új Batman, Lanternnek meg volt egy dobása, ami sikeres luft lett, úgyhogy érthető, ha megcsappant a karakter iránt a bizalom. Meglátjuk még, sok idő van
(#46756) orichalcos: Mikor majd Zac Efront castingolják, mint Zöld Lámpás: De hát Oric azt mondta, hogy Dwayne Johnson lesz az! Monnyon le!
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz #54715584 #46758 üzenetére
Őszintén? Nem. Goslingot sokkal értelmesebb színésznek gondolom.
De ha Joaquin Phoenix dr.Strange lesz, akkor bármit el tudok képzelni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyuromoj
veterán
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bok92
addikt
Pókember 2
Jajj ezt a 2 órát valami másra is szánhattam volna. Mert ha nem is volt katasztrófa a film, de hogy jó sem, az biztos.
-
Pali1119
tag
válasz gyuromoj #46761 üzenetére
A Deadpool-os cikknél írják:
"Most kiszivárgott a készülő film egyik tesztjelenete!"
A Geekz meg azt írja, hogy ez csak egy olyan full cgi-s tesztvideó, amit "Reynolds és társai azért csináltak pár éve, hogy meggyőzzék a Foxot egy Deadpool-film pénzeléséről."
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
Bad Pritt
félisten
Áldom annak a névtelen hősnek a nevét, aki felrakta ezt az Expendables 3-at, mert ezért pénzt adni... hát enyhén szólva is nevetséges lenne.
-
Bad Pritt
félisten
válasz dokee78 #46771 üzenetére
Annyira nem. De egyrészt, amit Figure ír, hogy gyakorlatilag köszönőviszonyban nincs sem a régivágású akciófilmekkel, sem az előző két résszel, másrészt poénok sincsenek benne nagyon, szóval totálisan koncepciótlan lett az egész és szerintem a színészek is kezdenek fáradni, valahogy már annyira nem üt ez a nagy összeborulósdi.
Ultimate poén lenne, hogyha még csinálnának 2-3 részt és így teljesen megidéznék a régi akciófilmeket azzal, hogy a sorozat végére teljesen elértéktelenítik a nevet a baromságokkal.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pali1119
tag
válasz negyven2 #46772 üzenetére
"Kezdjük ott hogy PG13"
Folyatva azzal, hogy...? 2. részben literszámra folyt esetleg a vér? Vagy 6 millió fuck, motherfucker volt?
(#46770) HáGé
"mert ezért pénzt adni"
Moziban nyilván nem nézted volna meg. Egy filmes topikban meg a warezolást éljenezni, háááát...
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pali1119 #46775 üzenetére
Őőőő... Igen. Konkrétan csak Chuck Norris egy egész századot tépett cafatokra, na ilyet a háromban ne is keress és olyat se, hogy egy gránátvetővel robbantják le egy csávó felsőtestét (ez meg az egyben volt).
Simán megnéztem volna, előző kettő is mozis volt, kiváló szórakozás mindkettő. A warezt meg nem éljenzem, csak használom, ahogy a világon mindenki más, elnézést meg senki nem kér érte, így én se fogok.
-
dokee78
félisten
Páran írták negatívumként a szerelmi szálat.
Kellett ez is bele,az emberekhez tartozik és egy szuperhős is lehet szerelmes.
A zene,ahogy többen is írták pöpec. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
dokee78
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Meg már ahogy felvezették Spider-Mant ezzel a jelenettel, az nagyon durva volt. Gyakorlatilag a tökéletes látványfilm lett az Amazing 2, mert semmi értelme nincs annak, amit látsz, de az legalább rohadt jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
A Batman: Under the Red Hoodnek van valami előzménye?
Az a szinkron.[SPOILER]
Mert Robin bántalmazásával kezdődik.
[/SPOILER]Más:
Kérdésem:
Melyik az a jelenet amit többször is megnéztetek akár a film újranézése nélkül is,mert annyira tetszett?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz dokee78 #46781 üzenetére
Van egy pár...
- Mátrix csarnok-jelenet, meg Neo elhajolgatása a golyók elől
- Joker belépője a maffiavezérekhez a Dark Knightban
- Hobbit eleje, amikor jön a sárkány
- Hobbit 2 vége, amikor megy a sárkány ("I am fire" - badass )
- Shawshank utolsó 10 perc
- Közönséges bűnözők utolsó 10 perc
- Swordfish, a robbanás
- stb.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
cyberkind
félisten
Most csak 1-et esik jó írni: Becstelen Brigantyk, baseball ütő vs koponya.
-
.LnB
titán
Nekem van kettő. Bár az egyik a FF6 a tankos rész. A filmet sose láttam végig, de az autópályás tankos részt, azt mindenkinek megmutattam aki akkoriban nálunk járt, és sírtam a röhögéstől. Borzalom..
A komolyabbik, az EZ.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Armageddon-t adták TV-ben már vagy 200-szor,meg elkezdtem DVD-n is nézni régebben,de egyszer nem jutottam el a végére Na de majd egyszer leülök és megnézem végig.
Szerk.: Bakker most jutott eszembe,ez még nagyon király jelenet amit megnézek többször is [link]
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
gyuromoj
veterán
Divergent
Egynek jó volt, csak kár hogy nem mutattak semmi konkrétat a farmokon túlról. Aki olvasta, az leírhatná hogy még is mi van arra fele.
update: ahogy utánaolvastam gyorsba, kb. Hunger Games kaliber. Remélem az útvesztős film jobb lesz.6/10
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
The Hobbit: The Battle of the Five Armies – Teaser Trailer – Official Warner Bros. UK
Még hogy nem lesz trailer Októberig
All→M8
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #46792 üzenetére
Jónak tűnik, remelem Smaug nem csak annyit lesz hogy lezúzza Tovarost es több szerepe nem lesz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #46792 üzenetére
Az úgy igen. Goosebumps.
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
törölt tag
SPOILERES SPOILERES SPOILERES SPOILERES SPOILERES
The Fountain - The road to Awe szerkesztett, de a lényeg benne van
Gladiator - Maximus death scene
Chromophobia Strip Scene aki látta, tudja miért jó
Mamma Mia - The winner takes it all
Így hirtelen ennyi, és persze még sok agyatlan pop corn mozi, amivel lehet tesztelni a rendszert
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #46782 üzenetére
az tényleg királyul koreografált jelenetsor
nekem meg a TF1 eleje Blackouttal
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Viszlát
addikt
Korosztályomat kérdezném, hogy ti mit néztek mostanában ha nevetni akartok (nem kínotokban)? Nem retróra gondolok, hanem, hogy az utóbbi 1-2 évben volt-e valami jó komédia (nem a böfögős, fingós, Sandler szinten)...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest